!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:15Την άλλη φορά που θα το επιχειρήσεις, κάνε κάτι πιο άμεσο.Spoiler
Μα από τη στιγμή που εσύ έθεσες τον εαυτό σου ως υποκείμενο επιλογής, ποιο νόημα έχει το παράπονο; Εσύ εξομοιώθηκες με τον φίλο.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:02 το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!
Βασικα φταιω που ακουσα την κολλητη μου.
Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.
Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
Να του πεις ότι αν δεν γίνει ΑΥΤΟ που θέλεις, θα κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις.
βάζε κάποιο alert μην τα σκας έτσι ξαφνικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 19 Δεκ 2024, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρε πορνογεροιGoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:14 Δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως από αυτά που έχω ακούσει τον κολλητό τον φαντάζομαι κάνα μερακλή κρητικό μουστακαλή.
Γιατί ειδικά η γαλη όμως;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεύτερη θα έρχεσαι πάντα...ξεκολλα πια.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.
Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.
Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
Ενταξει ως αποκούμπι σε απεξάρτησε από τους δικούς σου και στηρίχθηκες σε κάποιον κιάλι ας είναι ότι κι ότι σε μια δύσκολη φάση για σενα...
Αποφάσισε τι θέλεις να είσαι γιαυτον ...Εξάλλου και αυτός στηρίχθηκε επάνω σου...
Δυο κλαδιά που σφιχτηκαν μεταξύ τους για τους δικούς τους λόγους...
Τι τελικά είναι ο έρωτας;
Πως φαίνεται η Αγάπη;
Αυτό θέλεις;
Αν ναι δέξου την θέση που σε έχει και προχωρά...και ποτε μα ποτε μην τον ξαναβάλεις να διαλέξει...θα ξερεις από πριν.
Παρατηρητής...
Και εγώ νέο παιδί είμαι.enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:18βρε πορνογεροιGoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:14 Δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως από αυτά που έχω ακούσει τον κολλητό τον φαντάζομαι κάνα μερακλή κρητικό μουστακαλή.Ειναι νεα παιδια, και η κασπ ξερει να γκρινιάζει με τα παντα αλλα δεν ξερει να παιζει πλαυσταιτιον, εσεις τι θα κανατε αν δεν ήσασταν δεμενοι πισθάγκωνα ακόμα;
Μας χώρισε ο κοντός; Μηπως είχαν δίκιο οι γονείς; Τι συμβαίνει;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Θα έλεγα στο hello μπίξμπι να καλέσει τον κολλητό μου να του πω να έρθει να με σώσει...enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:18βρε πορνογεροιGoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:14 Δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως από αυτά που έχω ακούσει τον κολλητό τον φαντάζομαι κάνα μερακλή κρητικό μουστακαλή.Ειναι νεα παιδια, και η κασπ ξερει να γκρινιάζει με τα παντα αλλα δεν ξερει να παιζει πλαυσταιτιον, εσεις τι θα κανατε αν δεν ήσασταν δεμενοι πισθάγκωνα ακόμα;
να μπει όμως από το μπαλκόνι αφού δεν θέλει ούτε να τη βλέπει
student μου, σε ευχαριστω. Πραγματικα.student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:16Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.Spoiler
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:02 το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!
Επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι προτιμάει να χωρίσετε από το να διαλέξει τη ΜΑΛΑΚΙΑ! Το ΛΑΘΟΣ!!!!!
Μα πόσο εγωίστρια μαλάκω μπορεί να είσαι ρε φίλε? Αναγνωρίζεις μόνη σου ότι έχεις κάνει λάθος, μαλακία! Επειδή δεν έχεις τ αρχίδια να το αποδεχθείς έρχεσαι εδώ και ζητάς από εμάς να σου πούμε ότι είσαι ΜΑΛΑΚΩ. Σου το λέμε...και πάλι?
Απορείς και φρικάρεις πως ο άνθρωπος επέλεξε να χωρίσει από τη μαλακία και το λάθος.![]()
ΥΓ. Μάγκας είναι. Όποιος υποκύπτει και προσκυνάει παραλογισμούς και παράνοιες είναι άξιος της μοίρας του. Κάπου υπάρχει κάποιο όριο στον παραλογισμό. Μακάρι να το καταλάβεις κάποια στιγμή γιατί αλλιώς είτε θα πέφτεις στον ίδιο τοίχο, είτε θα καταλήξεις με κάποιον απερίγραπτο μαλάκα που θα λέει ναι σε κάθε παραλογισμό σου
Αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω.
Και δεν σε τρολλαρω. Αληθεια ευχαριστω για την απαντηση.
Ισα ισα, δεν μπορουσα να διανοηθω οτι εχω δικαιο. Γιατι αν ειχα δικαιο κ οντως εβαζε τον φιλο του πανω απο εμενα, θα ηταν κατι που δεν θα αντεχα.
Το οτι εχω αδικο κ ειμαι μια μαλακισμενη, μπορω ανετα να το διαχειριστω. Γι αυτο ανοιξα κ το νημα. Ηθελα να μου το τριψετε καταμουτρα το ποσο μαλακισμενη ειμαι. Δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν πειραζει, αλλα ειλικρινα με βοηθησες.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Eθνικοκοινωνιστης
σιγουρα θες απαντηση?enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:18βρε πορνογεροιGoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:14 Δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως από αυτά που έχω ακούσει τον κολλητό τον φαντάζομαι κάνα μερακλή κρητικό μουστακαλή.Ειναι νεα παιδια, και η κασπ ξερει να γκρινιάζει με τα παντα αλλα δεν ξερει να παιζει πλαυσταιτιον, εσεις τι θα κανατε αν δεν ήσασταν δεμενοι πισθάγκωνα ακόμα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η κολλητή είναι αυτή που ήρθε σπίτι σου και σου έφαγε τα αυγά;Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.
- ksk
Οχι δεν θα ήμουν ενταξει μιας κι εγώ ζω μαζί του και κοιμάμαι μαζί του και περνάω μαζί του τα οποία εύκολα ή δύσκολα.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:11Θα ησουν ενταξει ο συντροφος που ζεις μαζι του, και ενω υπαρχει προϊατορια με τον κολλητο κ εσυ προσπαθεις κ ο κολλητος ζητα συγγνωμη κ υποσχεται να σε σεβεται, μετα να σου λεει καταμουτρα μακρια κ αγαπημενοι; και ο συντροφος σου να συνεχιζει να κανει παρεα μαζι του;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:05Δεν είναι μπάλα στην εξέδρα, αυτό που έγραψα για τη δουλειά.student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:54
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση..."πέτα τη μπάλα στην εξέδρα"![]()
Φαντάσου μάγκα μου...
Απλώς γιατί αντιδράει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλα τα πλαίσια. Ε, αν καταρρέει κάθε φορά που ο καθένας δεν λέει τις ατάκες του σενάριου που έγραψε η ίδια, πόσες πιθανότητες ευόδωσης έχει το πρότζεκτ; Εργασιακό ή ερωτικό.
Παρατηρητής...
Οκ, τοτε εσυ τι θα εκανες στη θεση μου;ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:21Οχι δεν θα ήμουν ενταξει μιας κι εγώ ζω μαζί του και κοιμάμαι μαζί του και περνάω μαζί του τα οποία εύκολα ή δύσκολα.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:11Θα ησουν ενταξει ο συντροφος που ζεις μαζι του, και ενω υπαρχει προϊατορια με τον κολλητο κ εσυ προσπαθεις κ ο κολλητος ζητα συγγνωμη κ υποσχεται να σε σεβεται, μετα να σου λεει καταμουτρα μακρια κ αγαπημενοι; και ο συντροφος σου να συνεχιζει να κανει παρεα μαζι του;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:05
Δεν είναι μπάλα στην εξέδρα, αυτό που έγραψα για τη δουλειά.
Απλώς γιατί αντιδράει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλα τα πλαίσια. Ε, αν καταρρέει κάθε φορά που ο καθένας δεν λέει τις ατάκες του σενάριου που έγραψε η ίδια, πόσες πιθανότητες ευόδωσης έχει το πρότζεκτ; Εργασιακό ή ερωτικό.
Ο θεουλης student?
Η Γαλη;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κανεις δεν εχει ρωτησει το βασικο.Με το roof garden τι γινεται;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ksk
Τελικά κορίτσι μου είσαι ανίατη περίπτωση...
Κάποια στιγμή εύχομαι να απεξαρτηθεις...
Αξίζεις περισσότερα.
Αυτό που θέλεις λοιπόν είναι να σου πούμε ότι μια χαρά έπραξε αυτός και σφάλλεις εσυ έτσι ώστε να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου και να συνεχίσεις...
Ε...καντο αλλά όλα συσσωρεύονται και κάποια στιγμή το μέσα σου θα κραυγάσει.
Μπαγια και καλή δύναμη .
Κάποια στιγμή εύχομαι να απεξαρτηθεις...
Αξίζεις περισσότερα.
Αυτό που θέλεις λοιπόν είναι να σου πούμε ότι μια χαρά έπραξε αυτός και σφάλλεις εσυ έτσι ώστε να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου και να συνεχίσεις...
Ε...καντο αλλά όλα συσσωρεύονται και κάποια στιγμή το μέσα σου θα κραυγάσει.
Μπαγια και καλή δύναμη .
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη