Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Δεκ 2022, 09:59 ψιλοπράγματα τα τελευταία χρόνια, πάλι καλά. στα 90ς γινόταν χαμός. τώρα πάνε στα καταστήματα περισσότερο. γι αυτό έχουν κλείσει τόσοι, πρέπει όλα τα έσοδα του χρόνου να τα δίνουν τέτοιες μέρες. θυμάμαι όταν χτύπαγαν κουδούνια για να τα πούνε, πως έπρεπε να κάνουμε απόλυτη ησυχία και να μην αναπνέουμε, όπως έκανε και η οικογένεια αλ Μπαντι. Δεν είχαμε ανοίξει ποτέ σε κανέναν. μόνο στην μικρή κόρη της κολλητής της μάνας μου ανοίγαμε. αν και μια φορά θυμάμαι δεν καταλάβαμε πως είναι αυτή, και χτυπούσε το κουδούνι κάνα τέταρτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
Re: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το γνωστό ζωντοβολο.
Ουπς καλά Χριστούγεννα με αγάπη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.
σαν αυτοτραυματισμος ενα πραμα, κανεις κατι στα χερια σου και καταληγουν μη-λειτουργικα.
ισχυει και με τα τακουνια. βαζεις κατι στα ποδια σου με το οποιο δεν μπορεις να περπατησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και τα τάνγκα δεν τα λες ακριβώς βολικά, τύπε, αλλά δεν είναι όλα θέμα αυστηρής χρηστικότητας.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2022, 11:37ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.
(Τη Danielle Bregoli).
Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.![]()
σαν αυτοτραυματισμος ενα πραμα, κανεις κατι στα χερια σου και καταληγουν μη-λειτουργικα.
ισχυει και με τα τακουνια. βαζεις κατι στα ποδια σου με το οποιο δεν μπορεις να περπατησεις.![]()
Προσωπικά πάντως, τα μακριά νύχια τα βρίσκω ντεκαβλέ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ποιά συνεχή χτυπήματα κουδουνιού; Ελάχιστα παιδιά πάνε πλέον να πούνε τα κάλαντα. Να ανοίξεις και να δώσεις κάτι στα παιδιά (όσο μπορεί ο καθένας βέβαια) και να θυμόμαστε τι χαρά παίρναμε εμείς σαν μικρά, όταν λέγαμε τα κάλαντα.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
H αναβιωση αυτου του τεραστιου ποστ,δεν δεχομαστε χτυπηματα για καλαντα,υπαρχει σκυλος αγριμι,θα προσθετα εγω.Υδράργυρος έγραψε: 24 Δεκ 2022, 13:26 Ταμπελα στο κουδουνι "Δε δεχομαστε χτυπηματα για καλαντα στο κουδουνι. Ειμαστε χρηστες του πχορουμ.γρ"
Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Γιατί δεν τα βοηθάς τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους; Εγώ στα 12 μου, χάρη στα κάλαντα πήρα Game Boy.
Αν πετύχεις παιδιά...οκ άνοιξε,ρομα,30αρηδες μαντραχαλαιοι,ζητουλες που μόλις πάρουν το ευρώ,σταματάνε τα κάλαντα στη μέση.Αν τους προσφέρεις κανένα μελομακάρονο,θα σε κάνουν και τόπι στο ξύλο.Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:36 Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μήπως ήταν από την ΔΕΗ;ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:17 Σε εμένα ήρθαν να τα πουν το 2023 06:20 κάποιοι Σουηδοί .
![]()
![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.
Μονο παιδια ηρθαν - του Δημοτικου - 4 ζευγαρια κ μια τετραδα κομπανια - χαμογελαστα κ με ωραιες φωνεςGarcia έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:10Αν πετύχεις παιδιά...οκ άνοιξε,ρομα,30αρηδες μαντραχαλαιοι,ζητουλες που μόλις πάρουν το ευρώ,σταματάνε τα κάλαντα στη μέση.Αν τους προσφέρεις κανένα μελομακάρονο,θα σε κάνουν και τόπι στο ξύλο.Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:36 Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
Ο Βαπτιστηρας εκανε ταμειο με 256 ευρω - ισως επειδη ξεκινα με μουσικο μερος με Ιρλανδεζικη φλογερα - κατι διαφορετικο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πιπεςvantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μήπως ήταν και ο βαφτισιμιός του Αγι από τη Λακωνία;vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 51 Απαντήσεις