!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θερίζει η αγαμία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Θερίζει η αγαμία
Τι έγινε; Στην ποίηση σας άφησα, Βουλή το κάνατε.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Προσεχώς αναμένεται να φτάσει Γράμμο - Βίτσι.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Και εγώ ΣΥΡΙΖΑ είμαι,χωρίς "αλλά..." και άλλα παρεμφερή.
Η αρνητική μου κρίση για τον κ.γλιτσοτάκη,προέρχεται από το γεγονός ότι είναι αντιπαθέστατος με φυσιογνωμικά κριτήρια.Ας κάνουν οι επιστήμονες ένα πείραμα,παρουσιάζοντας τους δυο πολιτικούς αντιπάλους σε νεαρά μωρά και να καταγράψουν-μελετήσουν-αξιολογήσουν τις αντιδράσεις αυτών.Είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και δεν υπάρχει καλύτερος κριτής από ζωντανούς οργανισμούς που βρίσκονται στο πιο αθώο στάδιο του βίου τους.
Ένας δεύτερος λόγος είναι η κριτική ματιά απέναντι στον απόπατο που τον υποστηρίζει.Και εδώ μέσα το δείγμα είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό,δε χρειάζεται να πας έξω στον κόσμο και να κάνεις ερωτήσεις και πειραματισμούς...άσε που εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο οπαδό του κ. γλιτσοτάκη έξω στον κόσμο.
Ως τρίτο και τελευταίο θα έβαζα το κριτήριο των γυναικών.Προσπάθησε να φανταστείς ότι είσαι γυναίκα και ότι σε προσεγγίζει ένας τέτοιος τύπος με όλα τα γνωστά συμπεριφορικά χαρακτηριστικά αλλά δίχως την αμύθητη περιουσία και τα φλουριά που κουβαλάει λόγω ονόματος.Ειλικρινά υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις τα πόδια σου και να δεχτείς μέσα στο σώμα σου έναν τέτοιο άνθρωπο;Αν κρίνω και από την αποτυχημένη προσωπική ζωή στον αστικό γάμο από συμφέρον,νομίζω η απάντηση είναι προφανής.Βάλε τώρα τον Αλέξη απέναντι και δες πόσο αυθόρμητα και πηγαία οι κοπέλες χαμογελούν όταν τον συναντούν.Ούτε πληρωμένες ρουφιάνες από την τοπική της νδ,ούτε πληρωμένοι κομπάρσοι που παρατείνουν το χέρι για σοβαρό ασπασμό,ούτε διορισμένοι γλιτσοτακικοί για την κηδεία του αντιπαθέστατου γέρου που έφερε το ίδιο όνομα με σένα παρά το γεγονός ότι δεκαετίες πριν ο ίδιος ο λαός τον αποκαλούσε "Κάθαρμα".
Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν ισχυρά αντισώματα στην κοινωνία,αρκετά σε αριθμό για να καταφέρουμε να μην επιτρέψουμε σε αυτό το επικίνδυνο άτομο να γίνει πθ.Θα μείνει στην ιστορία ως αποτυχημένος γόνος.Με το χέρι στην καρδιά.
Σε λίγες μέρες εορτάζεται η γέννηση του Χριστού.Και τότε κάποιοι είχαν σίγουρο ότι θα τον δολοφονήσουν προτού έρθει.Ισχυροί της Ιουδαίας ήταν και αυτοί,είχαν χρυσό,είχαν φλουριά,είχαν ότι ήθελε να έχει κάποιος την εποχή εκείνη.Στο τέλος απέτυχαν.Έτσι θα αποτύχει και το καλύτερο βιογραφικό της χώρας.Το πρόσωπο αυτό,είναι φτιαχτό.Ένας καρκινικός όγκος που θα τον διαλύσει ο ίδιος ο λαός στις εκλογές.
Καλά Χριστούγεννα και καλές εορτές,αγαπητέ Υδράργυρε.
- ΜπλεΜπουμπυς
-Είμαι γκόμενος
-Playstation 5 rulz

-Playstation 5 rulz
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 27 Απαντήσεις