Ειναι γλωσσα εργασιας. Αναφερεται σε εναν τυπο του τμηματος των πωλησεων που ερχεται στην παραγωγη τρεχοντας ανεμιζοντας ενα χαρτι παραγγελιας λεγοντας λαχανιασμενα "παιδια, βιαστικο για επανεξαγωγη". Καταλαβαινω οτι σου ειναι αγνωστη αυτη η γλωσσα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:36
Αυτά είναι κάποια ινδοευρωπαϊκή γλώσσα; Καταλαβαίνω τις ρίζες αλλά δε βγάζει νόημα.Ηδη εμφανιζονται "παιδια βιαστικο για επανεξαγωγη"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θερίζει η αγαμία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Θερίζει η αγαμία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 09 Δεκ 2018, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-71 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:16 Βαδίζουμε σε τελικά μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό σε λίγους μήνες.Παρά τις δυσκολίες και τις εντιξοότητες το καλό πάντα βρίσκει τρόπο να νικάει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Τι λεμε.....θεριζει .brb και tyt έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:58 Από ''θερίζει η αγαμία'' έχει μετατραπεί το νήμα σε ''σουαρέ ποίησης''.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:52Τι λεμε.....θεριζει .brb και tyt έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:58 Από ''θερίζει η αγαμία'' έχει μετατραπεί το νήμα σε ''σουαρέ ποίησης''.![]()
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Last Veteran
Δεν διαφωνώ. Λέγοντας ελευθέρως σημαίνει ότι αποποιουμαι οποιοδηποτε οικονομικό όφελος από τους στίχους, όχι τα credits φυσικά.Αγις έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:27
Ελευθέρως δεν υπάρχει στην δημιουργία και οφείλουμε να σεβόμαστε απόλυτα το πνευματικό έργο
Για να προχωρήσεις στιχουργικά χρειάζονται γνωριμίες, κονε, τα οποία δεν έχω και δεν γίνεται να αλλάξω το ποιόν μου για να τα βρω.Αγις έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:27 κατα την αποψή μου ισως θα έπρεπε να το ψαξεις κ 'επαγγελματικά δινοντας στιχους - κερδισμένοι θα είμαστε ολοι οι υπόλοιποι σαν παραλήπτες - ακροατές.
*Καλό θα ηταν να τους κατοχυρώνεις ακόμα και οταν γράφεις εδω.
Οι περισσότεροι στίχοι που γράφω εδώ είναι "χυδαίοι", τι να κατοχυρώσεις;
Τους άλλους που γράφω τους δημοσιεύω στο φβ και στο ινστα, τα οποία είναι κι αυτα ένα είδος κατοχύρωσης.
Έχω πάντως στα σκαριά ποιητική συλλογή με αυτό έκδοση, 100 αντίτυπα (για μένα και μερικούς φίλους φυσικά, όχι για πώληση, δεν είμαι ψώνιο).
Μου είναι πρακτικά αδύνατο να σκεφτώ στίχο χωρίς να "βγει" από μόνος του 15συλλαβος. Το έχω παρατηρήσει ότι πολλοί χάνουν το μέτρο και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:33
Bασικά, το έχει στο μέτρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Οι πιο πολλοί την "πατάνε" στην ομοιοκαταληξία, χωρίς να υπολογίζουν το μέτρο.
Όπως και να χει στις μέρες μας είναι μόδα η ανομοιοκαταληκτη και αμετρη ποιηση,που όσα ωραία νοήματα κι αν βγάζει, μου φαίνεται σαν αποσταγμένα πεζά κείμενα.
Κκε είσαι;Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:39Συμφωνω σε ολα οσα λες. Συν οτι δεν παιρνεις τον κυριακο μονο του. Αυτος ειναι το κερασακι στην τουρτα. Τρως στη μαπα και ολη την νεοφημοκρατικη μαφια που μας εκανε ειδικη περιπτωση. Σαφως και προτιμω τον τσιπρα.-71 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:16Μητσοτάκης λέγεται όπως και η άλλη λέγεται Μητσοτάκαινα και όχι πακογιάννη.Ας λέγεται γκούβελα στην τελική,έχει ξαναπαντευτεί.Ο κύριος μητσοτάκης είναι ένα αντιπαθέστατο άτομο και οι εκφράσεις με τους οφθαλμούς μαρτυρούν πολλά.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Ο αυθορμητισμός του Τσίπρα προκύπτει διότι μεγάλωσε σε δημόσιο σχολείο όπως και μεις,σπούδασε στο Πολυτεχνείο και είναι πολιτικά αυτοδημιούργητος.Το κοινό του κου μητσοτάκη αφορά ένα εσωτερικό κοινό της νδ που εκτείνεται από εύπορους απογόνους χιτών,ταγματαλητών,απριλιανών μέχρι ότι βαδίζει στα χνάρια του χυδαία αντικοινωνικού νεοφιλελευθερισμού.Πρωθυπουργός δεν θα καταφέρει να γίνει και αυτό διότι κάποιες φορές όλες τις αβάντες και αν έχεις,αυτό δεν είναι αρκετό.Πάντως εγώ στηρίζω την παρούσα νδ,διότι δείχνει ανοικτά περί τίνος πρόκειται χωρίς τη φασάδα του φιλολαϊκού καραμαλισμού.Κάθε νεοδημοκράτης θεωρώ ότι αντοπροσωπεύεται πλήρως από την παλιανθρωπιά και την κακία που κρύβει στα σπλάχνα της η τελευταία επιλογή της εκλογικής της βάσης.Βαδίζουμε σε τελικά μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό σε λίγους μήνες.Παρά τις δυσκολίες και τις εντιξοότητες το καλό πάντα βρίσκει τρόπο να νικάει.Τότε είναι που θα χορέψουμε μέχρι το πρωί.Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:48 Ο κυριακος δε μου ειναι αντιπαθης. Δε θα με χαλασει αν γινει πθ. Αλλα ο τσιπρας υπερεχει στην εικονα γιατι ειναι αυθορμητος και φυσικος ενω ο κυριακος ειναι στημενος και φτιασιδωμενος απο τους διαφημιστες και η εικονα του ειναι ψευτικη
Αλλα: ο κυριακος δεν ειναι αντιπαθης σαν τον ξινο και κακο σαμαρα.
Ο κυριακος δυστυχως δε θα εχει και μεγαλη διαφορα απο τον τσιπρα. Οι πολιτικες θα ειναι ιδιες.
Παγανη η νδ, μορια ο συριζα, που η διαφορα;![]()
Όσο υπάρχουν εραστές σαν και εσάς, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Με λίγη οργάνωση θα το λύσετε κι αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ρε τον Αλέξη...Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:32Πολλα εχει δωσει. Τελευταιο δεν ειδες την εξαιρεση απο τις κυρωσεις του ιραν; σε πληροφορω οτι θα φανει αυτο στις επιχειρησεις. Ηδη εμφανιζονται "παιδια βιαστικο για επανεξαγωγη"Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:14Για να καταλάβω πως σκέφτεσαι, τι είναι αυτό που νομίζεις ότι σου έδωσε ο Τραμπ;Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:25
Καλα εκανε και τον εφτυσε τον μαλακα τον ομπαμα. Καθολου δε βοηθησε, συγκρινε με τραμπ
εδώ χώσανε την κληρονόμο της Χουαγουει μέσα για μπίζνες με το Ιραν και η ελλαδίτσα πήρε εξαίρεση ?
τι χρειάζονται οι Ιρανοί εκει χάμω? να το εισάγουμε απο τις μπλοκαρισμένες χώρες και να τους το επανεξάγουμε αν είναι έτσιΥδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:46Ειναι γλωσσα εργασιας. Αναφερεται σε εναν τυπο του τμηματος των πωλησεων που ερχεται στην παραγωγη τρεχοντας ανεμιζοντας ενα χαρτι παραγγελιας λεγοντας λαχανιασμενα "παιδια, βιαστικο για επανεξαγωγη". Καταλαβαινω οτι σου ειναι αγνωστη αυτη η γλωσσα"![]()
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Σούπερ....να το πάρει ο τακι τσαν (Τάκαρος) να το τραγουδήσει με μπαγλαμαδακι να τρελάνει κόσμο.Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:49 Μα άκου φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άκου
Μία κυρία γυρεψε, την πουτσ@ του Κυριάκου
Στο σεξ αποδεικνύεται, ποια είναι η ουσια
Καβλιάρης είσαι μόνο αν, διαθέτεις εξουσία
Ακόμα και ο πάγκαλος, να είσαι, τότε λάμπεις
Και θα μπορέσεις τελικά, σε μια γυναίκα νά μπεις
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
δε κατάλαβα, μια χαρά ανεπτυγμένη χώρα δεν είναι η γιαπωνία; τι είναι οι γιάπωνες, τίποτα μαλάκες;Mole έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:45 Πλακα-πλακα, ένα απ'τα πιο στιβαρά τρεντς της εποχης μας είναι η αύξηση της αγαμιας στις πιο αναπτυγμενες κοινωνίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Ειμαι συριζα, αλλα...
πασοκ, το όλον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Βλεπω οτι ξαναγυρισαμε στην αμερικανικη σφαιρα επιρροης. Δηλαδη να σπασουμε κανενα εμπαργκο με τα στραβα ματια του μπαρμπα σαμ για να κονομησουμε κανα φραγκοdna replication έγραψε: 09 Δεκ 2018, 20:43ρε τον Αλέξη...Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:32Πολλα εχει δωσει. Τελευταιο δεν ειδες την εξαιρεση απο τις κυρωσεις του ιραν; σε πληροφορω οτι θα φανει αυτο στις επιχειρησεις. Ηδη εμφανιζονται "παιδια βιαστικο για επανεξαγωγη"Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:14
Για να καταλάβω πως σκέφτεσαι, τι είναι αυτό που νομίζεις ότι σου έδωσε ο Τραμπ;
εδώ χώσανε την κληρονόμο της Χουαγουει μέσα για μπίζνες με το Ιραν και η ελλαδίτσα πήρε εξαίρεση ?
τι χρειάζονται οι Ιρανοί εκει χάμω? να το εισάγουμε απο τις μπλοκαρισμένες χώρες και να τους το επανεξάγουμε αν είναι έτσιΥδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 14:46Ειναι γλωσσα εργασιας. Αναφερεται σε εναν τυπο του τμηματος των πωλησεων που ερχεται στην παραγωγη τρεχοντας ανεμιζοντας ενα χαρτι παραγγελιας λεγοντας λαχανιασμενα "παιδια, βιαστικο για επανεξαγωγη". Καταλαβαινω οτι σου ειναι αγνωστη αυτη η γλωσσα"![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 27 Απαντήσεις