!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
Είναι δύσκολη η θέση σου. Δεν είναι κάποιος τυχαίος γνωστός ή ένας από τους πολλούς φίλους του, αλλά ο κολλητός. Που σημαίνει ισοδύναμη, με τη δική σας σχέση (έστω κι αν είναι άλλου είδους).Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:19
Απλα ναι ειναι αυτο που λες. Ειναι δικη του επιλογη με ποιους θα κανει παρεα, οσο κ αν χτυπιεμαι εγω. Και δεν ξερω αν ποτε καταφερω να διαχειριστω το γεγονος οτι τον βλεπει, χωρις να με πληγωνει.
Γιατί μεν εσείς σαν ζευγάρι μπορεί να τρώτε, κοιμάστε, ξυπνάτε κι ό,τι άλλο κάνετε μαζί, αλλά με τον άλλον υπάρχει ένα παρελθόν και κατά συνέπεια ένα δέσιμο μεταξύ τους που μάλλον ξεπερνάει το επίπεδο του απλά παίζουμε με τις κάρτες. Ο ίδιος σου είπε ότι ο κολλητός του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές, κι αυτό η λατρεία το εκτιμά και το αξιολογεί ανάλογα.
Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι συναντιούνται και του αφιερώνει χρόνο, η εναλλακτική είναι να διαχειριστείς τη λήξη της σχέσης σου
με τη λατρεία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και πού να βγεί φούλ βέρσιον το Manor Lords.enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:09 παντως ειναι τρομερό λιγο, τόσα φιλιά, αγκαλιες, ηλιοβασιλέματα, υποσχέσεις, και ολα δεν μετρανε καθόλου μπροστα στο Path of Exile 2. Σκληρό να το μαθαίνεις τόσο απότομα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χωρίς διάλειμμα? Μπράβο αντοχές.enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:35 ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 19 Δεκ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συγνώμη εγώ είμαι των 90ς, στο 4chan μεγάλωσα.enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:32αυτο που λεμε για παιχνιδια και παει ο νους σας εκει, με προβληματίζει λιγο. Νομιζα οτι εισαστε καμενοι και παίζετε παιχνίδια αληθεια, δεν ειχα καταλαβει τι παιζει .
δηλαδη και τα νηματα που ανοιγετε στο πχωρουμ για παιχνιδια, τετοια ειναι; Ανώμαλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 19 Δεκ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:35 ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα μπορούσε και να μας ειρωνεύεται...
Λέω θα μπορούσε γιατί η ψυχολόγος θα την βοηθούσε πραγματικά...κρίμα να ξεκόψει από τις συνεδρίες.
Η λογική της έχει λειανθει λόγω δουλειάς και σχέσης...
Παρατηρητής...
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:27
Και ακριβώς γι ´αυτό δεν είμαι φαν της συμβίωσης αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι ή πρόθεση για οικογένεια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- ksk
Αυτό λέω κι εγώ ...υπάρχει δέσιμο μεταξύ τους.aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:36Είναι δύσκολη η θέση σου. Δεν είναι κάποιος τυχαίος γνωστός ή ένας από τους πολλούς φίλους του, αλλά ο κολλητός. Που σημαίνει ισοδύναμη, με τη δική σας σχέση (έστω κι αν είναι άλλου είδους).Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:19
Απλα ναι ειναι αυτο που λες. Ειναι δικη του επιλογη με ποιους θα κανει παρεα, οσο κ αν χτυπιεμαι εγω. Και δεν ξερω αν ποτε καταφερω να διαχειριστω το γεγονος οτι τον βλεπει, χωρις να με πληγωνει.
Γιατί μεν εσείς σαν ζευγάρι μπορεί να τρώτε, κοιμάστε, ξυπνάτε κι ό,τι άλλο κάνετε μαζί, αλλά με τον άλλον υπάρχει ένα παρελθόν και κατά συνέπεια ένα δέσιμο μεταξύ τους που μάλλον ξεπερνάει το επίπεδο του απλά παίζουμε με τις κάρτες. Ο ίδιος σου είπε ότι ο κολλητός του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές, κι αυτό η λατρεία το εκτιμά και το αξιολογεί ανάλογα.
Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι συναντιούνται και του αφιερώνει χρόνο, η εναλλακτική είναι να διαχειριστείς τη λήξη της σχέσης σου
με τη λατρεία.![]()
Δεν έχει να διαχειριστεί Αλι μου το θέμα του χρόνου ή της σχέσης με τον κολλητό... Ο κολλητός δεν έχει καλή γνώμη για την κασπ και το πιο πιθανό είναι να βάζει λεξούλες...αν με εννοείς...μισο αστεια και μέσω παιγνιδιού...
Θεωρώ ότι θέλει να διαλύσει την σχέση αν θες να μιλήσουμε ανοικτά.
Παρατηρητής...
- ksk
Μα η συμβίωση αργά ή γρήγορα αποκαλύπτει χαρακτήρες και δοκιμάζει σχέσεις.
Παρατηρητής...
Πιάνεις γάτες στον αέρα.ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:31Εννοείται ότι υπάρχουν χόμπι και στιγμές που περνάμε με φίλους αλλά όχι με φίλους φίδια για τον σύντροφο μας...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:27Δηλαδή, βρίσκω ως κάτι απολύτως φυσικό το να περνάει ο δικός μου κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους και δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. Αν γουστάρω μπορεί να συμμετέχω, αν δεν γουστάρω ή βαριέμαι στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να απέχω. Αλλά τα σκηνικά με τα αυτοκόλλητα ζευγάρια παντού και πάντα, τα θεωρώ περισσότερο βαρετα παρά ελκυστικά.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:08
Δηλαδη;
Εγω ομως θελω να αλλαξω. Δεν θελω να βασανιζομαι, ουτε να τον βασανιζω.
Και ακριβώς γι ´αυτό δεν είμαι φαν της συμβίωσης αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι ή πρόθεση για οικογένεια.
Έχεις τραύματα από παλια ε;;
Δεν μου έχει ποτέ φάση που οι αρχικοί κολλητοί του ενός ή του άλλου συμβαλλόμενου δεν ήταν ή δεν γινόντουσαν φίλοι και του άλλου.
Οι ξώμπαρκοι γνωστοί είναι άλλη φάση. Αν δεν γουστάρεις πολλά πολλά, απλώς τα κόβεις χωρίς δράματα. Αν θέλει ο άλλος να πάει να παίξει μπάσκετ ή για ποτάκι με αντροπαρέα με κάποιον που θεωρείς ψιλομαλάκα, να κι αν πάει, να κι αν δεν πάει. Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος και τα δάκρυα σε τέτοιες φάσεις; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα πραγματα ειναι απλα
Κανονιζουν συναντηση οι τρεις στο σπιτι με ποτα - χαλαρωτικη μουσικη κ συζητανε σαν ενηλικοι
Κανονιζουν συναντηση οι τρεις στο σπιτι με ποτα - χαλαρωτικη μουσικη κ συζητανε σαν ενηλικοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ksk
Και εσυ σκύλους...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:46Πιάνεις γάτες στον αέρα.ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:31Εννοείται ότι υπάρχουν χόμπι και στιγμές που περνάμε με φίλους αλλά όχι με φίλους φίδια για τον σύντροφο μας...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:27
Δηλαδή, βρίσκω ως κάτι απολύτως φυσικό το να περνάει ο δικός μου κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους και δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. Αν γουστάρω μπορεί να συμμετέχω, αν δεν γουστάρω ή βαριέμαι στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να απέχω. Αλλά τα σκηνικά με τα αυτοκόλλητα ζευγάρια παντού και πάντα, τα θεωρώ περισσότερο βαρετα παρά ελκυστικά.
Έχεις τραύματα από παλια ε;;
Δεν μου έχει ποτέ φάση που οι αρχικοί κολλητοί του ενός ή του άλλου συμβαλλόμενου δεν ήταν ή δεν γινόντουσαν φίλοι και του άλλου.
Οι ξώμπαρκοι γνωστοί είναι άλλη φάση. Αν δεν γουστάρεις πολλά πολλά, απλώς τα κόβεις χωρίς δράματα. Αν θέλει ο άλλος να πάει να παίξει μπάσκετ ή για ποτάκι με αντροπαρέα με κάποιον που θεωρείς ψιλομαλάκα, να κι αν πάει, να κι αν δεν πάει. Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος και τα δάκρυα σε τέτοιες φάσεις; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω.
Δεν μιλάμε για κολλητούς και φίλους που ενσωματώθηκαν σε κοινή παρέα μας..,
Δεν μιλάμε για κολλητούς και φίλους που έχει ο καθένας μας...
Μιλάμε για κολλητούς που αντιπαθούν το ταίρι μας και μας το λένε κατάμουτρα...
Υ.Γ και ναι επιμένω σε αυτό με τις γάτες τις αιωρούμενες αλλά το σταματω...
Παρατηρητής...
ζήτησε το κορίτσι; σε ενα νημα να λεμε μονο σε εκεινη οτι ειναι ηλίθια.
Αλλα οχι, δεν κρατιόμαστε.
Αλλα οχι, δεν κρατιόμαστε.
ξεγυμνωνεις ολη σου την προσωπικη ζωη σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ
και πραγματικα πιστευω οτι παιζει το κλασικο αυτολυπηση/ναρκισισμος (κι ομως υπαρχει)
δε μπαινω καν στην διαδικασια να σχολιασω σοβαρα το θεμα που εχεις με τον τυπο που ειναι εθισμενος στις ''καρτες'' (μλκ WTF)
εχεις πολυ σοβαρο προβλημα και καλο θα ηταν να παψεις να επιδιωκεις να στο κανιβαλιζουν δημοσια
το οτι εχεις διαλεξει να βρεις ''βοηθεια'' απο τον καθε παπαρα στο ιντερνετ κι οχι απο ιατρο λεει πολλα
και πραγματικα πιστευω οτι παιζει το κλασικο αυτολυπηση/ναρκισισμος (κι ομως υπαρχει)
δε μπαινω καν στην διαδικασια να σχολιασω σοβαρα το θεμα που εχεις με τον τυπο που ειναι εθισμενος στις ''καρτες'' (μλκ WTF)
εχεις πολυ σοβαρο προβλημα και καλο θα ηταν να παψεις να επιδιωκεις να στο κανιβαλιζουν δημοσια
το οτι εχεις διαλεξει να βρεις ''βοηθεια'' απο τον καθε παπαρα στο ιντερνετ κι οχι απο ιατρο λεει πολλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 3 Απαντήσεις