!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα
Κρίμα οι μαλακίες που τράβηξα για πάρτη της.
Re: Ελεονώρα Μελέτη για τον μισθό της ως ευρωβουλευτής: «Μπαίνω μέσα» κατά 60% σε σχέση με αυτά που έβγαζα
Αφού κλαψομουνιάζει κι η (Α)μελέτη(τη) , τότε κι εγώ θέλω τιμητική σύνταξη απ' το δημόσιο . Αμ πωςstergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2024, 20:57 Προτίθεται να την απαλλάξω από αυτό το δυσβάσταχτο βάρος και να την αντικαταστήσω στο ευρωκοινοβούλιο.
Και ΜΚ19 και αναδρομικά.Στύξ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:29Αφού κλαψομουνιάζει κι η (Α)μελέτη(τη) , τότε κι εγώ θέλω τιμητική σύνταξη απ' το δημόσιο . Αμ πωςstergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2024, 20:57 Προτίθεται να την απαλλάξω από αυτό το δυσβάσταχτο βάρος και να την αντικαταστήσω στο ευρωκοινοβούλιο.![]()
Και δεν άρχισα εγώ τις μαλακίες, όπως λέει και τ' ανέκδοτο.
Κυριες και κυριοι.
Ημουν μια τηλεπαρουσιαστρια που ξεπλενε ναζι στην τηλεοραση. Οι κακες παρεες με παρεσυραν και εβαλα υποψηφιοτητα για ευρωβουλη και εκλεχτηκα. Ετσι ειμαι αναγκασμενη να ζω με 30000 τον μηνα συν να χρηματα που παιρνω απο τα λομπυ.
Το παιδί μου υπεφερει στα ακριβά ιδιωτικά σχολεία. Τρώμε μόνο χαβιάρι και αστακό. Αναγκοζομαστε να ψωνίσουμε μόνο από το Κολωνάκι και εγώ έχω να αγοράσω τσάντα Λουί Βιτον 12 ώρες
Δεν ζητιανευω σας πουλαω χαρτομαντηλα,σανο,ψέματα και ρουσφετια. Λυπηθείτε με και δωστε μου κανενα email και τα προσωπικα σας δεδομενα ώστε να εξασφαλίσω την επανεκλογή μου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
νόμιζα ότι το άνοιξε ο φλουφυ
Τζάμπα ήταν,μη σκούζεις. Άλλοι την πληρώσανε κι ακριβά μάλιστα.
13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποιος νοιάζεται αφού έχουν το γνωστό Καιλη pass από τα λομπυ.Unique έγραψε: 25 Δεκ 2024, 07:56 13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Οι βουλευτές λογικά και 18ο θα παίρνουν.Unique έγραψε: 25 Δεκ 2024, 07:56 13ο, 14ο και δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων παίρνουν οι ευρωβουλευτές?
Ξέρεις τί είναι να παίρνεις 600Κ αφορολόγητα, σε πέντε χρόνια...;
Μην σου τύχει...
Μην σου τύχει...
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 874 Προβολές