!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: "Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:06 Εχει αρχισει να εξασθενει το μπολι,πηγαινε για την 4η δοση και θα στρωσουν.
:smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γαμω τη χυσαμολίασή μου. Πάλι εχω αρχίσει να πασαλείφομαι με λίγδα.
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ε πες να στα πετάνε στα χέρια κιεσυ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.

Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Εκτοτε, όλο λέω να παρω γλαστρουλα να εχω στο μπαλκονι και ολο το ξεχνάω.
Δοκίμασες παράλληλα και την πόσιμη αλόη; Αυτή που είναι κατά 99.9%;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
vantono

Libre arbitre έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:57
vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:45 Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.

Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Οχι αγαπητέ, δεν (κατα)πίνουμε εμείς. Ο,τι θεραπευτικό-επουλωτικό υπαρχει για χερια μονο, ευπρόσδεχτον.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:47 Γαμω τη χυσαμολίασή μου. Πάλι εχω αρχίσει να πασαλείφομαι με λίγδα.
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
Ελεος σιγα το κρυο που εχει για να σκανε τα χερια σου.Ρε μπας και ειναι τιποτα αλλο?
Άβαταρ μέλους
vantono

Mel έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:08
vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:47 Γαμω τη χυσαμολίασή μου. Πάλι εχω αρχίσει να πασαλείφομαι με λίγδα.
Γαμωχειμώνα σε μισώ!
Ελεος σιγα το κρυο που εχει για να σκανε τα χερια σου.Ρε μπας και ειναι τιποτα αλλο?
Το παθαινω συχνα με το που πιασει λιγο το τσουχτερό κρύο. Μονο επι Μέγιστου Λοκντάουν δεν το πάθαινα :102:
Τωρα δεν ειμαι σε φαση πληγών βεβαια, απλως εχουν αρχισει να δειχνουν ξεραμένα/αφυδατωμένα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05

Οχι αγαπητέ, δεν (κατα)πίνουμε εμείς. Ο,τι θεραπευτικό-επουλωτικό υπαρχει για χερια μονο, ευπρόσδεχτον.
Πρέπει όμως να βλέπεις καπως πιο ολιστικά κάποια πράγματα νομίζω.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05

Εχω μια καλη ιδεα αλλα πρεπει να καταπιεις.Δοκιμασε 4000 IU D για καμια 10αρια μερες να δεις αν στρωνει.Θα ξεγελασεις τον οργανισμο και θα νομιζει οτι ειναι ακομα καλοκαιρι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22 Αυτό που καταλάβατε. Λόγω ψωλόκρυου των τελευταίων ημερών αρχίζουν να σαπίζουν τα χέρια μου στο συγκεκριμένο σημείο, λέπια θα πετάξουν σε λίγο. Και λίγο να τα κουνήσω με καμιά ψευτοχειρωνακτική έργασία, αρχιζουν να πετάνε ένα σκασμό πληγές, σφάζονται απο μόνα τους. Καθε χειμώνα το παθαίνω εστω και λίγο, αλλά φέτος βλέπω ότι παρατράβηξε. Εχω δοκιμάσει και γάντια, αλλά δεν βοηθάνε. Ψάχνω εν ολίγοις καμιά καλή αλοιφή (να το πω και στη νοτιομακεδονική διάλεκτο) γιατί προς το παρόν έχω δοκιμάσει απο μπεπανθολ έως και βαζελίνη και αποτελέσματα δεν βλέπω.
Πρόπερσι οταν το ειχα ξαναπάθει λίγο πιο έντονα απ'οτι συνήθως, μου έδωσε ενας φιλος ένα φυλλαράκι-κορμό αλόης, απο γλάστρα που ειχε στο μπαλκόνι του. Αν το σπάσεις, βγάζει ενα χυσαμόλι τζελ που ανασταίνει νεκρούς, μου έλεγε. Αμέσως γέλασα και του ειπα ότι αυτό δεν παίζει να μου κάνει το παραμικρό, και εκείνος μειδίασε και με περισπούδαστο μαστορέικο ύφος, σαν Αλβανός συνταξιούχος χτίστης που μιλάει για μονώσεις, μου απάντησε "ρε άλειφε λίγο απ'αυτο καθε μερα που σου λεω, και θα με θυμηθείς". Το δοκίμασα τελικά το χυσαμόλι αλόης,και μέσα σε μόλις 3 μέρες τα χεράκια μου ειχαν γιάνει εντελώς. Απίστευτα απρόσμενο αποτέλεσμα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Πλέον όμως ο φίλος με την αλόη δεν είναι διαθέσιμος εδώ και κάμποσο καιρό, χαθήκαμε, και ψάχνω υποκατάστατα. Για να βοηθήσει η πχορουμική εμπυρία τώρα, να σας δω...
μη δοκιμαζεις τα γνωστα παραγωγα πετρελαιοειδη κρεμοειδη.
Αλοε βερα καμει καλο, 2/3 φορες επαλλειψη καθημερινα, και αν μπορεις να βρεις, αγνο μελι. Ειχα καποτε ενα, το οποιο το αλοιβα στα χερακια μου και τα ενιωθα να καινε για 15 λεπτα. Επειτα ολες οι πληγες εκλειναν. Το δοκιμασα και με αλλα μελια αλλα τιποτα σαν κι αυτο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:06 Εχει αρχισει να εξασθενει το μπολι,πηγαινε για την 4η δοση και θα στρωσουν.
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Παλιά, κάθε χειμώνα το ίδιο θέμα είχα. Διαρκώς πλήγιαζαν τα χέρια μου από τα σκασίματα.
Μέχρι που ανακάλυψα αυτή την κρέμα.
Από φυσικό κερί μελισσών.
Στα φαρμακεία. Κι έχω "ξεχάσει" τα σκασίματα.

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Και γω αυτη χρησιμοποιω και ειναι και φτηνη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”