!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Δεκ 2022, 09:59 ψιλοπράγματα τα τελευταία χρόνια, πάλι καλά. στα 90ς γινόταν χαμός. τώρα πάνε στα καταστήματα περισσότερο. γι αυτό έχουν κλείσει τόσοι, πρέπει όλα τα έσοδα του χρόνου να τα δίνουν τέτοιες μέρες. θυμάμαι όταν χτύπαγαν κουδούνια για να τα πούνε, πως έπρεπε να κάνουμε απόλυτη ησυχία και να μην αναπνέουμε, όπως έκανε και η οικογένεια αλ Μπαντι. Δεν είχαμε ανοίξει ποτέ σε κανέναν. μόνο στην μικρή κόρη της κολλητής της μάνας μου ανοίγαμε. αν και μια φορά θυμάμαι δεν καταλάβαμε πως είναι αυτή, και χτυπούσε το κουδούνι κάνα τέταρτο.
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2022, 09:19 Αυτό το Φιλίτσα πάλι ποιο είναι; :smt017
Το γνωστό ζωντοβολο.

Ουπς καλά Χριστούγεννα με αγάπη :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08
AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.

(Τη Danielle Bregoli).

Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.
Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.
:goodpost:

σαν αυτοτραυματισμος ενα πραμα, κανεις κατι στα χερια σου και καταληγουν μη-λειτουργικα.

ισχυει και με τα τακουνια. βαζεις κατι στα ποδια σου με το οποιο δεν μπορεις να περπατησεις. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2022, 11:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:08
AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 19:02 Εγώ δεν εγκρίνω 15χρονες που αφήνουν 10 μέτρα νύχι, μόνο και μόνο για να μιμηθούν μια κακομαθημένη που έδερνε τη μάνα της.

(Τη Danielle Bregoli).

Και επειδή 10 μέτρα νύχι δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο γερο με αυτό που είναι 3 εκατοστά.
Και τρεις πόντους να είναι το νύχι, συνεπάγεται μια ιδιότυπη αναπηρία. Είτε είναι φυσικό είτε ενισχυμένο.
:goodpost:

σαν αυτοτραυματισμος ενα πραμα, κανεις κατι στα χερια σου και καταληγουν μη-λειτουργικα.

ισχυει και με τα τακουνια. βαζεις κατι στα ποδια σου με το οποιο δεν μπορεις να περπατησεις. :102:
Και τα τάνγκα δεν τα λες ακριβώς βολικά, τύπε, αλλά δεν είναι όλα θέμα αυστηρής χρηστικότητας.

Προσωπικά πάντως, τα μακριά νύχια τα βρίσκω ντεκαβλέ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

filitsa έγραψε: 24 Δεκ 2022, 09:54 ....τα συνεχή χτυπήματα κουδουνιού; :p2: :p2: :p2:
Ποιά συνεχή χτυπήματα κουδουνιού; Ελάχιστα παιδιά πάνε πλέον να πούνε τα κάλαντα. Να ανοίξεις και να δώσεις κάτι στα παιδιά (όσο μπορεί ο καθένας βέβαια) και να θυμόμαστε τι χαρά παίρναμε εμείς σαν μικρά, όταν λέγαμε τα κάλαντα.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Υδράργυρος έγραψε: 24 Δεκ 2022, 13:26 Ταμπελα στο κουδουνι "Δε δεχομαστε χτυπηματα για καλαντα στο κουδουνι. Ειμαστε χρηστες του πχορουμ.γρ"
H αναβιωση αυτου του τεραστιου ποστ,δεν δεχομαστε χτυπηματα για καλαντα,υπαρχει σκυλος αγριμι,θα προσθετα εγω. :xena: :blm:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

filitsa έγραψε: 24 Δεκ 2022, 09:54 ....τα συνεχή χτυπήματα κουδουνιού; :p2: :p2: :p2:
Γιατί δεν τα βοηθάς τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους; Εγώ στα 12 μου, χάρη στα κάλαντα πήρα Game Boy.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:36 Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
Αν πετύχεις παιδιά...οκ άνοιξε,ρομα,30αρηδες μαντραχαλαιοι,ζητουλες που μόλις πάρουν το ευρώ,σταματάνε τα κάλαντα στη μέση.Αν τους προσφέρεις κανένα μελομακάρονο,θα σε κάνουν και τόπι στο ξύλο.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Σε εμένα ήρθαν να τα πουν το 2023 06:20 κάποιοι Σουηδοί .

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:17 Σε εμένα ήρθαν να τα πουν το 2023 06:20 κάποιοι Σουηδοί .

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Μήπως ήταν από την ΔΕΗ;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Garcia έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:10
Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:36 Ρεμαλια - ανοιγουμε στα παιδια κ δινουμε χαρτονομισμα - μην ειστε μιζεροι ξινιλες
Αν πετύχεις παιδιά...οκ άνοιξε,ρομα,30αρηδες μαντραχαλαιοι,ζητουλες που μόλις πάρουν το ευρώ,σταματάνε τα κάλαντα στη μέση.Αν τους προσφέρεις κανένα μελομακάρονο,θα σε κάνουν και τόπι στο ξύλο.
Μονο παιδια ηρθαν - του Δημοτικου - 4 ζευγαρια κ μια τετραδα κομπανια - χαμογελαστα κ με ωραιες φωνες
Ο Βαπτιστηρας εκανε ταμειο με 256 ευρω - ισως επειδη ξεκινα με μουσικο μερος με Ιρλανδεζικη φλογερα - κατι διαφορετικο :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.
πιπες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Μήπως ήταν και ο βαφτισιμιός του Αγι από τη Λακωνία;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”