!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τι τρέχει με τα ελληνικά σκατόπαιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:33
Sid Vicious έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:27
Αλιόσα έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:02 [Αν ειναι έτσι να καταργηθούνε και οι online κριτικές σε ταβέρνες και καταλλύματα να μην έχεις και συ ιδέα αν πηγαίνεις σε καλη ταβέρνα ή studio ή ξενοδοχείο.
Σε studio τι κριτική να κάνεις; ότι δεν έκανε σωστο mastering, ότι το σνερ και τα πιατινια ήταν προς διαλυση, οτι ειχε καμμενους ενισχυτες;
Η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα τρελλά βίντεο με έφοδο του εν λόγω ή κάποιου άλλου γιουτιούμπερ στο μαγαζί σου, γιου μπλαντυ πλεμπαίε σουβλατζή.

:P
Εχει πάει στον Sid

Εδιτ, τωρα ειδα πως το ανέφερε και ο ίδιος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:43
Sid Vicious έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:33

Η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα τρελλά βίντεο με έφοδο του εν λόγω ή κάποιου άλλου γιουτιούμπερ στο μαγαζί σου, γιου μπλαντυ πλεμπαίε σουβλατζή.

:P
Εχει ερθει σε εμενα, ηταν απολυτα σωστος μπορω να πω, πρωτα με ρωτησε και ήρθε μετα απο καποιες μερες
Αν σε ρώτησε πρώτα, όλα καλά.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν επιχειρείται δικαιωματική έφοδος χωρίς την άδεια/συναίνεση του ιδιοκτήτη. :)
Ναι δεν μπορώ να πω, το παιδί άψογο ήταν, κύριος. Ήρθε ένα βράδυ με ρώτησε αν δίνω συγκατάθεση του ειπα ναι βεβαια αλλα ήθελε και συνεντευξη και να δοκιμάσει το φαγητό. Γινόταν χαμός ως συνήθως άρα συνέντευξη με τιποτα και αν ήθελε πιτογυρο θα επρεπε να περιμένει 30 με 45 λεπτά. Οποτε ειπα αν ηθελε να ερθει αλλη μερα λιγο πριν το ανοιγμα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:47
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:43
vantono έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:13 Πολιτικαλ κορρεκτνες λεει το οτι "δεν επιτρεπεται τσιγαρο στην τηλεοραση" ή "δεν βλεπουμε συχνα ατομα να καπνιζουν στην τηλεοραση οπως παλιοτερα", καπως ετσι.

Στα επομενα λαιβ του θα ντυθω πιτσιρικάς ή μπαρμπας και θα τον παρω κι εγω στο κατόπι μου φαινεται.
ντανονε μου γιατι δεν κανεις εσυ ενα λαιβ να δουμε πως αλληλεπιδρατε οι προχω με τους καγκουρες να δουμε κατι? :102:

να ηταν η ζηλεια ψωρα :102:
Ποιος να ζηλέψει ποιον και γιατί;

Ουσιαστικώς, οι προχώ είναι οι κάγκουρες αυτής της εποχής.
θελω να δω ενα απτο και κοντινο παραδειγμα της θεωριας του δαρβινου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:56
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:43

ντανονε μου γιατι δεν κανεις εσυ ενα λαιβ να δουμε πως αλληλεπιδρατε οι προχω με τους καγκουρες να δουμε κατι? :102:

να ηταν η ζηλεια ψωρα :102:

Εγώ θέλω να δω ένα απτό και κοντινό παράδειγμα της δικής σας εφαρμοσμένης θεωρίας, γλυκό μου.

Και μέχρι στιγμής, δεν παίζει ούτε ως υπόθεση. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:02
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 14:56

Εγώ θέλω να δω ένα απτό και κοντινό παράδειγμα της δικής σας εφαρμοσμένης θεωρίας, γλυκό μου.

Και μέχρι στιγμής, δεν παίζει ούτε ως υπόθεση. :e045:
καλη συνεχεια γιορτων καλο μου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αλιόσα έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:53
vantono έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:48 Θα ελεγα σχέση βαντοναρου-Μαρινάρας Σαττι, αλλα εγω δεν εφτασα και στο σημειο να επικοινωνησω μαζι της.
Σε λιγο σε κόβω να τον παιρνεις ο ιδιος εθελοντικά απο πισω σε καθε του βιντεο και να φαπώνεις εσυ τα μικρά και τους μπαρμπαδες που θα του την πεφτουν. :lol:
Kοιτα 1,95 110 κιλα ειμαι, αν εμενα Θεσσαλονικη θα του το προτεινα, θα έκανα τον κάθε ταβερνιάρη, καράφλα κτλ ακορντεον απο τις λαβές που θα τρώγαν.
Σκέτο ύψος με κιλά δεν λέει κάτι, τύπε. Κάλλιστα μπορείς να είσαι και ένας ογκώδης μπουχέσας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Feindflug έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:04
Αλιόσα έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:53
vantono έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:48 Θα ελεγα σχέση βαντοναρου-Μαρινάρας Σαττι, αλλα εγω δεν εφτασα και στο σημειο να επικοινωνησω μαζι της.
Σε λιγο σε κόβω να τον παιρνεις ο ιδιος εθελοντικά απο πισω σε καθε του βιντεο και να φαπώνεις εσυ τα μικρά και τους μπαρμπαδες που θα του την πεφτουν. :lol:
Kοιτα 1,95 110 κιλα ειμαι, αν εμενα Θεσσαλονικη θα του το προτεινα, θα έκανα τον κάθε ταβερνιάρη, καράφλα κτλ ακορντεον απο τις λαβές που θα τρώγαν.
Σκέτο ύψος με κιλά δεν λέει κάτι, τύπε. Κάλλιστα μπορείς να είσαι και ένας ογκώδης μπουχέσας.
Καλά δείρε με αν μπορεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενιγουέι εθνούκο μας, ανοίγω σχετικό νήμα, για να μην ενοχλούμε την ροή του παρόντος.

Κι ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου σε αυτό. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Τα παιδιά καταλήγουν σκατόπαιδα γιατί δεν τρώνε ξύλο όταν είναι μικρά από τους γονείς τους. Κι έτσι όταν μεγαλώσουν τους ανεβαίνουν στο σβέρκο και γίνονται και πρόβλημα για την κοινωνία.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

lonelyrider έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:07 Τα παιδιά καταλήγουν σκατόπαιδα γιατί δεν τρώνε ξύλο όταν είναι μικρά από τους γονείς τους. Κι έτσι όταν μεγαλώσουν τους ανεβαίνουν στο σβέρκο και γίνονται και πρόβλημα για την κοινωνία.
εσυ ποσο ξυλο εφαγες?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Zundapp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:10
lonelyrider έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:07 Τα παιδιά καταλήγουν σκατόπαιδα γιατί δεν τρώνε ξύλο όταν είναι μικρά από τους γονείς τους. Κι έτσι όταν μεγαλώσουν τους ανεβαίνουν στο σβέρκο και γίνονται και πρόβλημα για την κοινωνία.
εσυ ποσο ξυλο εφαγες?
Τόσο όσο χρειάστηκε για να μην καταληξω σκατόπαιδο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

lonelyrider έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:13
Zundapp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:10
εσυ ποσο ξυλο εφαγες?
Τόσο όσο χρειάστηκε για να μην καταληξω σκατόπαιδο.
α, υπαρχει ξυλομετρο
οκ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:05 Ενιγουέι εθνούκο μας, ανοίγω σχετικό νήμα, για να μην ενοχλούμε την ροή του παρόντος.

viewtopic.php?f=24&t=58768

Καλή εορταστική συνέχεια, γλυκό μου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 15:05 Ενιγουέι εθνούκο μας, ανοίγω σχετικό νήμα, για να μην ενοχλούμε την ροή του παρόντος.

viewtopic.php?f=24&t=58768

Καλή εορταστική συνέχεια, γλυκό μου. :)
Επιτρέπεται να ρωτήσω τι ηλικία έχεις;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τα παιδια γνονται σκατοπαιδα επειδη τρωνε ξυλο.

γιαυτο και ολες οι γενιες μεχρι σημερα ηταν περισσοτερο σκατοπαιδα απο τα σημερινα, που τρωνε λιγοτερο.

προβλημα για την κοινωνια ηταν και ειναι οι γονεις που ριχνουν ξυλο στα παιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”