!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιο πατερα
- The Great Leader
Re: Αντιο πατερα
Συλλυπητήρια.
εμενα μου αρέσει να διαβάζω για την απέραντη λύπη, για να την διαβαζω δεν ειναι απέραντη και αφου αυτοι που μενουν μετράνε στην ουσία, χαίρομαι λιγο για εκείνους, πρόλαβαν να χορτάσουν ίσως.nemo έγραψε: 13 Δεκ 2024, 18:08 συλλυπητηρια και απο μενα ..αλλα εγω θα βαλω λιγο γκριζο χρωμα εκφραζοντας
μια αμηχανια και απορια μαζι ακουγοντας πολλους γιους να εκφραζουν την απεραντη λυπη για τον θανατο
του πατερα τους εγω δεν αισθανομαι καμια λυπη για τον δικο μου ναι μεν καπου λειπει η παρουσια του
αλλα απο τον καιρο που θυμαμαι ηταν παντα αδιαφορος και μονο οταν ηταν για τιμωρια μαζι με ξυλο
εκανε αισθητη την παρουσια σαν πατερας ..
ωραίο ποστ εκανες παντως, πολυ αληθινο και δύσκολο, απο τα καλυτερα εδω και χρόνια, περίεργα πράγματα.
καλή δύναμη Πάνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Δεκ 2024, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συλλυπητήρια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τα θερμα μου συλλυπητήριά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taxalata xalasa
πόνος εκ μνήμης της μιζέριαςexiledd έγραψε: 13 Δεκ 2024, 18:53Διαισθητικά το μεταφράζω ως:ο πόνος που ποιεί μνήμη;Στύξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 18:12"Μνησιπήμων πόνος" που γράφει κι ο Αισχύλος.exiledd έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:22 Ή αυτό που λέει ο Μπιμπικός πανελίστας της καρδιάς μας.
Αυτά τα γεγονότα που όσο και braceάρεις for impact, όσο και να σφίγγεσαι, τελικά πονάει σα σκύλα, είναι που σε ψήνουν και σε ωριμάζουν, σε καθιστούν λίγο πιο έτοιμο, κάθε φορά...
Οι ουλές από τα τραύματά μας,οι θύμησες του πόνου μας, είναι τα παράσημα και οι πουλάδες της ζωής μας...
που σε κάνει να θυμάσαι στα Ν. Ελληνικά, σωστά;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Πήμα είναι το πάθημα
Και κάθε πάθημα είναι μάθημα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Συλλυπητήρια και ζωή σε εσάς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τα θερμά μου συλλυπητήρια
Συλλυπητήρια
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- taxalata xalasa
πῆμα είναι η πημονή που είναι η μιζέρια / δυστυχία / θλίψηBeria έγραψε: 13 Δεκ 2024, 20:32Πήμα είναι το πάθημαtaxalata xalasa έγραψε: 13 Δεκ 2024, 20:31πόνος εκ μνήμης της μιζέριαςexiledd έγραψε: 13 Δεκ 2024, 18:53
Διαισθητικά το μεταφράζω ως:ο πόνος που ποιεί μνήμη;
που σε κάνει να θυμάσαι στα Ν. Ελληνικά, σωστά;
Και κάθε πάθημα είναι μάθημα
το πάθημα είναι πάσχημα* / πάσχω....
*
Spoiler
παει άσχημα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Θερμά συλλυπητήρια..
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη ο εκλιπών και ζωή σε σας.
Τουλάχιστον δεν χάλασε η σειρά...

Τουλάχιστον δεν χάλασε η σειρά...
Κι εγώ αυτό κατάλαβα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:00 Συλλυπητήρια. Αλλά όταν διάβασα "με αξιοπρέπεια" νόμιζα εννοείς να μην σκοτωθείτε οι συγγενείς μεταξύ σας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θερμά συλλυπητήρια Πάνο και κουράγιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno