!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
- Otto Weininger
Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
Σταμάτα ρε βλάκα να ανεβάζεις τα ίδια και τα ίδια
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
Αποκαλυπτικό έγγραφο-ντοκουμέντο για τα Τέμπη: Δεν προκάλεσαν έκρηξη και φωτιά τα έλαια σιλικόνης (βίντεο)
...που μας ελεγε η δεξια κυβερνηση μας

...που μας ελεγε η δεξια κυβερνηση μας

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και συνεχιζει απτοητος ο Frappezitis ξαναποσταροντας το ιδιο

- Otto Weininger
τουλάχιστον αλλάζει τις φωτογραφίες κάθε φορά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ASTRA ζει ,μας οδηγεί 325.000 χλμ και βάλεBill Hicks έγραψε: 21 Δεκ 2024, 16:26ασ'τις πίπες, είχες λειώσει το Astra πριν απ'το '21.Στύξ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:52
ΒΛΑΚΑ
10 χρόνια έπαιρνα προαστιακό Λάρισα- Θεσσαλονίκη.
1 μήνα προ του ατυχήματος τον σταμάτησα λόγω καθυστερήσεων ,ακυρώσεων κλπ
ΕΥΤΥΧΩΣ![]()
Στύγιος έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 15:11 Καλά το λάδι σε αμάξι εικοσαετίας και βάλε ( όπελ άστρα '99),συμπληρώνω λίγο ,300-400ml, κάθε μήνα λόγω χιλιομέτρων ( 3.000 και βάλε).
Το μαμημένο το παραφλού γιατί εξαντλήθηκε στο παγούρι ξαφνικά; 1 lt συμπλήρωσα και ευτυχώς που το είδα![]()
Δε μου το είχε κάνει άλλη φορά, θερμοκρασίες κανονικές ,ανεμιστήρας ψυγείου δουλεύει.
Επίσης δεν έχει διαρροή το ψυγείο κρύο , δε στάζει.
Προαστιακό έπαιρνα απ' το μακρινό 2008 .
Βρες τη φωτογραφία που έχω αναρτήσει με τα 2 σταματημένα τρένα αντικρυστά.
- SeaHawk
Σε ποιον μιλας;Στύξ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 23:37 Βρες τη φωτογραφία που έχω αναρτήσει με τα 2 σταματημένα τρένα αντικρυστά.
ντρέπομαι για εσένα που ρωτάς, αλλα οκ σε ειχα καταλάβει.Bill Hicks έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:35 enaon έχω την απορία: εσύ από τι πείστηκες και είσαι τόσο σίγουρος ότι αποκλείονται τα έλαια σιλικόνης;
υπομονη θα βγει η εκθεση. Δεν πατε ομως να ψηφίσετε στο νηματακι που εχω κανει, κότες.
αγαπητε ψεκόστοκε, αυτη η διαρροή εχει βγει απο τον Σεμπτέμβριο, και εννοεί πως τίποτα που βρισκόταν προβλεπόμενα πανω στα δυο τρένα δεν δικαιολογεί το φαινόμενο. Θες ενα κουβαδάκι να εχεις πρόχειρο;SeaHawk έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:16o enaon μολις διαβασε το συγκεκριμενο postOtto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:12SeaHawk έγραψε: 21 Δεκ 2024, 12:50 Οχι ολοι αυτοι που γραφουν πιστεψαν ενα πορισμα που δεν εχουν καν διαβασει
![]()
![]()
γενικα οταν βλεπεις τον οττο να ανεβαζει εικονα απο κειμενο, ειναι γιατι ειναι κουτοπόνηρος, σαν εσένα κατι, μην δινεις σημασία.
- Bill Hicks
μάλλον δεν κατάλαβες επειδή δεν το είχα διατυπώσει σωστά.enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:52ντρέπομαι για εσένα που ρωτάς, αλλα οκ σε ειχα καταλάβει.Bill Hicks έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:35 enaon έχω την απορία: εσύ από τι πείστηκες είχες πειστεί και είσαι ήσουν τόσο σίγουρος απ'την αρχή ότι αποκλείονται τα έλαια σιλικόνης;
υπομονη θα βγει η εκθεση. Δεν πατε ομως να ψηφίσετε στο νηματακι που εχω κανει, κότες.![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
το καταλαβα οτι ρωτάς για την αρχή, γιαυτο σου ειπα ντρεπομαι για εσένα, αν ρωτουσες για τωρα θα επρεπε να ντρεπόσουν εσύ.
θα σου απαντήσω αν αλήθεια εχεις απορία, αν θες να θαυμάσεις εναν μηχανισμό εκλογίκευσης πολυ εξελιγμένο κλπ, αλλα πιο μετά, οταν ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσεις να καταλάβεις.
- hellegennes
Όπως σε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις που λέει ασυναρτησίες, ψέματα και επιδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν να πήρε απολυτήριο δημοτικού;enaon έγραψε: 21 Δεκ 2024, 09:29 μου μοιαζει αδιανόητο οτι καποιος δεν σκέφτηκε οτι θα τον βάλουν να πει σαχλάμαρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δεν ειναι το ιδιο χελη, οταν λενε για πολιτικά θεματα, ή θεματα που ανήκουν σε ψευδοεπιστήμες οπως η ιατρική, οκ λενε και καμια κουλαμάρα, δεν πειράζει, ετσι και αλλιως δεν αποδεικνύονται αυτα τα πραγματα, ειναι φιλολογικές συζητήσεις.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:51Όπως σε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις που λέει ασυναρτησίες, ψέματα και επιδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν να πήρε απολυτήριο δημοτικού;enaon έγραψε: 21 Δεκ 2024, 09:29 μου μοιαζει αδιανόητο οτι καποιος δεν σκέφτηκε οτι θα τον βάλουν να πει σαχλάμαρες.
Εδω μπηκε στον κόσμο της πραγματικότητας ομως, λεει για γαιδάρους που πετάνε με στυλ, οποιος δεν τους βλεπει ειναι ψεκας λεει. Τι περίμενε να γινει;
- SeaHawk
Και τα χτεσινα ρεπορταζ το μονο που γραφουν ειναι οι διαρροες του Σεπτεμβριουenaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:07
αγαπητε ψεκόστοκε, αυτη η διαρροή εχει βγει απο τον Σεμπτέμβριο, και εννοεί πως τίποτα που βρισκόταν προβλεπόμενα πανω στα δυο τρένα δεν δικαιολογεί το φαινόμενο. Θες ενα κουβαδάκι να εχεις πρόχειρο;
γενικα οταν βλεπεις τον οττο να ανεβαζει εικονα απο κειμενο, ειναι γιατι ειναι κουτοπόνηρος, σαν εσένα κατι, μην δινεις σημασία.
Το τι καταλαβες οτι γραφουν δεν αφορα κανεναν
Σημασια εχει το τι γραφουν
Και αυτο που ειναι ξεκαθαρο οτι προπαγανδιζουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1442 Προβολές
-