Στόχος μου είναι να απολαύσω τον αγώνα με άνεση και χωρίς να διακινδυνεύσω να τραυματιστώ.
Οι αντοχές μου έδειξαν πως αν είχα ασχοληθεί με το τρέξιμο από την εφηβεία μου, η Ελλάδα θα είχε σήμερα μια πολύ καλή δρομέα
Σήμερα, όμως, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα περάσει ημέρα χωρίς να ασκηθώ. Στην προπόνησή μου περιλαμβάνονται πιλάτες, trx, βάρη, κολύμπι και τρεις φορές την εβδομάδα τρέξιμο 3-4 χλμ. στον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο
Πολύ στεγνή και γυμνασμένη για τα γούστα μου αλλά έμπαινα διαχρονικά, εννοειται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:48
Πολύ στεγνή και γυμνασμένη για τα γούστα μου αλλά έμπαινα διαχρονικά, εννοειται.
.
Εθνικό Κήπο σου λέει.....
Στήνεις ενέδρα πισω απο το κλουβί με τις τρελλές μαϊμούδες και μόλις σκάσει πετάγεσαι με ανοιχτή τη γκαμπαρτίνα και τη χώνεις μέσα.....
.
Χωρίς να σε θέλει, δεν έχει νόημα. Μην το ξεχνας ποτέ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:48
Εθνικό Κήπο σου λέει.....
Στήνεις ενέδρα πισω απο το κλουβί με τις τρελλές μαϊμούδες και μόλις σκάσει πετάγεσαι με ανοιχτή τη γκαμπαρτίνα και τη χώνεις μέσα.....
.
Ε, αν μένει κάπου κέντρο (πέριξ Κολωνακίου) δύο επιλογές για χαλαρό τρέξιμο υπάρχουν. Εθνικός κήπος/Ζάππειο και Λυκαβηττός (με λιγότερες διαδρομές). Ήσυχοι δρόμοι με δέντρα, χωρίς κυκλοφοριακό δεν.