Δεν απόσωσα και ήρθε η επιβεβαίωσηoldjedi έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:00![]()
Μη τυχον και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ...παει η Ελλαδα ...
Αλλα και ο Κουλης , βασικα το ιδιο αφεντικο εξυπηρετει , την παγκοσμιοποιηση ...
Ψηφιστε τα μικρα Εθνικιστικα κομματα να βγουν στην Βουλη , να δουμε καλυτερη μερα ...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση – «βόμβα»: Πολύ κοντά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Re: Δημοσκόπηση – «βόμβα»: Πολύ κοντά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θα φανεί σε λίγους μήνες τι θα γίνει.Καλό είναι να μην προεξοφλεί κανείς τίποτα.Beria έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:57Ο συριζα με την μορφή που έχει τώρα δεν θα ξαναβγείalekhine έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:51mark my wordsΕρμής έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:35 Μη το γελάτε καθόλου. Εμένα δε θα μου κάνει εντύπωση να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πολλοί ξεχνάτε ότι ψηφοφόρος είναι ο νέοελ που για 50€(το πολυ) πουλάει κωλο, γυναίκα και παιδια.
αν ξαναβγει ο συριζα η επιδειξη αλαζονειας που θα ακολουθησει σε ολα τα επιπεδα θα κανει τον τραμπ να φανταζει ταπεινο χαμομηλακι
Οι επόμενες εκλογές θα βγάλουν πρώτη τη ΝΔ με Κυριάκο
Θα δοκιμάζουμε λύσεις εκ των προτέρων χαμένες για κάμποσο καιρό ακόμα
Αργεί ακόμα η ενηλικίωση
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το θέμα είναι η διαφορά. Η πρωτιά είναι για τη ΝΔ. Τα περί αναποφάσιστων είναι παρηγοριά στον άρρωστο.Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2018, 00:23 Σε λιγότερες από 5 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της KAΠΑ RESEARCH, για λογαριασμό του thebest.gr.
Η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 25% έναντι 20,3% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο κόμμα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 7.9%.
Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,4% και το ΚΚΕ 5,8%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων, του λευκού και της αποχής ανέρχονται συνολικά στο 21,1%.
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... iza-kai-nd
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Beria έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:00Δεν απόσωσα και ήρθε η επιβεβαίωσηoldjedi έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:00
Αλλα και ο Κουλης , βασικα το ιδιο αφεντικο εξυπηρετει , την παγκοσμιοποιηση ...
Ψηφιστε τα μικρα Εθνικιστικα κομματα να βγουν στην Βουλη , να δουμε καλυτερη μερα ...![]()
Φυσικα ... Η αριστερα απετυχε ξανα και μεταβληθηκε σε δεκανικι του κεντρου και στυλοβατιδα της παγκοσμιοποιησης που δημιουργει και αυξανει τις διαφορες μεταξυ φτωχων και πλουσιων...
Η μοναδικη ελπιδα για μια αλλαγη , ειναι η ανοδος της εθνικιστικης δεξιας σε ολοκληρη την Ευρωπη ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Τον Τζήμερο γιατί δεν τον παρουσιάζουν στο γκάλοπ;
Λέτε να μην πιάσουμε το 3%;
Λέτε να μην πιάσουμε το 3%;
Μοναδικήoldjedi έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:12Beria έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:00Δεν απόσωσα και ήρθε η επιβεβαίωσηoldjedi έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:00
Ψηφιστε τα μικρα Εθνικιστικα κομματα να βγουν στην Βουλη , να δουμε καλυτερη μερα ...![]()
![]()
Φυσικα ... Η αριστερα απετυχε ξανα και μεταβληθηκε σε δεκανικι του κεντρου και στυλοβατιδα της παγκοσμιοποιησης που δημιουργει και αυξανει τις διαφορες μεταξυ φτωχων και πλουσιων...
Η μοναδικη ελπιδα για μια αλλαγη , ειναι η ανοδος της εθνικιστικης δεξιας σε ολοκληρη την Ευρωπη ...
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
*εστω κι αν σου ειναι βαθια σφηνωμένα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τη γυναίκα ενός εκ των σωματοφυλάκων του Τσίπρα την μερεμετιζει ΧΑτης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και αρχίδια έχω,κι'άλλα ωραία έχω.Δόξα τω Θεώ,δεν έχω παράπονο.Yochanan έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:16ωραίος Λίγοι θα τολμούσαν να παραδεχτουν εδω μεσα δημοσια οτι τρωνε κρεας "μεταφορικά". Εχεις αρχίδια φίλε! *
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 09 Δεκ 2018, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορθογραφία δε ξέρεις πάντως-71 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:37Και αρχίδια έχω,κι'άλλα ωραία έχω.Δόξω τω Θεώ,δεν έχω παράπονο.Yochanan έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:16-71 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:10
Κυριολεκτικά και μεταφορικά από σύζυγο ενός ψηφοφόφου του μητσοτάκη.Τρώω καλά πάντως,να είσαι σίγουρος.ωραίος Λίγοι θα τολμούσαν να παραδεχτουν εδω μεσα δημοσια οτι τρωνε κρεας "μεταφορικά". Εχεις αρχίδια φίλε! *
ΧΑ,ΚΚΕ δε με απασχολούν.Ας κάνει ότι θέλει.Κοίτα εσύ να βρεις καμιά γυναίκα τώρα που τα λεφτά του μπαμπά είναι ζεστά,σε βλέπω να γυαλίζεις ζάντα στον τσίγκο και να τη βρίσκεις με τους άλλους στα φόρα αυτοκίνησης.Όσο για μένα πολλά καλά,ο Θεός όλα τα έστειλε καλά και θα συνεχίσει να τα στέλνει.Ακόμα και οι παλιάνθρωποι υπάρχουν για να γίνομαι όλο και καλύτερος.Με μπόλικη αγάπη
Είσαι ανελλήνιστος μου φαίνεται.Μήπως είσαι κρυπτο-νδ μποτάκι που παριστάνεις το φιλο-συριζα;Τεσπα ας είσαι και ανελλήνιστος,αν είσαι ομοϊδεάτης στα πολιτικά είμαι ικανός να συγχωρήσω τα πάντα απέναντι στον πόλεμο κατά του Σατανά που θα δώσουμε το '19.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 09 Δεκ 2018, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί να μην το λέμε ανάποδα;Ερμής έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:24 Τη γυναίκα ενός εκ των σωματοφυλάκων του Τσίπρα την μερεμετιζει ΧΑτης.
Γυναίκα σωματοφύλακα του Τσίπρα γ@μάει χρυσαυγίτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 48 Απαντήσεις