GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:06 Εχει αρχισει να εξασθενει το μπολι,πηγαινε για την 4η δοση και θα στρωσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: "Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γαμω τη χυσαμολίασή μου. Πάλι εχω αρχίσει να πασαλείφομαι με λίγδα.
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
Ε πες να στα πετάνε στα χέρια κιεσυ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δοκίμασες παράλληλα και την πόσιμη αλόη; Αυτή που είναι κατά 99.9%;vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.
Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Εκτοτε, όλο λέω να παρω γλαστρουλα να εχω στο μπαλκονι και ολο το ξεχνάω.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- vantono
Οχι αγαπητέ, δεν (κατα)πίνουμε εμείς. Ο,τι θεραπευτικό-επουλωτικό υπαρχει για χερια μονο, ευπρόσδεχτον.Libre arbitre έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:57Δοκίμασες παράλληλα και την πόσιμη αλόη; Αυτή που είναι κατά 99.9%;vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.
Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Ελεος σιγα το κρυο που εχει για να σκανε τα χερια σου.Ρε μπας και ειναι τιποτα αλλο?vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:47 Γαμω τη χυσαμολίασή μου. Πάλι εχω αρχίσει να πασαλείφομαι με λίγδα.
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
- vantono
Το παθαινω συχνα με το που πιασει λιγο το τσουχτερό κρύο. Μονο επι Μέγιστου Λοκντάουν δεν το πάθαινα
Τωρα δεν ειμαι σε φαση πληγών βεβαια, απλως εχουν αρχισει να δειχνουν ξεραμένα/αφυδατωμένα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πρέπει όμως να βλέπεις καπως πιο ολιστικά κάποια πράγματα νομίζω.vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05Οχι αγαπητέ, δεν (κατα)πίνουμε εμείς. Ο,τι θεραπευτικό-επουλωτικό υπαρχει για χερια μονο, ευπρόσδεχτον.Libre arbitre έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:57Δοκίμασες παράλληλα και την πόσιμη αλόη; Αυτή που είναι κατά 99.9%;vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εχω μια καλη ιδεα αλλα πρεπει να καταπιεις.Δοκιμασε 4000 IU D για καμια 10αρια μερες να δεις αν στρωνει.Θα ξεγελασεις τον οργανισμο και θα νομιζει οτι ειναι ακομα καλοκαιρι.vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05Οχι αγαπητέ, δεν (κατα)πίνουμε εμείς. Ο,τι θεραπευτικό-επουλωτικό υπαρχει για χερια μονο, ευπρόσδεχτον.Libre arbitre έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:57Δοκίμασες παράλληλα και την πόσιμη αλόη; Αυτή που είναι κατά 99.9%;vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Οργισμένος
μη δοκιμαζεις τα γνωστα παραγωγα πετρελαιοειδη κρεμοειδη.vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22 Αυτό που καταλάβατε. Λόγω ψωλόκρυου των τελευταίων ημερών αρχίζουν να σαπίζουν τα χέρια μου στο συγκεκριμένο σημείο, λέπια θα πετάξουν σε λίγο. Και λίγο να τα κουνήσω με καμιά ψευτοχειρωνακτική έργασία, αρχιζουν να πετάνε ένα σκασμό πληγές, σφάζονται απο μόνα τους. Καθε χειμώνα το παθαίνω εστω και λίγο, αλλά φέτος βλέπω ότι παρατράβηξε. Εχω δοκιμάσει και γάντια, αλλά δεν βοηθάνε. Ψάχνω εν ολίγοις καμιά καλή αλοιφή (να το πω και στη νοτιομακεδονική διάλεκτο) γιατί προς το παρόν έχω δοκιμάσει απο μπεπανθολ έως και βαζελίνη και αποτελέσματα δεν βλέπω.
Πρόπερσι οταν το ειχα ξαναπάθει λίγο πιο έντονα απ'οτι συνήθως, μου έδωσε ενας φιλος ένα φυλλαράκι-κορμό αλόης, απο γλάστρα που ειχε στο μπαλκόνι του. Αν το σπάσεις, βγάζει ενα χυσαμόλι τζελ που ανασταίνει νεκρούς, μου έλεγε. Αμέσως γέλασα και του ειπα ότι αυτό δεν παίζει να μου κάνει το παραμικρό, και εκείνος μειδίασε και με περισπούδαστο μαστορέικο ύφος, σαν Αλβανός συνταξιούχος χτίστης που μιλάει για μονώσεις, μου απάντησε "ρε άλειφε λίγο απ'αυτο καθε μερα που σου λεω, και θα με θυμηθείς". Το δοκίμασα τελικά το χυσαμόλι αλόης,και μέσα σε μόλις 3 μέρες τα χεράκια μου ειχαν γιάνει εντελώς. Απίστευτα απρόσμενο αποτέλεσμα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Πλέον όμως ο φίλος με την αλόη δεν είναι διαθέσιμος εδώ και κάμποσο καιρό, χαθήκαμε, και ψάχνω υποκατάστατα. Για να βοηθήσει η πχορουμική εμπυρία τώρα, να σας δω...
Αλοε βερα καμει καλο, 2/3 φορες επαλλειψη καθημερινα, και αν μπορεις να βρεις, αγνο μελι. Ειχα καποτε ενα, το οποιο το αλοιβα στα χερακια μου και τα ενιωθα να καινε για 15 λεπτα. Επειτα ολες οι πληγες εκλειναν. Το δοκιμασα και με αλλα μελια αλλα τιποτα σαν κι αυτο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:06 Εχει αρχισει να εξασθενει το μπολι,πηγαινε για την 4η δοση και θα στρωσουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παλιά, κάθε χειμώνα το ίδιο θέμα είχα. Διαρκώς πλήγιαζαν τα χέρια μου από τα σκασίματα.
Μέχρι που ανακάλυψα αυτή την κρέμα.
Από φυσικό κερί μελισσών.
Στα φαρμακεία. Κι έχω "ξεχάσει" τα σκασίματα.

Μέχρι που ανακάλυψα αυτή την κρέμα.
Από φυσικό κερί μελισσών.
Στα φαρμακεία. Κι έχω "ξεχάσει" τα σκασίματα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και γω αυτη χρησιμοποιω και ειναι και φτηνη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 1 Απαντήσεις