Τελικά χρειάζεσαι πολύ αυτοεπιβεβαίωση.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:50
Σκουπίδια υπερτιμημένα, υπάρχουν πολλά. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Είμαι κατά των κομματικών ηγετών που δεν κάνουν τίποτε άλλο απ'το να τρώνε απ'την καρδάρα με δέκα μασέλες. Πενήντα συναπτά έτη. Γι'αυτό και καθόμαστε εδώ πέρα και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για μια πρόοδο που πασχίζει να φτάσει, είναι στο δρόμο και αχ και ουχ και παπάρια μάντολες. Παίζει να γεννήσω άλλες δυο φορές, με τον κρίνο σ'αυτή τη φάση.
Εχχμ .Το πρόβλημά σου είναι να δεις που ανήκω ε; Πουθενά δεν ανήκω. Έμαθα ανέκαθεν να δουλεύω και να μη δίνω αναφορά στον εκάστοτε αρχίδα. Διότι αν δε δούλευα δεν θα μου έδινε κανένας ρε. Ούτε για τα συσσίτια.
Μάζεψε το μυαλό σου όσο είναι νωρίς.
Αχ ναι. Ακτινοβολώ. Με τρόπους που δεν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Re: Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Καλό θα ήταν να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί. Εγώ πάντως δεν γουστάρω τον Μάο . Αν ήταν να έχουμε κομμουνισμό σαν του Μάο ή του Πολ Ποτ ή του Κιμ , καλύτερα να γίνουμε αναρχικοί, φιλελεύθεροι ή ακόμη να έρθει ο Παύλος Ντεγκρές να μας κυβερνήσει.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:54Βρε μπούλη μην κολλάς σε λέξεις. Εάν πχ ο μέσος Κινέζος είναι ευτυχισμένος με τον κομμουνισμό που έχουν (o θεός να το κάνει κομμουνισμό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), all power στους κομμουνιστές, δεν μας πέφτει λόγος.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:35Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με τα σκουπίδια που είναι υποτιμημένα.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:29
Εγώ μιλάω πάντα από καρδιάς. Και δεν ασχολούμαι με τα σκουπίδια που είναι υπερτιμημένα.
Εσυ δεν μπορείς χωρίς σημαία. Εγω άνετα μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά το να την διεκδικήσω υπό το πρίσμα της κατευθυνόμενης μπαμπεσιάς, δεν θα το κάνω ποτέ. Όλοι έχετε οφέλη κάτω από έναν ηγέτη να σας καθοδηγεί, ακόμη και π ως θα γαμήσετε.
Μακάρι να είχες τις εμπειρίες μου και τις συναναστροφές μου ανα τον κοσμο. Με ανθρώπους απίστευτους. Που με έκαμαν καλλίτερη.
Η σημαία από μόνη της δεν λέει κάτι . Θα μπορούσε να είναι και η Ελληνική . Σαφέστα και μπορείς να εκφέρεις άποψη . Δεν έχουμε τους Απριλιανούς συν/ρχες να σου επιβάλλουν λογοκρισία. Εσύ δηλαδή είσαι κατά των ηγετών; Ανήκεις μήπως στον αντιεξουσιαστικό /αναρχικό χώρο;
Φαίνεται ότι έχεις γίνει καλύτερη. Ακτινοβολείς παντού .
Λανθάνεις. Αν δεν ήξερα έπειτα από τόσα χρόνια ποιά είμαι, θα ήθελα κλωτσιές.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:56Τελικά χρειάζεσαι πολύ αυτοεπιβεβαίωση.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:50
Είμαι κατά των κομματικών ηγετών που δεν κάνουν τίποτε άλλο απ'το να τρώνε απ'την καρδάρα με δέκα μασέλες. Πενήντα συναπτά έτη. Γι'αυτό και καθόμαστε εδώ πέρα και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για μια πρόοδο που πασχίζει να φτάσει, είναι στο δρόμο και αχ και ουχ και παπάρια μάντολες. Παίζει να γεννήσω άλλες δυο φορές, με τον κρίνο σ'αυτή τη φάση.
Εχχμ .Το πρόβλημά σου είναι να δεις που ανήκω ε; Πουθενά δεν ανήκω. Έμαθα ανέκαθεν να δουλεύω και να μη δίνω αναφορά στον εκάστοτε αρχίδα. Διότι αν δε δούλευα δεν θα μου έδινε κανένας ρε. Ούτε για τα συσσίτια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ωραία. Αφού ξέρεις έπειτα από τόσα χρόνια ποια είσαι για πες και εμάς να μάθουμε .Για άνοιξέ μας την καρδιά σου. Μιλησέ μας για τις εμπειρίες σου που είχες ανά τον κόσμο και σε έκαναν καλύτερη μήπως μάθουμε και εμείς τίποτα.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:01Λανθάνεις. Αν δεν ήξερα έπειτα από τόσα χρόνια ποιά είμαι, θα ήθελα κλωτσιές.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:56Τελικά χρειάζεσαι πολύ αυτοεπιβεβαίωση.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:50
Ειρωνεύεσαι λεβέντη μου;pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:06Ωραία. Αφού ξέρεις έπειτα από τόσα χρόνια ποια είσαι για πες και εμάς να μάθουμε .Για άνοιξέ μας την καρδιά σου. Μιλησέ μας για τις εμπειρίες σου που είχες ανά τον κόσμο και σε έκαναν καλύτερη μήπως μάθουμε και εμείς τίποτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Συμφωνούμε, για αυτό είπα οι Κινέζοι ωρέ. Εμένα πάντως με φοβίζει η σκέψη να έχουμε κομμουνισμό Κουτσούμπα.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:59Καλό θα ήταν να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί. Εγώ πάντως δεν γουστάρω τον Μάο . Αν ήταν να έχουμε κομμουνισμό σαν του Μάο ή του Πολ Ποτ ή του Κιμ , καλύτερα να γίνουμε αναρχικοί, φιλελεύθεροι ή ακόμη να έρθει ο Παύλος Ντεγκρές να μας κυβερνήσει.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:54Βρε μπούλη μην κολλάς σε λέξεις. Εάν πχ ο μέσος Κινέζος είναι ευτυχισμένος με τον κομμουνισμό που έχουν (o θεός να το κάνει κομμουνισμό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), all power στους κομμουνιστές, δεν μας πέφτει λόγος.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:35
Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με τα σκουπίδια που είναι υποτιμημένα.
Η σημαία από μόνη της δεν λέει κάτι . Θα μπορούσε να είναι και η Ελληνική . Σαφέστα και μπορείς να εκφέρεις άποψη . Δεν έχουμε τους Απριλιανούς συν/ρχες να σου επιβάλλουν λογοκρισία. Εσύ δηλαδή είσαι κατά των ηγετών; Ανήκεις μήπως στον αντιεξουσιαστικό /αναρχικό χώρο;
Φαίνεται ότι έχεις γίνει καλύτερη. Ακτινοβολείς παντού .
- Ληστοσυμμορίτης
Ότι διαχέεται το αφήγημα της ατομικής ευθύνης; από την καραντίνα ως και το συνταξιοδοτικο αυτό το αφήγημα παίζεται.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:11Πότε ρε συ έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:07υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.Ναύτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 20:38 Η γραφίστρια κατέβασε το λογότυπο του κουκουέ από το διαδίκτυο, αντί να πάει στη βάση δεδομένων της ΕΡΤ. Τσαπατσουλιά. Τώρα την περνάνε πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής παύσης, μια που είναι υπάλληλος αορίστου χρόνου. Υπερβολική αυστηρότητα. Της δημοσιογράφου, που εργάζεται με μπλοκάκι, δεν θα της ανανεώσουν, λένε, τη σύμβαση. Ακόμα κι ο Μπαγιόπουλος, που σήκωσε πρώτος το θέμα, τούς έγραψε να ηρεμήσουν λιγάκι, μια μαλακία έγινε, όχι κάποιο ειδεχθές έγκλημα.
Τι δυσκοιλιοι είσαστε!
Βεβαια ο πιο πίσω χρήστης είπε κάποιες λεπτομέρειες για πειθαρχικα και τέτοια, ρώτησα αν υπάρχει κάποια πηγή που να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Ξύπνα Έλληνα, ο Κουτσούμπας έχει κομμουνισμό στις τσέπες.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:28Συμφωνούμε, για αυτό είπα οι Κινέζοι ωρέ. Εμένα πάντως με φοβίζει η σκέψη να έχουμε κομμουνισμό Κουτσούμπα.pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:59Καλό θα ήταν να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί. Εγώ πάντως δεν γουστάρω τον Μάο . Αν ήταν να έχουμε κομμουνισμό σαν του Μάο ή του Πολ Ποτ ή του Κιμ , καλύτερα να γίνουμε αναρχικοί, φιλελεύθεροι ή ακόμη να έρθει ο Παύλος Ντεγκρές να μας κυβερνήσει.GoBzi έγραψε: 03 Ιαν 2025, 02:54
Βρε μπούλη μην κολλάς σε λέξεις. Εάν πχ ο μέσος Κινέζος είναι ευτυχισμένος με τον κομμουνισμό που έχουν (o θεός να το κάνει κομμουνισμό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), all power στους κομμουνιστές, δεν μας πέφτει λόγος.![]()
Αφού δεν σού κάνει ο Μπαγιόπουλος, που ήδη ανέφερα,διάλεξε όποια πηγή θες εσύ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:56Ότι διαχέεται το αφήγημα της ατομικής ευθύνης; από την καραντίνα ως και το συνταξιοδοτικο αυτό το αφήγημα παίζεται.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:11Πότε ρε συ έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:07
υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.
Τι δυσκοιλιοι είσαστε!
Βεβαια ο πιο πίσω χρήστης είπε κάποιες λεπτομέρειες για πειθαρχικα και τέτοια, ρώτησα αν υπάρχει κάποια πηγή που να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
Σε διαθεσιμότητα έθεσε η ΕΡΤ τις δύο υπαλλήλους που ευθύνονται για την παραποίηση του συμβόλου του ΚΚΕ στην κάρτα που προβλήθηκε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του κόμματος.
Σε διαθεσιμότητα έθεσε η ΕΡΤ τις δύο υπαλλήλους που ευθύνονται για την παραποίηση του συμβόλου του ΚΚΕ στην κάρτα που προβλήθηκε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του κόμματος
Η διοίκηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, έδρασε άμεσα, διότι τέτοια σφάλματα είναι αδικαιολόγητα, και οι δύο εμπλεκόμενοι υπάλληλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Η γραφίστρια, που είναι αορίστου χρόνου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την επιβολή κυρώσεων. Για τη δημοσιογράφο, η οποία είναι συμβασιούχος και δεν ήλεγξε ως όφειλε το περιεχόμενο της προβολής, τίθεται ζήτημα μη ανανέωσης της σύμβασής της, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση (...)
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σωστός σταλινικός ο ληστοσυμμοριτης, χαλύβδινος, στιβαρός , ανελέητος με όποιονδηποτε τα βάζει με το κόμμα ηθελημένα η όχι, χωρίς φρουφρου κι αρώματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλημέρα, φιλενάδα. Δεν έχεις κι άδικο, λάθη και τσαπατσουλιές με τα ιερά σύμβολα δεν επιτρέπονται. Δεν έχουμε και γκούλαγκ, να ξαποστείλουμε τις ιερόσυλες μια 10ετία για να στρώσουν.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιαν 2025, 01:46Προσπαθείς να κανεις κουβέντα; Ευλόγησον μάνα μου.Ναύτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:28Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιους συσχετισμούς; Είναι, δυστυχώς. Για πες, συνωμότησε όλη η ΕΡΤ και το γκουβέρνο μαζί για να εξευτελίσουν το τιμημένο ή είναι πιθανότερο να έκανε η γραφίστρια μια τσαπατσουλιά και η δημοσιογράφος να μην το πήρε χαμπάρι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Ιαν 2025, 21:07
υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.
- Ληστοσυμμορίτης
δεν το γνώριζα κύριε διοικητά!Ναύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 09:40Αφού δεν σού κάνει ο Μπαγιόπουλος, που ήδη ανέφερα,διάλεξε όποια πηγή θες εσύ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:56Ότι διαχέεται το αφήγημα της ατομικής ευθύνης; από την καραντίνα ως και το συνταξιοδοτικο αυτό το αφήγημα παίζεται.
Σε διαθεσιμότητα έθεσε η ΕΡΤ τις δύο υπαλλήλους που ευθύνονται για την παραποίηση του συμβόλου του ΚΚΕ στην κάρτα που προβλήθηκε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του κόμματος.
Σε διαθεσιμότητα έθεσε η ΕΡΤ τις δύο υπαλλήλους που ευθύνονται για την παραποίηση του συμβόλου του ΚΚΕ στην κάρτα που προβλήθηκε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του κόμματος
Η διοίκηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, έδρασε άμεσα, διότι τέτοια σφάλματα είναι αδικαιολόγητα, και οι δύο εμπλεκόμενοι υπάλληλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Η γραφίστρια, που είναι αορίστου χρόνου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την επιβολή κυρώσεων. Για τη δημοσιογράφο, η οποία είναι συμβασιούχος και δεν ήλεγξε ως όφειλε το περιεχόμενο της προβολής, τίθεται ζήτημα μη ανανέωσης της σύμβασής της, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση (...)
Δεν υπάρχει δεν ξέρω, υπάρχει βαριέμαι να γκουγκλίσω. Άλλωστε τον Μπαγιόπουλο τον είχα αναφέρει, δεν παρακολουθείς τον λογαριασμό του fb; Θα σε μαλώσω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:10δεν το γνώριζα κύριε διοικητά!Ναύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 09:40Αφού δεν σού κάνει ο Μπαγιόπουλος, που ήδη ανέφερα,διάλεξε όποια πηγή θες εσύ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 03:56
Ότι διαχέεται το αφήγημα της ατομικής ευθύνης; από την καραντίνα ως και το συνταξιοδοτικο αυτό το αφήγημα παίζεται.
- Ληστοσυμμορίτης
μόνο blue skyΝαύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:11Δεν υπάρχει δεν ξέρω, υπάρχει βαριέμαι να γκουγκλίσω. Άλλωστε τον Μπαγιόπουλο τον είχα αναφέρει, δεν παρακολουθείς τον λογαριασμό του fb; Θα σε μαλώσω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:10δεν το γνώριζα κύριε διοικητά!Ναύτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 09:40
Αφού δεν σού κάνει ο Μπαγιόπουλος, που ήδη ανέφερα,διάλεξε όποια πηγή θες εσύ.