Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση..."πέτα τη μπάλα στην εξέδρα"
Φαντάσου μάγκα μου...
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πχ πριν μερες ο δικος μου αλλαξε το προγραμμα του, εμεινε αυπνος απλα και μονο για να κανονισει να τον δει επειδη δεν αντεχει βδομαδα μακρια του
Και εγω αυτο πιστευα για καιρο, αλλα οχι.
overload επαθε η γαλη, δεν ξερει τι να πρωτοθάψει. Επιασε τα επαγγελματικά, σου λεει τα αλλα τα εχουν καλυμμένα τα παιδια.student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:54Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση..."πέτα τη μπάλα στην εξέδρα"![]()
Φαντάσου μάγκα μου...
Το καλο ειναι να μου πειτε που εχω λαθος κ γιατι. Με συγκεκριμενο παραδειγμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:54Μα για καλό το είπα. Τουλάχιστον να μην αγχώνεσαι στη δουλειά, κυνηγώντας χίμαιρες. Χαλαρά.
Η μόνη γυναίκα που έχει κάνει σεξ είναι η πρώην του κολλητού τουCasp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:59Και εγω αυτο πιστευα για καιρο, αλλα οχι.
Μια σχεση εκανε στη ζωη του. Και η σχεση που εκανε ηταν κοπελα ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.. μετα απο 2 μηνες που χωρισαν, τα εφτιαξε αυτος μαζι της. Τα ειχαν 7 χρονια, πληγωθηκε κ μετα δεν ξαναεκανε σχεση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
seems legitCasp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:59Και εγω αυτο πιστευα για καιρο, αλλα οχι.
Μια σχεση εκανε στη ζωη του. Και η σχεση που εκανε ηταν κοπελα ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.. μετα απο 2 μηνες που χωρισαν, τα εφτιαξε αυτος μαζι της. Τα ειχαν 7 χρονια, πληγωθηκε κ μετα δεν ξαναεκανε σχεση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εντάξει καταλαβαμε. Έχει πολύ άγχος ο δικός σου και χρειάζεται τον κολλητό του τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και να "τα βγάλει" κάπου.Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:59Και εγω αυτο πιστευα για καιρο, αλλα οχι.
το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:00
Το καλο ειναι να μου πειτε που εχω λαθος κ γιατι. Με συγκεκριμενο παραδειγμα.
Αχα.Beria έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:01Η μόνη γυναίκα που έχει κάνει σεξ είναι η πρώην του κολλητού τουCasp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:59Και εγω αυτο πιστευα για καιρο, αλλα οχι.
Ρε σύ!