ΟΚ, και τώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση, τι λες, να τις απολύσουν ή όχι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:12μόνο blue skyΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:11Δεν υπάρχει δεν ξέρω, υπάρχει βαριέμαι να γκουγκλίσω. Άλλωστε τον Μπαγιόπουλο τον είχα αναφέρει, δεν παρακολουθείς τον λογαριασμό του fb; Θα σε μαλώσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Re: Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
- Ληστοσυμμορίτης
όχι βέβαια, είμαι ενάντια στον παπά της ατομική ευθύνης από τον κόβιντ και την καραντίνα μέχρι και στην εδώ περίπτωσηΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:13ΟΚ, και τώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση, τι λες, να τις απολύσουν ή όχι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:12μόνο blue skyΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:11
Δεν υπάρχει δεν ξέρω, υπάρχει βαριέμαι να γκουγκλίσω. Άλλωστε τον Μπαγιόπουλο τον είχα αναφέρει, δεν παρακολουθείς τον λογαριασμό του fb; Θα σε μαλώσω.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ε αυτό είπα κι εγώ εξ' αρχής, ότι επρόκειτο για μια τσαπατσουλιά, δεν υπήρχε κάποιου είδους παγκόσμια συνωμοσία για να εξευτελιστεί το τιμημένο, και δεν χρειάζεται να εξαντλήσει η ΕΡΤ όλη την αυστηρότητά της, αλλά σ' είχαν πιάσει τα γιαχωβιστικά σου και δεν άκουγες κουβέντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:18όχι βέβαια, είμαι ενάντια στον παπά της ατομική ευθύνης από τον κόβιντ και την καραντίνα μέχρι και στην εδώ περίπτωσηΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:13ΟΚ, και τώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση, τι λες, να τις απολύσουν ή όχι;
Απ´ ό,τι διάβασα, η γραφίστρια είναι μόνιμη και η δημοσιογράφος "παραγωγός" (που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει) και ότι τέθηκαν σε "διαθεσιμότητα" που είναι κάτι σαν αναστολή. Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Σε κάθε περίπτωση, το "ασυγχώρητο" για το τιμημένο περιστατικο, εξελίχθηκε σε ανέκδοτο.
Σε κάθε περίπτωση, το "ασυγχώρητο" για το τιμημένο περιστατικο, εξελίχθηκε σε ανέκδοτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:57Ξύπνα Έλληνα, ο Κουτσούμπας έχει κομμουνισμό στις τσέπες.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:28Συμφωνούμε, για αυτό είπα οι Κινέζοι ωρέ. Εμένα πάντως με φοβίζει η σκέψη να έχουμε κομμουνισμό Κουτσούμπα.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:59
Καλό θα ήταν να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί. Εγώ πάντως δεν γουστάρω τον Μάο . Αν ήταν να έχουμε κομμουνισμό σαν του Μάο ή του Πολ Ποτ ή του Κιμ , καλύτερα να γίνουμε αναρχικοί, φιλελεύθεροι ή ακόμη να έρθει ο Παύλος Ντεγκρές να μας κυβερνήσει.![]()
Ένας είναι ο μπούλης Βούδας γενικός γραμματέας της καρδιάς μας, δεύτερος δεν χωράει σε τούτο τον πλανήτη.
Όντως είναι αγαπούλης.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:48Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:57Ξύπνα Έλληνα, ο Κουτσούμπας έχει κομμουνισμό στις τσέπες.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:28
Συμφωνούμε, για αυτό είπα οι Κινέζοι ωρέ. Εμένα πάντως με φοβίζει η σκέψη να έχουμε κομμουνισμό Κουτσούμπα.![]()
Ένας είναι ο μπούλης Βούδας γενικός γραμματέας της καρδιάς μας, δεύτερος δεν χωράει σε τούτο τον πλανήτη.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λογική εξέλιξη, όταν υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης βγαίνουν συνεχώς και δημόσια και λένε ότι τιμούν το κκε για τους αγώνες του, τί άλλο περιμένει κάποιος για το πιο συστημικο κόμμα της χώρας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Λέτε η γραφίστρια και η παραγωγός να τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επειδή στην πραγματικοτητα προσβάλανε την ΝΔ και απλά το ΚΚΕ βάζει πάλι πλάτες για να μην φάει κράξιμο η ΝΔ; 
Αφού είναι όλα θέμα ατομιικής ευθύνης τότε τι το χρειαζόμαστε το κράτος; Το κράτος είναι άρχηστο και επιβλαβές.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:56Ότι διαχέεται το αφήγημα της ατομικής ευθύνης; από την καραντίνα ως και το συνταξιοδοτικο αυτό το αφήγημα παίζεται.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:11Πότε ρε συ έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:07
υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.
Τι δυσκοιλιοι είσαστε!
Βεβαια ο πιο πίσω χρήστης είπε κάποιες λεπτομέρειες για πειθαρχικα και τέτοια, ρώτησα αν υπάρχει κάποια πηγή που να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
Θα τα αναλάβουν όλα οι ιδιώτες αλλά το κράτος θα εξακολουθεί να εισπράττει ακόμη φόρους για νταβατζηλίκι.
- Ληστοσυμμορίτης
Δεν βγάζουν άκρη αυτά που γράφειςΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:21Ε αυτό είπα κι εγώ εξ' αρχής, ότι επρόκειτο για μια τσαπατσουλιά, δεν υπήρχε κάποιου είδους παγκόσμια συνωμοσία για να εξευτελιστεί το τιμημένο, και δεν χρειάζεται να εξαντλήσει η ΕΡΤ όλη την αυστηρότητά της, αλλά σ' είχαν πιάσει τα γιαχωβιστικά σου και δεν άκουγες κουβέντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:18όχι βέβαια, είμαι ενάντια στον παπά της ατομική ευθύνης από τον κόβιντ και την καραντίνα μέχρι και στην εδώ περίπτωσηΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:13
ΟΚ, και τώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση, τι λες, να τις απολύσουν ή όχι;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Καταλογίζω στους συντρόφους και έλλειψη χιούμορ.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:44 Απ´ ό,τι διάβασα, η γραφίστρια είναι μόνιμη και η δημοσιογράφος "παραγωγός" (που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει) και ότι τέθηκαν σε "διαθεσιμότητα" που είναι κάτι σαν αναστολή. Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Έλεος ,στο 2025 είμαστε. Δε χρειάζονται "σκληροπυρηνικές" ανακοινώσεις.Ας τρολάρανε κι αυτοί την ΕΡΤ αντίστοιχα.
Καλά, για το χιούμορ του κκε, άσ´το. Πονεμένη ιστορία.Στύξ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 12:23Καταλογίζω στους συντρόφους και έλλειψη χιούμορ.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:44 Απ´ ό,τι διάβασα, η γραφίστρια είναι μόνιμη και η δημοσιογράφος "παραγωγός" (που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει) και ότι τέθηκαν σε "διαθεσιμότητα" που είναι κάτι σαν αναστολή. Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Σε κάθε περίπτωση, το "ασυγχώρητο" για το τιμημένο περιστατικο, εξελίχθηκε σε ανέκδοτο.![]()
Έλεος ,στο 2025 είμαστε. Δε χρειάζονται "σκληροπυρηνικές" ανακοινώσεις.Ας τρολάρανε κι αυτοί την ΕΡΤ αντίστοιχα.
Μόνον ο καρδούλης γγ σώζει την κατάσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια χαρά άκρη βγάζουν, απλώς δεν αναφέρονται εις τας Γραφάς του Περισσού γι' αυτό κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ή μπορεί να μην καταλαβαίνεις όντως, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 11:41Δεν βγάζουν άκρη αυτά που γράφειςΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:21Ε αυτό είπα κι εγώ εξ' αρχής, ότι επρόκειτο για μια τσαπατσουλιά, δεν υπήρχε κάποιου είδους παγκόσμια συνωμοσία για να εξευτελιστεί το τιμημένο, και δεν χρειάζεται να εξαντλήσει η ΕΡΤ όλη την αυστηρότητά της, αλλά σ' είχαν πιάσει τα γιαχωβιστικά σου και δεν άκουγες κουβέντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:18
όχι βέβαια, είμαι ενάντια στον παπά της ατομική ευθύνης από τον κόβιντ και την καραντίνα μέχρι και στην εδώ περίπτωση
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 11:00 Λέτε η γραφίστρια και η παραγωγός να τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επειδή στην πραγματικοτητα προσβάλανε την ΝΔ και απλά το ΚΚΕ βάζει πάλι πλάτες για να μην φάει κράξιμο η ΝΔ;![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλημέρα φίλος και καλή χρονιά!Ναύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 09:51Καλημέρα, φιλενάδα. Δεν έχεις κι άδικο, λάθη και τσαπατσουλιές με τα ιερά σύμβολα δεν επιτρέπονται. Δεν έχουμε και γκούλαγκ, να ξαποστείλουμε τις ιερόσυλες μια 10ετία για να στρώσουν.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 01:46Προσπαθείς να κανεις κουβέντα; Ευλόγησον μάνα μου.Ναύτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:28
Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιους συσχετισμούς; Είναι, δυστυχώς. Για πες, συνωμότησε όλη η ΕΡΤ και το γκουβέρνο μαζί για να εξευτελίσουν το τιμημένο ή είναι πιθανότερο να έκανε η γραφίστρια μια τσαπατσουλιά και η δημοσιογράφος να μην το πήρε χαμπάρι;
Και λίγα λες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison