!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Δημοσίευση από enaon »

ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Δημοσίευση από aLiCat »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:19

Απλα ναι ειναι αυτο που λες. Ειναι δικη του επιλογη με ποιους θα κανει παρεα, οσο κ αν χτυπιεμαι εγω. Και δεν ξερω αν ποτε καταφερω να διαχειριστω το γεγονος οτι τον βλεπει, χωρις να με πληγωνει.
Είναι δύσκολη η θέση σου. Δεν είναι κάποιος τυχαίος γνωστός ή ένας από τους πολλούς φίλους του, αλλά ο κολλητός. Που σημαίνει ισοδύναμη, με τη δική σας σχέση (έστω κι αν είναι άλλου είδους).
Γιατί μεν εσείς σαν ζευγάρι μπορεί να τρώτε, κοιμάστε, ξυπνάτε κι ό,τι άλλο κάνετε μαζί, αλλά με τον άλλον υπάρχει ένα παρελθόν και κατά συνέπεια ένα δέσιμο μεταξύ τους που μάλλον ξεπερνάει το επίπεδο του απλά παίζουμε με τις κάρτες. Ο ίδιος σου είπε ότι ο κολλητός του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές, κι αυτό η λατρεία το εκτιμά και το αξιολογεί ανάλογα.

Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι συναντιούνται και του αφιερώνει χρόνο, η εναλλακτική είναι να διαχειριστείς τη λήξη της σχέσης σου
με τη λατρεία. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Δημοσίευση από Kauldron »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:09 παντως ειναι τρομερό λιγο, τόσα φιλιά, αγκαλιες, ηλιοβασιλέματα, υποσχέσεις, και ολα δεν μετρανε καθόλου μπροστα στο Path of Exile 2. Σκληρό να το μαθαίνεις τόσο απότομα.
Και πού να βγεί φούλ βέρσιον το Manor Lords.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Δημοσίευση από Kauldron »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:35 ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
Χωρίς διάλειμμα? Μπράβο αντοχές.
:003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 19 Δεκ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:32
Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:30
GoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:28

:+1:

Με κλειστά φώτα δεν καταλαβαίνει ο άλλος σε ποιανού τον κώλο είναι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ε, είσαι πολύ πονηρός!
αυτο που λεμε για παιχνιδια και παει ο νους σας εκει, με προβληματίζει λιγο. Νομιζα οτι εισαστε καμενοι και παίζετε παιχνίδια αληθεια, δεν ειχα καταλαβει τι παιζει .

δηλαδη και τα νηματα που ανοιγετε στο πχωρουμ για παιχνιδια, τετοια ειναι; Ανώμαλοι.
Συγνώμη εγώ είμαι των 90ς, στο 4chan μεγάλωσα. :cry
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 19 Δεκ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:35 ο γομπζι παιζει 2 ωρες λεει, καθε απογευμα. Ειναι και Αγγλια. Μαλιστα.
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Δημοσίευση από ksk »

Null έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:24
Bazoomba έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:23
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:39
Ηθελα να ξαναπαω ψυχολογο αλλα δεν χρειαζεται.

Εχω το φορουμ κ τους καλυτερους κριτες.

Ξανα ευχαριστω.
:smt005:
:a040:
Θα μπορούσε και να μας ειρωνεύεται...
Λέω θα μπορούσε γιατί η ψυχολόγος θα την βοηθούσε πραγματικά...κρίμα να ξεκόψει από τις συνεδρίες.
Η λογική της έχει λειανθει λόγω δουλειάς και σχέσης...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:27
Και ακριβώς γι ´αυτό δεν είμαι φαν της συμβίωσης αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι ή πρόθεση για οικογένεια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ksk

Δημοσίευση από ksk »

aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:36
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:19

Απλα ναι ειναι αυτο που λες. Ειναι δικη του επιλογη με ποιους θα κανει παρεα, οσο κ αν χτυπιεμαι εγω. Και δεν ξερω αν ποτε καταφερω να διαχειριστω το γεγονος οτι τον βλεπει, χωρις να με πληγωνει.
Είναι δύσκολη η θέση σου. Δεν είναι κάποιος τυχαίος γνωστός ή ένας από τους πολλούς φίλους του, αλλά ο κολλητός. Που σημαίνει ισοδύναμη, με τη δική σας σχέση (έστω κι αν είναι άλλου είδους).
Γιατί μεν εσείς σαν ζευγάρι μπορεί να τρώτε, κοιμάστε, ξυπνάτε κι ό,τι άλλο κάνετε μαζί, αλλά με τον άλλον υπάρχει ένα παρελθόν και κατά συνέπεια ένα δέσιμο μεταξύ τους που μάλλον ξεπερνάει το επίπεδο του απλά παίζουμε με τις κάρτες. Ο ίδιος σου είπε ότι ο κολλητός του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές, κι αυτό η λατρεία το εκτιμά και το αξιολογεί ανάλογα.

Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι συναντιούνται και του αφιερώνει χρόνο, η εναλλακτική είναι να διαχειριστείς τη λήξη της σχέσης σου
με τη λατρεία. :102:
Αυτό λέω κι εγώ ...υπάρχει δέσιμο μεταξύ τους.

Δεν έχει να διαχειριστεί Αλι μου το θέμα του χρόνου ή της σχέσης με τον κολλητό... Ο κολλητός δεν έχει καλή γνώμη για την κασπ και το πιο πιθανό είναι να βάζει λεξούλες...αν με εννοείς...μισο αστεια και μέσω παιγνιδιού...
Θεωρώ ότι θέλει να διαλύσει την σχέση αν θες να μιλήσουμε ανοικτά.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk

Δημοσίευση από ksk »

aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:38
Και ακριβώς γι ´αυτό δεν είμαι φαν της συμβίωσης αν δεν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι ή πρόθεση για οικογένεια.
Μα η συμβίωση αργά ή γρήγορα αποκαλύπτει χαρακτήρες και δοκιμάζει σχέσεις.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:31
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:08

Δηλαδη;

Εγω ομως θελω να αλλαξω. Δεν θελω να βασανιζομαι, ουτε να τον βασανιζω.
Δηλαδή, βρίσκω ως κάτι απολύτως φυσικό το να περνάει ο δικός μου κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους και δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. Αν γουστάρω μπορεί να συμμετέχω, αν δεν γουστάρω ή βαριέμαι στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να απέχω. Αλλά τα σκηνικά με τα αυτοκόλλητα ζευγάρια παντού και πάντα, τα θεωρώ περισσότερο βαρετα παρά ελκυστικά.

Εννοείται ότι υπάρχουν χόμπι και στιγμές που περνάμε με φίλους αλλά όχι με φίλους φίδια για τον σύντροφο μας...
Έχεις τραύματα από παλια ε;;
Πιάνεις γάτες στον αέρα.

Δεν μου έχει ποτέ φάση που οι αρχικοί κολλητοί του ενός ή του άλλου συμβαλλόμενου δεν ήταν ή δεν γινόντουσαν φίλοι και του άλλου.

Οι ξώμπαρκοι γνωστοί είναι άλλη φάση. Αν δεν γουστάρεις πολλά πολλά, απλώς τα κόβεις χωρίς δράματα. Αν θέλει ο άλλος να πάει να παίξει μπάσκετ ή για ποτάκι με αντροπαρέα με κάποιον που θεωρείς ψιλομαλάκα, να κι αν πάει, να κι αν δεν πάει. Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος και τα δάκρυα σε τέτοιες φάσεις; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δημοσίευση από Αγις »

Τα πραγματα ειναι απλα
Κανονιζουν συναντηση οι τρεις στο σπιτι με ποτα - χαλαρωτικη μουσικη κ συζητανε σαν ενηλικοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ksk

Δημοσίευση από ksk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:46
ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:31

Δηλαδή, βρίσκω ως κάτι απολύτως φυσικό το να περνάει ο δικός μου κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους και δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. Αν γουστάρω μπορεί να συμμετέχω, αν δεν γουστάρω ή βαριέμαι στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να απέχω. Αλλά τα σκηνικά με τα αυτοκόλλητα ζευγάρια παντού και πάντα, τα θεωρώ περισσότερο βαρετα παρά ελκυστικά.

Εννοείται ότι υπάρχουν χόμπι και στιγμές που περνάμε με φίλους αλλά όχι με φίλους φίδια για τον σύντροφο μας...
Έχεις τραύματα από παλια ε;;
Πιάνεις γάτες στον αέρα.

Δεν μου έχει ποτέ φάση που οι αρχικοί κολλητοί του ενός ή του άλλου συμβαλλόμενου δεν ήταν ή δεν γινόντουσαν φίλοι και του άλλου.

Οι ξώμπαρκοι γνωστοί είναι άλλη φάση. Αν δεν γουστάρεις πολλά πολλά, απλώς τα κόβεις χωρίς δράματα. Αν θέλει ο άλλος να πάει να παίξει μπάσκετ ή για ποτάκι με αντροπαρέα με κάποιον που θεωρείς ψιλομαλάκα, να κι αν πάει, να κι αν δεν πάει. Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος και τα δάκρυα σε τέτοιες φάσεις; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω.
Και εσυ σκύλους...
Δεν μιλάμε για κολλητούς και φίλους που ενσωματώθηκαν σε κοινή παρέα μας..,
Δεν μιλάμε για κολλητούς και φίλους που έχει ο καθένας μας...
Μιλάμε για κολλητούς που αντιπαθούν το ταίρι μας και μας το λένε κατάμουτρα...
Υ.Γ και ναι επιμένω σε αυτό με τις γάτες τις αιωρούμενες αλλά το σταματω...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
enaon

Δημοσίευση από enaon »

ζήτησε το κορίτσι; σε ενα νημα να λεμε μονο σε εκεινη οτι ειναι ηλίθια.

Αλλα οχι, δεν κρατιόμαστε.
Zundapp

Δημοσίευση από Zundapp »

ξεγυμνωνεις ολη σου την προσωπικη ζωη σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ
και πραγματικα πιστευω οτι παιζει το κλασικο αυτολυπηση/ναρκισισμος (κι ομως υπαρχει)

δε μπαινω καν στην διαδικασια να σχολιασω σοβαρα το θεμα που εχεις με τον τυπο που ειναι εθισμενος στις ''καρτες'' (μλκ WTF)

εχεις πολυ σοβαρο προβλημα και καλο θα ηταν να παψεις να επιδιωκεις να στο κανιβαλιζουν δημοσια
το οτι εχεις διαλεξει να βρεις ''βοηθεια'' απο τον καθε παπαρα στο ιντερνετ κι οχι απο ιατρο λεει πολλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”