κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:21Mα ναι,το έχουμε ξαναπεί.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Δεκ 2024, 14:11A καλά ναι, εννοείται.stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2024, 11:18 Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι για ηλεκτρικό είναι κορυφαίο.
Ιδίως στα λεφτά που πωλείται είναι σα να κλέβει εκκλησία σε σχέση με κάτι "επώνυμα" και καλά ηλεκτρικά.
Δεν παύει όμως να είναι ένα βαρύ αυτοκίνητο με ότι συνεπάγεται αυτό σε θέματα οδικής συμπεριφοράς,φρεναρίσματος κλπ.
Πέραν αυτού όμως η ένσταση μου για αυτό,όπως και για όλα τα ηλεκτρικά άλλωστε,είναι ότι δεν σου δίνει την αυτονομία ενός κανονικού αυτοκινήτου ούτε την ελευθερία να γεμίσεις το ρεζερβουάρ σε 2' και να ξεκινήσεις καπάκι.
Κάθεσαι σα μαλακας και περιμένεις.
Αυτό που έγινε προχθές π.χ. στην Αράχωβα με τα συμβατικά αυτοκίνητα δεν θα συνέβαινε.
Μιλάω για το ότι έμειναν από μπαταρία και όχι για τις αλυσίδες.
Θα πήγαινε ένα περιπολικό ή μια οδική και με 2-3 μπιτόνια βενζίνη θα εβαζε καύσιμο σε αυτά που έμειναν και γεια σας.
Άντε να τους δω να το κάνουν αυτό με τα ηλεκτρικά.
Αλλά εμένα συγκεκριμένα δε με νοιάζουν αυτά, έχω γκαράζ στο σπίτι να φορτίζω κάθε βράδυ, φωτοβολταϊκά στην ταράτσα, χιόνια δεν έχει εδώ, και όταν έρθει η ώρα για ταξίδια μπαίνω στο αεροπλάνο και αλλάζω χώρα, το αμάξι το έχω για εδώ γύρω γύρω, 50-60χλμ τη μέρα το πολύ. Κι αν τύχει τίποτα υπάρχει και της γυναίκας μου.
Τώρα το βαρύ αυτοκίνητο που λες γενικά συμφωνώ αλλά με το 5Ν έχουνε κάνει κάτι μάγια οι κορεάτες. Ότι θα τρώει λάστιχα και φρένα για πρωϊνό θα τρώει, αλλά πάντως στρίβει, φρενάρει, μαζεύεται, απόλα. Δεν ξέρω, μία ψήνομαι μια δεν ψήνομαι, μάλλον θα περιμένω να βγουν μεταχειρισμένα να δω τι παίζει με τις τιμές.
Για μέσα στην πόλη είναι οκ αρκεί να έχεις τις υποδομές στο σπίτι.
Πάρκινγκ,ρεύμα κλπ.
Φυσικά είναι και το κόστος.Αν κάποιος μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις προϋποθέσεις μια χαρά είναι ένα μικρό ηλεκτρικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
stergiosbik
Γιατι γαμας την συζητηση ρε ανθρωπε;Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:21Mα ναι,το έχουμε ξαναπεί.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Δεκ 2024, 14:11
A καλά ναι, εννοείται.
Αλλά εμένα συγκεκριμένα δε με νοιάζουν αυτά, έχω γκαράζ στο σπίτι να φορτίζω κάθε βράδυ, φωτοβολταϊκά στην ταράτσα, χιόνια δεν έχει εδώ, και όταν έρθει η ώρα για ταξίδια μπαίνω στο αεροπλάνο και αλλάζω χώρα, το αμάξι το έχω για εδώ γύρω γύρω, 50-60χλμ τη μέρα το πολύ. Κι αν τύχει τίποτα υπάρχει και της γυναίκας μου.
Τώρα το βαρύ αυτοκίνητο που λες γενικά συμφωνώ αλλά με το 5Ν έχουνε κάνει κάτι μάγια οι κορεάτες. Ότι θα τρώει λάστιχα και φρένα για πρωϊνό θα τρώει, αλλά πάντως στρίβει, φρενάρει, μαζεύεται, απόλα. Δεν ξέρω, μία ψήνομαι μια δεν ψήνομαι, μάλλον θα περιμένω να βγουν μεταχειρισμένα να δω τι παίζει με τις τιμές.
Πάρκινγκ,ρεύμα κλπ.
Φυσικά είναι και το κόστος.Αν κάποιος μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις προϋποθέσεις μια χαρά είναι ένα μικρό ηλεκτρικό.
Ποιος μιλησε για αλογα;
ο τσιλ, στην αρχη της συζητησης, μιλησε για το θεριο με τα 600, για αυτο μιλαμε οτι τον ψηνει.stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:10Γιατι γαμας την συζητηση ρε ανθρωπε;Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:21
Mα ναι,το έχουμε ξαναπεί.
Πάρκινγκ,ρεύμα κλπ.
Ποιος μιλησε για αλογα;
κι εσυ του αναφερεις μικρο ηλεκτρικο. οποτε, γιατι γαμας τη συζητηση, ποιος μιλησε για μικρο ηλεκτρικο;
-
stergiosbik
ο Τσιλ μιλαει για δεδομενα Αυστραλιας.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:24ο τσιλ, στην αρχη της συζητησης, μιλησε για το θεριο με τα 600, για αυτο μιλαμε οτι τον ψηνει.stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:10Γιατι γαμας την συζητηση ρε ανθρωπε;Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07
κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;
Ποιος μιλησε για αλογα;
κι εσυ του αναφερεις μικρο ηλεκτρικο. οποτε, γιατι γαμας τη συζητηση, ποιος μιλησε για μικρο ηλεκτρικο;![]()
Αλλα σπιτια,αλλοι χωροι-υποδομες,αλλες αποδοχες και παει λεγοντας.
Αυτα εδω δεν παιζουν.Οποτε για τι θες να μιλησω;
-
Mike Bassett
Μόνο Λάντα Νίβα ντίζελ. Παίρνει μπρος και με μανιβέλα αν χρειαστεί. Οι υπόλοιποι ας παίζουν με τα ηλεκτρικά παιχνιδάκια τους...
εφοσον μιλας με τον τσιλ θα μπορουσες να μιλας για αυτο που μιλα και αυτος.stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:31ο Τσιλ μιλαει για δεδομενα Αυστραλιας.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:24ο τσιλ, στην αρχη της συζητησης, μιλησε για το θεριο με τα 600, για αυτο μιλαμε οτι τον ψηνει.
κι εσυ του αναφερεις μικρο ηλεκτρικο. οποτε, γιατι γαμας τη συζητηση, ποιος μιλησε για μικρο ηλεκτρικο;![]()
Αυτα εδω δεν παιζουν.Οποτε για τι θες να μιλησω;
αλλα δε σου αρεσει το γεγονος οτι ενα ηλεκτρικο κανει σκονη οτιδηποτε θερμικο κοστιζει λιγοτερο απο τα διπλα λεφτα, οποτε πας να αλλαξεις τη συζητηση, και να πεις για μικρα.
και μετα στραβωνεις που σου επισημαινω οτι δε μιλουσαμε για μικρα, αλλα για 600 ιππους θηρια.
ε, οποτε, τον ηπιατε στο γρα.. ωπα συγνωμη, στα σουπερκαρς.
-
stergiosbik
Ναι οκ.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 10:06εφοσον μιλας με τον τσιλ θα μπορουσες να μιλας για αυτο που μιλα και αυτος.stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:31ο Τσιλ μιλαει για δεδομενα Αυστραλιας.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:24
ο τσιλ, στην αρχη της συζητησης, μιλησε για το θεριο με τα 600, για αυτο μιλαμε οτι τον ψηνει.
Αυτα εδω δεν παιζουν.Οποτε για τι θες να μιλησω;![]()
αλλα δε σου αρεσει το γεγονος οτι ενα ηλεκτρικο κανει σκονη οτιδηποτε θερμικο κοστιζει λιγοτερο απο τα διπλα λεφτα, οποτε πας να αλλαξεις τη συζητηση, και να πεις για μικρα.
και μετα στραβωνεις που σου επισημαινω οτι δε μιλουσαμε για μικρα, αλλα για 600 ιππους θηρια.![]()
ε, οποτε, τον ηπιατε στο γρα.. ωπα συγνωμη, στα σουπερκαρς.![]()
Δεν πρόκειται να μπω σ' αυτή την συζήτηση.
Πίστευε ότι νομίζεις.
- Ληστοσυμμορίτης
η λαντα πάντως πρωτοπορούσε και στα ηλεκτρικά απλά κάποιοι είναι αχάμπαροι από ιστορία του αυτοκινήτουMike Bassett έγραψε: 30 Δεκ 2024, 10:02 Μόνο Λάντα Νίβα ντίζελ. Παίρνει μπρος και με μανιβέλα αν χρειαστεί. Οι υπόλοιποι ας παίζουν με τα ηλεκτρικά παιχνιδάκια τους...

VAZ (LADA) 2801
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Mike Bassett
Κανείς δεν είναι τέλειος. Πειραματίστηκαν, κατάλαβαν ότι η ηλεκτροκίνηση είναι "μάπα" και σταμάτησαν. Λογικοί άνθρωποι, δεν είναι Δυτικοί...
- Οργισμένος
Οντως δυτικοι δεν ειναι.Mike Bassett έγραψε: 30 Δεκ 2024, 10:18 Κανείς δεν είναι τέλειος. Πειραματίστηκαν, κατάλαβαν ότι η ηλεκτροκίνηση είναι "μάπα" και σταμάτησαν. Λογικοί άνθρωποι, δεν είναι Δυτικοί...
Γοα το "ανθρωποι" δεν ειμαι καθολου σιγουρος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
βασικά δε με νοιάζει αν είναι 600 άλογα, δε με νοιάζει αν είναι γρήγορα ή αργά, με νοιάζει μόνο αν φτιάχνουν απολαυστικά, ενδιαφέροντα, οδηγο-κεντρικά αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα φτιαγμένα για τη χαρά της οδήγησης. Το MX5 ας πούμε είναι το τέλειο roadster κι ας είναι "μόνο" 170 άλογα. Θα είχα οπωσδήποτε ένα τέτοιο (αν χώραγαΑσέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07 κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;
Τα θερμικά φτιάχνουν ακόμα μπόλικα τέτοια. Υπάρχει το Yaris GR, το Wrangler, η Gulia κλπ. Αυτά είναι αυτοκίνητα χωρίς καμμία λογική, εμπορικές αποτυχίες που δε βγάζουν καν κέρδος για τον κατασκευαστή, υπάρχουν μόνο για την απόλαυση αυτών που γουστάρουν αυτοκίνητα και οδήγηση (οι οποίοι είναι συνήθως μπατίρηδες γιατί έχουν ήδη σκάσει πολύ περισσότερα φράγκα για αυτοκίνητα απ'όσο έπρεπε). Τα EV φτιάχνουν ταμπλέτες με ρόδες για αυτούς που μισούν την οδήγηση. Αυτό το 5Ν ήταν η πρώτη προσπάθεια για απόλαυση, εξ'ού και ο ενθουσιασμός.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Η τελευταία ταξινόμηση αυτοκινήτων για την Σαλόνικα έβγαλε πρώτη την τουγιότα, φυσικά, σε πωλήσεις και δεύτερη την, ταράμ ταράμ, BYD, ψήσου για το seal δικέ μου.Allah έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:58 Φίλος αγόρασε το BYD Atto 3, το έχει σχεδόν 1 χρόνο και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος, το χρησιμοποιεί για οικογενειακό αμάξι, έχουν 2 μικρά παιδιά.
Δεν φαίνεται άσχημο για Κινέζικο, και είναι λέει καλό σκυλί. Ψιλοψευτοψήνομαι να δοκιμάσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μωρε καθενας με τα γουστα του, δεν μου πεφτει λογος. και τα δικα μου γουστα ειναι πολυ εξω απο τη λογικη τετοιου οχηματος.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Δεκ 2024, 13:07βασικά δε με νοιάζει αν είναι 600 άλογα, δε με νοιάζει αν είναι γρήγορα ή αργά, με νοιάζει μόνο αν φτιάχνουν απολαυστικά, ενδιαφέροντα, οδηγο-κεντρικά αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα φτιαγμένα για τη χαρά της οδήγησης. Το MX5 ας πούμε είναι το τέλειο roadster κι ας είναι "μόνο" 170 άλογα. Θα είχα οπωσδήποτε ένα τέτοιο (αν χώραγαΑσέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07 κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;)
Τα θερμικά φτιάχνουν ακόμα μπόλικα τέτοια. Υπάρχει το Yaris GR, το Wrangler, η Gulia κλπ. Αυτά είναι αυτοκίνητα χωρίς καμμία λογική, εμπορικές αποτυχίες που δε βγάζουν καν κέρδος για τον κατασκευαστή, υπάρχουν μόνο για την απόλαυση αυτών που γουστάρουν αυτοκίνητα και οδήγηση (οι οποίοι είναι συνήθως μπατίρηδες γιατί έχουν ήδη σκάσει πολύ περισσότερα φράγκα για αυτοκίνητα απ'όσο έπρεπε). Τα EV φτιάχνουν ταμπλέτες με ρόδες για αυτούς που μισούν την οδήγηση. Αυτό το 5Ν ήταν η πρώτη προσπάθεια για απόλαυση, εξ'ού και ο ενθουσιασμός.
σχολιασα οτι ενω μιλαγαμε για θηριο, ο αλλος λεει "για κανα μικρο πολης καλα ειναι τα ηλεκτρικα"
και ειπα να του μπω λιγο, οτι οοοοχι φιλος, καλα και για πολη, αλλα καλα και για να σε βλεπουν οι ferrari στα φαναρια και να ασχολουνται με το ραδιοφωνο, οτι δηθεν δε σε βλεπουν.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ε σωστά λέει. Αυτό το 5Ν θα πουλήσει 10 αυτοκίνητα σε κάθε πόλη, είναι για γούστα, δεν είναι για λογικούς ανθρώπους. Χώρια τι πληρώσανε για R&D που δε θα τα ξαναδούνε ποτέΑσέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 14:09μωρε καθενας με τα γουστα του, δεν μου πεφτει λογος. και τα δικα μου γουστα ειναι πολυ εξω απο τη λογικη τετοιου οχηματος.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Δεκ 2024, 13:07βασικά δε με νοιάζει αν είναι 600 άλογα, δε με νοιάζει αν είναι γρήγορα ή αργά, με νοιάζει μόνο αν φτιάχνουν απολαυστικά, ενδιαφέροντα, οδηγο-κεντρικά αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα φτιαγμένα για τη χαρά της οδήγησης. Το MX5 ας πούμε είναι το τέλειο roadster κι ας είναι "μόνο" 170 άλογα. Θα είχα οπωσδήποτε ένα τέτοιο (αν χώραγαΑσέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:07 κι οταν λεμε μικρο ηλεκτρικο, εννοουμε αυτο με τα 600 αλογα, ναι;)
σχολιασα οτι ενω μιλαγαμε για θηριο, ο αλλος λεει "για κανα μικρο πολης καλα ειναι τα ηλεκτρικα"
και ειπα να του μπω λιγο, οτι οοοοχι φιλος, καλα και για πολη, αλλα καλα και για να σε βλεπουν οι ferrari στα φαναρια και να ασχολουνται με το ραδιοφωνο, οτι δηθεν δε σε βλεπουν.![]()
![]()
Πάντως όντως οι διάφοροι στα φανάρια θα κάνουν τους τυφλούς
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να το παρει ενας γερμανος να το οδηγησει στο καλυτερο συστημα αυτοκινητοδρομων στον πλανητη τις Γερμανικες αουτομπαν σε σημεια των οποιων δεν υπαρχει οριο ταχυτητας το καταλαβαινω
Να το παρει καποιος στην Αυστραλια με τα αυστηρα ορια ταχυτητας δεν το καταλαβαινω
Να το παρει καποιος στην Αυστραλια με τα αυστηρα ορια ταχυτητας δεν το καταλαβαινω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις