!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ένα μπουρδέ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:50
enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:46 Λοξια αν τα γραφεις για εμενα τα ποστ, οταν ξεκινας κουτοπόνηρα πανω απο μια γραμμη δεν διαβαζω, ισως να τα σπας σε πολλα ποστ καλυτερα;
Ασ μην διαβάζεις (σε πίστεψα!). Φτάνει που αποδέχθηκες πως κατάλαβες ποιος είναι ξεπλυματίας...
ωραιος, το διαβασα. Πρεπει να με πιστεψεις , τι να κανουμε, και ο σρικε μου εκανε μουτρακια οταν του το ειπα, αλλα ψεμματα να πω; δεν τα μπορω τα κουτοπονηρα, δεν τα διαβαζω.

Οποτε παμε ετσι, γραμμη γραμμη, οκ;
Άβαταρ μέλους
enaon

λοιπον:

ξερεις Λοξια μου μηπως γιατι ανεβασε το ποστ ο κυριος Δουκας;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:44
nemo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:29 καλα σας λεει ο εανον ....ειστε ντιπ στουρναρια που δεν το πιασατε
Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες τι έγραψε ο Εναον και μας τη λες που δεν το πιάσαμε :)
γιατι σου ηταν δυσκολο ; απλο ηταν ..τα εβαλε με τον ναυτη για το υφος και την εμπιστοσυνη στους θεσμους
της τοπικης αυτοδιοικησης και γενικα σε πασοκους με παρελθον
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:54 λοιπον:
ξερεις Λοξια μου μηπως γιατι ανεβασε το ποστ ο κυριος Δουκας;
Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

καλα μπορει και να εχουν δικιο, να τα ειχε μπερδεψει ο ΣΕ, του δουκα να ειναι νεκταρ. Αλλα δεν το λενε να το καταλαβω, ντρεπονται.
nemo

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16
enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:05
Α πα πα...έκαναν τέτοιο πράγμα; Λες να ήταν μέσα στα κωλόπαιδα που την έστησαν στον επενδυτή-επιχειρηματία;
Να μου δώσεις την λεκάνη σου να τους ξεπλύνω...
:003:
Εσυ εχεις καμια ιδέα γιατι ανεβασε ο Δουκας το ποστ; Βγηκε απο τα ρουχα του με το πρωτάκουστο γεγονος;
Έχω ρωτήσει κάτι...

Πες μας λοιπόν: για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;

1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.

...και ΔΕΝ απάντησες, ή είναι η ιδέα μου;

Ξέρεις, η τακτική του απαντάω δι' ερωτήσεως, είναι τόσο παλιά όσο και το στρίβειν δια του αρραβώνος...
σιγουρα κατι θα λαδωθηκε αλλα και ο δημος του κυριου δουκα λαδωνεται συχνα ..αυτο νομιζω
οτι δεν θελετε να το καταλαβετε γιατι ειστε το βαθυ πασοκ ....σαν τον βερια :102:
nemo

ωραιο νημα και μπραβο στον εανον
Άβαταρ μέλους
enaon

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:58 Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
δεν το αποδεχθηκα, εσυ το εγραψες, μαλλον γιατι εισαι κουτοπονηρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει και κατι αλλο, νομιζω δεν αρκει μονο του. Μηπως εχεις δοκιμασει απο του Δουκα;

τεσπα, δεν με νοιαζει κιολας, καμια ιδεα γιατι εγραψε το ποστ εχεις;
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

nemo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:59
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16
enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Εσυ εχεις καμια ιδέα γιατι ανεβασε ο Δουκας το ποστ; Βγηκε απο τα ρουχα του με το πρωτάκουστο γεγονος;
Έχω ρωτήσει κάτι...

Πες μας λοιπόν: για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;

1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.

...και ΔΕΝ απάντησες, ή είναι η ιδέα μου;

Ξέρεις, η τακτική του απαντάω δι' ερωτήσεως, είναι τόσο παλιά όσο και το στρίβειν δια του αρραβώνος...
σιγουρα κατι θα λαδωθηκε αλλα και ο δημος του κυριου δουκα λαδωνεται συχνα ..αυτο νομιζω
οτι δεν θελετε να το καταλαβετε γιατι ειστε το βαθυ πασοκ ....σαν τον βερια :102:
Ποιος είναι ΠΑΣΟΚ; εγώ; Για κατέβα από την κούνια μπας και σε πετάξει κάτω...
Κάποιον Προυντόν, τον ξέρεις;

Και κατάλαβες ΠΟΙΑ είναι η ένστασή μου, ή θα μας το παίξεις τρελίστα σαν τον enaon;
Άβαταρ μέλους
enaon

στν ψυχη εννοούμε, στο ειναι, οχι στο κομμα, μην παρεξηγείσαι.

Σιγα μην ελεγα οτι ο Μπερια ψηφιζει πασοκ, ελεος, δεν συννενοουμαστε εδω μεσα. Πασοκος εννοω ειναι, σαν εσενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Δεκ 2024, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:00
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:58 Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
δεν το αποδεχθηκα, εσυ το εγραψες, μαλλον γιατι εισαι κουτοπονηρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει και κατι αλλο, νομιζω δεν αρκει μονο του. Μηπως εχεις δοκιμασει απο του Δουκα;

τεσπα, δεν με νοιαζει κιολας, καμια ιδεα γιατι εγραψε το ποστ εχεις;
Τς τσ τς...πάνω από μία γραμμή, δεν διαβάζω. Μάλλον είναι μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

ελα μην αντιγραφεις παιδακι, να μην ησουν πασοκος να μπορουσες να το κανεις και εσυ, τωρα παει.
nemo

οκ γεμισε το νημα υποκριτες πασοκους ...ο βερια εχει πλακα λεει οτι ειναι σοβαρος αριστερος
αλλα εννοει το παλιο πασοκ
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:03 στν ψυχη εννοούμε, στο ειναι, οχι στο κομμα, μην παρεξηγείσαι.

Σιγα μην ελεγα οτι ο Μπερια ψηφιζει πασοκ, ελεος, δεν συννενοουμαστε εδω μεσα. Πασοκος εννοω ειναι, σαν εσενα.
Μα και εσύ στην ψυχή είσαι ξεπλυματίας, μην παρεξηγείσαι. Δεν είπα ότι ψηφίζεις κόμμα ξεπλυματιών.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

nemo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:12 οκ γεμισε το νημα υποκριτες πασοκους ...ο βερια εχει πλακα λεει οτι ειναι σοβαρος αριστερος
αλλα εννοει το παλιο πασοκ
Καλά...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”