Είχαν στη Συρια 60 χρόνια φιλορωσο και φιλοσοβιετικο Άσαντ όμως.George_V έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:19Γιατι ειχαν κομμουνισμο στο Αφγανισταν πριν τον Νταουντ Καν?Philip Mortimer έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:16Οι ΗΠΑ δεν είχαν δικό τους καθεστώς επί 60 χρόνια εκεί.Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:15
Οχι σου ειπα οτι με πολυ μικροτερη πιεση οι Αμερικανοι παρεδωσαν το Ιρακ σε ιρανοφιλους Σιιτες και το Αφγανισταν στους Ταλιμπαν, αυτα ομως δεν σας τα θυμιζουν τα εγκυρα μιντια.
.
Μοναρχια ηταν υπο τον Ναντιρ Σαχ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- Philip Mortimer
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Οι Ισραηλινοι ενδιαφέρονται να χτίσουν Άουσβιτς όχι Παρισιαvantono έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:12 Οποιος θέλει τη Δαμασκό να γίνει Παρίσι της Μ.Ανατολής (όπως κάποτε μεχρι πριν κανα' αιώνα, ήταν) δεν έχει παρά να την παραδώσει εξ ολοκλήρου στο Ισραηλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για να τελειωνουμε.
α) Το οτι ο Ζελενσκι εστειλε drones, εκπαιδευτες και Ουκρανους πρακτορες στους Τζιχαντιστες 5 βδομαδες πριν ειναι η τελικη αποδειξη οτι ολος ο σχεδιασμος οφειλεται στο Βαθυ αμερικανικο Κρατος και καμια σχεση δεν ειχε με ΤΡαμπικους, ο Τραμπ δεν ειχε καν εκλεγει τοτε.
β) Το οτι η Ρωσια αποχωρησε εγινε για το οτι ο Πουτιν ειδε την παγιδα που του εστηναν, να του ανοιξουν και τριτο πολεμικο μετωπο μετα το Κουρσκ και ενω ηταν σε εξελιξη ο πολεμος στο ρουβλι που ξεκινησε απο τις κυρωσεις στην Gazprom.
.
α) Το οτι ο Ζελενσκι εστειλε drones, εκπαιδευτες και Ουκρανους πρακτορες στους Τζιχαντιστες 5 βδομαδες πριν ειναι η τελικη αποδειξη οτι ολος ο σχεδιασμος οφειλεται στο Βαθυ αμερικανικο Κρατος και καμια σχεση δεν ειχε με ΤΡαμπικους, ο Τραμπ δεν ειχε καν εκλεγει τοτε.
β) Το οτι η Ρωσια αποχωρησε εγινε για το οτι ο Πουτιν ειδε την παγιδα που του εστηναν, να του ανοιξουν και τριτο πολεμικο μετωπο μετα το Κουρσκ και ενω ηταν σε εξελιξη ο πολεμος στο ρουβλι που ξεκινησε απο τις κυρωσεις στην Gazprom.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 12 Δεκ 2024, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το δίλημμα τον Αμερικανών είναι εάν θα τεμαχισουν την Συρία σε 4 κράτη και έτσι να ανοίξουν την κερκοπορτα μέσω του Αλαουιτικου κράτους η να κρατήσουν την Συρία " ενιαία " που μπορεί να γίνει μόνο με εκκαθαρίσεις και γενοκτονιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
To πουλακι περι διαλυσης της Συριας πεταξε. Υποτιθετω πως οι τζιχαντιστες θα επρεπε να πολεμησουν σκληρα για να φτασουν μεχρι την Δαμασκο και μετα θα σφαζανε οποιον βρησκανε μπροστα τους. Φαινεται μετα απο deal εχεις βασικα ειρηνικη(για τα δεδομενα του εμφυλιου της Συριας)μεταβιβαση της εξουσιας οπου οι τζιχαντιστες θα συνεργαστουν με τα απομειναρια του Μπααθικου κομματοςzteo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:24 Το δίλημμα τον Αμερικανών είναι εάν θα τεμαχισουν την Συρία σε 4 κράτη και έτσι να ανοίξουν την κερκοπορτα μέσω του Αλαουιτικου κράτους η να κρατήσουν την Συρία " ενιαία " που μπορεί να γίνει μόνο με εκκαθαρίσεις και γενοκτονιες.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Οι εκκαθαρίσεις και οι γενοκτονιες θα γίνουν με τον τρόπο της δυσης. Με την.καλυψη της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:28To πουλακι περι διαλυσης της Συριας πεταξε. Υποτιθετω πως οι τζιχαντιστες θα επρεπε να πολεμησουν σκληρα για να φτασουν μεχρι την Δαμασκο και μετα θα σφαζανε οποιον βρησκανε μπροστα τους. Φαινεται μετα απο deal εχεις βασικα ειρηνικη(για τα δεδομενα του εμφυλιου της Συριας)μεταβιβαση της εξουσιας οπου οι τζιχαντιστες θα συνεργαστουν με τα απομειναρια του Μπααθικου κομματοςzteo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:24 Το δίλημμα τον Αμερικανών είναι εάν θα τεμαχισουν την Συρία σε 4 κράτη και έτσι να ανοίξουν την κερκοπορτα μέσω του Αλαουιτικου κράτους η να κρατήσουν την Συρία " ενιαία " που μπορεί να γίνει μόνο με εκκαθαρίσεις και γενοκτονιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:24 Για να τελειωνουμε.
.
11/12/2024
Washington Post: Η Ουκρανία βοήθησε τους αντάρτες της Συρίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είχε καταγγείλει ότι οι Σύροι αντάρτες παρέλαβαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την Ουκρανία.

Δύο αντάρτες μαχητές εξετάζουν έγγραφα διασκορπισμένα στο έδαφος, αναζητώντας τα ονόματα κυβερνητικών αξιωματικών στη διαβόητη στρατιωτική φυλακή Saydnaya, που βρίσκεται βόρεια της Δαμασκού, στη Συρία, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται έξω από τη φυλακή, γνωστή ως "ανθρώπινο σφαγείο", μετά την απελευθέρωση χιλιάδων κρατουμένων μετά την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ από τους αντάρτες την Κυριακή. (AP Photo/Hussein Malla)via Associated Press.
Οι Σύροι αντάρτες παρέλαβαν περίπου 150 μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθώς και άλλη υποστήριξη από Ουκρανούς πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών τον περασμένο μήνα, λίγες εβδομάδες πριν από την προέλασή τους που οδήγησε στην ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, την Κυριακή, γράφει η εφημερίδα Washington Post (https://www.washingtonpost.com/opinions ... ussia-war/).
Επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές που έχουν γνώση της στρατιωτικής δραστηριότητας της Ουκρανίας, η εφημερίδα ανέφερε ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών έστειλαν περίπου 20 χειριστές δρόνων και περίπου 150 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πριν από 4-5 εβδομάδες, για να βοηθήσουν την οργάνωση Χάγιατ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS) του Αλ-Τζολάνι.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είχε καταγγείλει, χωρίς να παρουσιάσει αποδείξεις, ότι οι Σύροι αντάρτες παρέλαβαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την Ουκρανία και εκπαιδεύτηκαν στον χειρισμό τους. Το Κίεβο απέρριψε «κατηγορηματικά» αυτόν τον ισχυρισμό.
Η HTS, πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, σχημάτισε μεταβατική κυβέρνηση μετά την ανατροπή του Άσαντ.
Ο ρωσικός στρατός βοήθησε τις δυνάμεις του Άσαντ, εξαπολύοντας αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των ανταρτών. Ρώσοι μπλόγκερ προειδοποιούσαν εξάλλου ότι η ανατροπή του Άσαντ θα έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στη Συρία αλλά και την ίδια την παρουσία της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/was ... 8821f205d8
Μια εβδομάδα περιμένουν πρόσφυγες να ανοίξει το λιβάνι τα σύνορα του .
Γιατί δεν περνάνε στη ζώνη ασφαλείας που έφτιαξε το Ισραήλ;
Και το Ντι σι δε θα έπρεπε να έχει στείλει βοήθεια χθες;
Για πρώτη φορά τους δίνεται η δυνατότητα να λύσουν το μεταναστευτικό.
Γιατί δεν περνάνε στη ζώνη ασφαλείας που έφτιαξε το Ισραήλ;
Και το Ντι σι δε θα έπρεπε να έχει στείλει βοήθεια χθες;
Για πρώτη φορά τους δίνεται η δυνατότητα να λύσουν το μεταναστευτικό.
Ένας ακόμα λόγος που οι τουρκόψυχοι βρωμοκοτζαμπάσηδες χάρηκαν με την πτώση του Ασσάντ.
https://twitter.com/stavroforos_/status ... 1473119575
https://twitter.com/stavroforos_/status ... 1473119575
- Frappezitis
Περιμένω να δω αντίστοιχες κυρώσεις με αυτές που επιβλήθηκαν στη Ρωσία λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία,στην Τουρκία και το Ισραήλ λόγω της εισβολής τους στη Συρία.
Μάλλον θα περιμένω...
Ξέρω,ξέρω..."δεν είναι το ίδιο".
Μάλλον θα περιμένω...
Ξέρω,ξέρω..."δεν είναι το ίδιο".
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι πούλησαν οι Αμερικάνοι τους Κούρδους για τους αγαπημένους τους συμμάχους Τούρκους; Ε ποιος θα το πίστευε, αν είναι δυνατόν...

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είπαμε, εάν δεν ήταν το Ισραήλ εκεί που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή θα είχαν ιπτάμενα αυτοκίνητα. Οι μουσουλμάνοι είναι παρεξηγημένοι, τους χάλασαν οι Εβραίοι.
- Dwarven Blacksmith
GoBzi έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:56Είπαμε, εάν δεν ήταν το Ισραήλ εκεί που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή θα είχαν ιπτάμενα αυτοκίνητα. Οι μουσουλμάνοι είναι παρεξηγημένοι, τους χάλασαν οι Εβραίοι.
and nothing of value was lostGoBzi έγραψε: 12 Δεκ 2024, 22:56Είπαμε, εάν δεν ήταν το Ισραήλ εκεί που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή θα είχαν ιπτάμενα αυτοκίνητα. Οι μουσουλμάνοι είναι παρεξηγημένοι, τους χάλασαν οι Εβραίοι.
ισα ισα, η μονη χρησιμότητα για τζιχαντια και φιλους αυτών
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις