η αξία διακυμαίνεται, αλλά δεν είναι υποσχετική/γραμμάτιο ώστε να εξαρτάται απ'τον εκδότη.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:44Γιατί νομίζεις πως είσαι κύριος του χρυσού που μπορεί να έχεις σπίτι σου; Αν αυτος έχει αγοραστεί νομιμα.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:38εσύ τι λες; είσαι απ'αυτόύς που νομίζουν ότι είναι κύριοι τού μασουριού στην τσέπη/στρώμα τους;hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:32
Ξέρεις γιατί ή είπες απλά να πετάξεις μια πληροφορία που θεωρείς σχετική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
- Bill Hicks
Re: Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
phorumaster
Η φορολόγηση κάποιου δε συνεπάγεται οικονομική του καταστροφή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Δεκ 2024, 19:20Η οικονομική καταστροφή των άλλων ΔΈΝ λειτουργεί απαραίτητα για το δικό μου προσωπικό συμφέρονphorumaster έγραψε: 02 Δεκ 2024, 19:17Εάν τα δικά σου φανερά έσοδα ως μισθωτού ή συνταξιούχου φορολογουνται περισσότερο επειδή μένουν αφορολογητα τα μαύρα έσοδα άλλων, φαντάζομαι ναι.
- Bill Hicks
φιξντhellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:46Θες να πιάσουμε φιλοσοφία τι μας ανήκει σ' αυτήν την ζωή και τι όχι; Αν όχι, ναι, μου ανήκουν τα χρήματα που έχω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μου ανήκει το σπίτι μου ο τραπεζικός μου λογαριασμός. Δεν είναι κάποια διαφορετική έννοια ή βαθμίδα του "ανήκω". Όλα αυτά περιγράφονται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για να πάρεις την ίδια απάντηση.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:38εσύ τι λες; είσαι απ'αυτόύς που νομίζουν ότι είναι κύριοι τού μασουριού στην τσέπη/στρώμα τους;hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:32
Ξέρεις γιατί ή είπες απλά να πετάξεις μια πληροφορία που θεωρείς σχετική;
Σε λαϊκή γλώσσα, λες λέω μαλακίες.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
phorumaster
Εάν βρίσκει έσοδα από άλλες πηγές που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν η επιβάρυνση προς τους άλλους θα είναι μικρότερη.Ασέβαστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 09:12αδιαφορο.phorumaster έγραψε: 02 Δεκ 2024, 16:39Τι ΣΥΜΦΕΡΕΙ όμως κάποιον που δεν μπορεί να φοροδιαφυγει (πέραν λιγων περιπτώσεων προσωπικών του αγορών), να παταχθει η φοροδιαφυγή αυτών που μπορούν να παίρνουν μαύρα τα εισοδήματά τους ή όχι;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Δεκ 2024, 16:35 Μερικές παρατηρήσεις
Τα χρήματα που πληρώνουμε φόρους ΔΕΝ είναι χρήματα του ελληνικού λαού αλλά της κρατικής εξουσίας που κάνει κουμάντο και εισπράττει φόρους από τους φόρου υποτελείς υπηκόους της
Ακόμη και αν παταχτει τελείως η φοροδιαφυγή μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι τα χρήματα των φόρων θα πάνε για το καλό του κοινωνικού συνόλου![]()
απο τη μια, θεωρητικα θα μειωθει η φορολογια σε ολους, αφου το κρατος θα εχει παραπανω εσοδα, πρακτικα χλωμο το βλεπω.
απο την αλλη θα αυξηθει το κοστος "μαυρων" υπηρεσιων, υδραυλικοι και τετοια.
Οι μαύρες υπηρεσίες τύπου υδραυλικών είναι λίγο πολύ αποτέλεσμα προσφορας ζήτησης σε ο,τι αφορά τις τιμές τους.
-
phorumaster
Ο μέσος μισθωτός ή συνταξιούχος δεν έχει σημαντική σχέση με μαύρα εκτός και αν έχει και άλλη ιδιότητα πέρα από αυτή του μισθωτού/συνταξιούχου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:04Ναι, είναι καρατσεκαρισμένο ότι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με περιφερειακά μαύρα.phorumaster έγραψε: 02 Δεκ 2024, 19:17Εάν τα δικά σου φανερά έσοδα ως μισθωτού ή συνταξιούχου φορολογουνται περισσότερο επειδή μένουν αφορολογητα τα μαύρα έσοδα άλλων, φαντάζομαι ναι.![]()
Κάποιοι γράφουν εδώ ότι, ξερωγω, για να κοπεί απόδειξη πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης...
Όχι ότι είναι, ασούμε ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του έμπορα...
Μαλάκες μου είστε τόσο διεφθαρμένοι, και εθισμένοι στο μαύρο χρήμα, τόσο σάπιοι, που δεν κάνει ο εγκέφαλος καν register τι λέτε...
Όπως το γράφει ο Otto πιο πάνω:
Φέρνω και κόβω ελπίζουμε να είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο..
Ναι σωστές κάποιες επισημάνσεις για τυχόν κατάχρηση εξουσίας από τους επαΐοντες, αλλά μεταξύ μας τώρα, αλάνια, ξέρουμε γιατί τσινάνε όσοι τσινάνε:
Γιατί θα κοπεί το αδήλωτο κασέρι, το μαύρο το μπαγιόκο...
Και ας αφήσουν τα πισωγλέντικα, ορισμένοι...
Μαλάκες μου είστε τόσο διεφθαρμένοι, και εθισμένοι στο μαύρο χρήμα, τόσο σάπιοι, που δεν κάνει ο εγκέφαλος καν register τι λέτε...
Ναι σωστές κάποιες επισημάνσεις για τυχόν κατάχρηση εξουσίας από τους επαΐοντες, αλλά μεταξύ μας τώρα, αλάνια, ξέρουμε γιατί τσινάνε όσοι τσινάνε:
Α και στο μακροσκελές κειμενάκι του Τσίλι που πολύ σωστά σας γράφει ότι το 150 με απόδειξη, 120 χωρίς κατά πάσα πιθανότητα είναι πίπες, το προϊόν - υπηρεσία μάλλον κάνει 100,εκεί τσιμουδιά οι μάγκες, δεν είδα να σχολιάζεται κάτι...
Χμ. Μάλλον δεν έχεις αγοράσει ποτέ χρυσό. Τουλάχιστον νόμιμαBill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:08η αξία διακυμαίνεται, αλλά δεν είναι υποσχετική/γραμμάτιο ώστε να εξαρτάται απ'τον εκδότη.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:44Γιατί νομίζεις πως είσαι κύριος του χρυσού που μπορεί να έχεις σπίτι σου; Αν αυτος έχει αγοραστεί νομιμα.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:38
εσύ τι λες; είσαι απ'αυτόύς που νομίζουν ότι είναι κύριοι τού μασουριού στην τσέπη/στρώμα τους;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
το προιον - υπηρεσια κανει οσο λεει οτι κανει αυτος που το πουλαει.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:08 Α και στο μακροσκελές κειμενάκι του Τσίλι που πολύ σωστά σας γράφει ότι το 150 με απόδειξη, 120 χωρίς κατά πάσα πιθανότητα είναι πίπες, το προϊόν - υπηρεσία μάλλον κάνει 100,εκεί τσιμουδιά οι μάγκες, δεν είδα να σχολιάζεται κάτι...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το οποίο χωρίς απόδειξη είναι όσο γουστάρει αυτός που το πουλάει.Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:42το προιον - υπηρεσια κανει οσο λεει οτι κανει αυτος που το πουλαει.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:08 Α και στο μακροσκελές κειμενάκι του Τσίλι που πολύ σωστά σας γράφει ότι το 150 με απόδειξη, 120 χωρίς κατά πάσα πιθανότητα είναι πίπες, το προϊόν - υπηρεσία μάλλον κάνει 100,εκεί τσιμουδιά οι μάγκες, δεν είδα να σχολιάζεται κάτι...
Αυτό εννοούσε και ο Τσιλ, με το:"Τι σου λέει χωρίς απόδειξη, τι χωρίς τζατζίκι, είναι ένα και το αυτό".
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ, οι απατεώνες που δεν κόβουν απόδειξη και κάνουν δήθεν έκπτωση, κάνουν έκπτωση μικρότερη του ΦΠΑ! Δηλαδή πρέπει να είσαι ηλίθιος να μην ζητάς έστω να σου κόψουν τον ΦΠΑ.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:05 Κάποιοι γράφουν εδώ ότι, ξερωγω, για να κοπεί απόδειξη πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό έγραψε και ο Τσιλ, Σες...Cecily Anne έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:08Εν τω μεταξύ, οι απατεώνες που δεν κόβουν απόδειξη και κάνουν δήθεν έκπτωση, κάνουν έκπτωση μικρότερη του ΦΠΑ! Δηλαδή πρέπει να είσαι ηλίθιος να μην ζητάς έστω να σου κόψουν τον ΦΠΑ.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:05 Κάποιοι γράφουν εδώ ότι, ξερωγω, για να κοπεί απόδειξη πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης...
Σου λέει ο έτσι:"150 με απόδειξη, 120 χωρίς", και πατάει στο ότι ο άλλος δε θα κάτσει να υπολογίσει για να το βρει ενώ χωρίς ΦΠΑ κάνει περίπου 100...
και με αποδειξη επισης ειναι οσο γουσταρει αυτος που το πουλαει.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:00Το οποίο χωρίς απόδειξη είναι όσο γουστάρει αυτός που το πουλάει.Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:42το προιον - υπηρεσια κανει οσο λεει οτι κανει αυτος που το πουλαει.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:08 Α και στο μακροσκελές κειμενάκι του Τσίλι που πολύ σωστά σας γράφει ότι το 150 με απόδειξη, 120 χωρίς κατά πάσα πιθανότητα είναι πίπες, το προϊόν - υπηρεσία μάλλον κάνει 100,εκεί τσιμουδιά οι μάγκες, δεν είδα να σχολιάζεται κάτι...
Αυτό εννοούσε και ο Τσιλ, με το:"Τι σου λέει χωρίς απόδειξη, τι χωρίς τζατζίκι, είναι ένα και το αυτό".
γενικοτερα, εσυ και εγω, και ο τσιλ και οποιος, δεν μπορουμε να λεμε "τοσο κανει". κανει οσο λεει αυτος που το πουλαει.
μπορουμε να δουμε μονο ποσο κανει αλλου, δηλαδη ποσο λεει οτι κανει καποιος αλλος που το πουλαει.
γω οταν ψωνιζω χωρις, το μισο φπα εγω, το μισο ο εμπορος. το βρισκω δικαιο.Cecily Anne έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:08Εν τω μεταξύ, οι απατεώνες που δεν κόβουν απόδειξη και κάνουν δήθεν έκπτωση, κάνουν έκπτωση μικρότερη του ΦΠΑ! Δηλαδή πρέπει να είσαι ηλίθιος να μην ζητάς έστω να σου κόψουν τον ΦΠΑ.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:05 Κάποιοι γράφουν εδώ ότι, ξερωγω, για να κοπεί απόδειξη πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης...
εκτος αν μιλαμε για υπηρεσια, οποτε ολο εγω.
- Cecily Anne
Όταν ψωνίζεις προϊόντα, για να πουλήσεις ή όταν ψωνίζεις για εσένα ;Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2024, 08:46γω οταν ψωνιζω χωρις, το μισο φπα εγω, το μισο ο εμπορος. το βρισκω δικαιο.Cecily Anne έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:08Εν τω μεταξύ, οι απατεώνες που δεν κόβουν απόδειξη και κάνουν δήθεν έκπτωση, κάνουν έκπτωση μικρότερη του ΦΠΑ! Δηλαδή πρέπει να είσαι ηλίθιος να μην ζητάς έστω να σου κόψουν τον ΦΠΑ.exiledd έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:05 Κάποιοι γράφουν εδώ ότι, ξερωγω, για να κοπεί απόδειξη πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης...
εκτος αν μιλαμε για υπηρεσια, οποτε ολο εγω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
-
- 30 Απαντήσεις