!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Re: Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

Κρίμα οι μαλακίες που τράβηξα για πάρτη της.
Στύξ

Re: Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

stergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2024, 20:57 Προτίθεται να την απαλλάξω από αυτό το δυσβάσταχτο βάρος και να την αντικαταστήσω στο ευρωκοινοβούλιο.
Αφού κλαψομουνιάζει κι η (Α)μελέτη(τη) , τότε κι εγώ θέλω τιμητική σύνταξη απ' το δημόσιο . Αμ πως :lol:
Στύξ

Στύξ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:29
stergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2024, 20:57 Προτίθεται να την απαλλάξω από αυτό το δυσβάσταχτο βάρος και να την αντικαταστήσω στο ευρωκοινοβούλιο.
Αφού κλαψομουνιάζει κι η (Α)μελέτη(τη) , τότε κι εγώ θέλω τιμητική σύνταξη απ' το δημόσιο . Αμ πως :lol:
Και ΜΚ19 και αναδρομικά.
Και δεν άρχισα εγώ τις μαλακίες, όπως λέει και τ' ανέκδοτο.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Κυριες και κυριοι.
Ημουν μια τηλεπαρουσιαστρια που ξεπλενε ναζι στην τηλεοραση. Οι κακες παρεες με παρεσυραν και εβαλα υποψηφιοτητα για ευρωβουλη και εκλεχτηκα. Ετσι ειμαι αναγκασμενη να ζω με 30000 τον μηνα συν να χρηματα που παιρνω απο τα λομπυ.
Το παιδί μου υπεφερει στα ακριβά ιδιωτικά σχολεία. Τρώμε μόνο χαβιάρι και αστακό. Αναγκοζομαστε να ψωνίσουμε μόνο από το Κολωνάκι και εγώ έχω να αγοράσω τσάντα Λουί Βιτον 12 ώρες
Δεν ζητιανευω σας πουλαω χαρτομαντηλα,σανο,ψέματα και ρουσφετια. Λυπηθείτε με και δωστε μου κανενα email και τα προσωπικα σας δεδομενα ώστε να εξασφαλίσω την επανεκλογή μου
:8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στύξ

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:09 Κρίμα οι μαλακίες που τράβηξα για πάρτη της.
Τζάμπα ήταν,μη σκούζεις. Άλλοι την πληρώσανε κι ακριβά μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Unique έγραψε: 25 Δεκ 2024, 07:56 13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Ποιος νοιάζεται αφού έχουν το γνωστό Καιλη pass από τα λομπυ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:09 Κρίμα οι μαλακίες που τράβηξα για πάρτη της.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

Unique έγραψε: 25 Δεκ 2024, 07:56 13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Οι βουλευτές λογικά και 18ο θα παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ξέρεις τί είναι να παίρνεις 600Κ αφορολόγητα, σε πέντε χρόνια...;
Μην σου τύχει...
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”