ωραιος, το διαβασα. Πρεπει να με πιστεψεις , τι να κανουμε, και ο σρικε μου εκανε μουτρακια οταν του το ειπα, αλλα ψεμματα να πω; δεν τα μπορω τα κουτοπονηρα, δεν τα διαβαζω.
Οποτε παμε ετσι, γραμμη γραμμη, οκ;
ωραιος, το διαβασα. Πρεπει να με πιστεψεις , τι να κανουμε, και ο σρικε μου εκανε μουτρακια οταν του το ειπα, αλλα ψεμματα να πω; δεν τα μπορω τα κουτοπονηρα, δεν τα διαβαζω.
γιατι σου ηταν δυσκολο ; απλο ηταν ..τα εβαλε με τον ναυτη για το υφος και την εμπιστοσυνη στους θεσμους
Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:54 λοιπον:
ξερεις Λοξια μου μηπως γιατι ανεβασε το ποστ ο κυριος Δουκας;
σιγουρα κατι θα λαδωθηκε αλλα και ο δημος του κυριου δουκα λαδωνεται συχνα ..αυτο νομιζωΛοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16Έχω ρωτήσει κάτι...enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11Εσυ εχεις καμια ιδέα γιατι ανεβασε ο Δουκας το ποστ; Βγηκε απο τα ρουχα του με το πρωτάκουστο γεγονος;Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:05
Α πα πα...έκαναν τέτοιο πράγμα; Λες να ήταν μέσα στα κωλόπαιδα που την έστησαν στον επενδυτή-επιχειρηματία;
Να μου δώσεις την λεκάνη σου να τους ξεπλύνω...
![]()
Πες μας λοιπόν: για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;
1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.
...και ΔΕΝ απάντησες, ή είναι η ιδέα μου;
Ξέρεις, η τακτική του απαντάω δι' ερωτήσεως, είναι τόσο παλιά όσο και το στρίβειν δια του αρραβώνος...
δεν το αποδεχθηκα, εσυ το εγραψες, μαλλον γιατι εισαι κουτοπονηρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει και κατι αλλο, νομιζω δεν αρκει μονο του. Μηπως εχεις δοκιμασει απο του Δουκα;Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:58 Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ποιος είναι ΠΑΣΟΚ; εγώ; Για κατέβα από την κούνια μπας και σε πετάξει κάτω...nemo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:59σιγουρα κατι θα λαδωθηκε αλλα και ο δημος του κυριου δουκα λαδωνεται συχνα ..αυτο νομιζωΛοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16Έχω ρωτήσει κάτι...enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Εσυ εχεις καμια ιδέα γιατι ανεβασε ο Δουκας το ποστ; Βγηκε απο τα ρουχα του με το πρωτάκουστο γεγονος;
Πες μας λοιπόν: για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;
1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.
...και ΔΕΝ απάντησες, ή είναι η ιδέα μου;
Ξέρεις, η τακτική του απαντάω δι' ερωτήσεως, είναι τόσο παλιά όσο και το στρίβειν δια του αρραβώνος...
οτι δεν θελετε να το καταλαβετε γιατι ειστε το βαθυ πασοκ ....σαν τον βερια![]()
Τς τσ τς...πάνω από μία γραμμή, δεν διαβάζω. Μάλλον είναι μαλακίες.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:00δεν το αποδεχθηκα, εσυ το εγραψες, μαλλον γιατι εισαι κουτοπονηρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μπορει και κατι αλλο, νομιζω δεν αρκει μονο του. Μηπως εχεις δοκιμασει απο του Δουκα;Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:58 Από την στιγμή που αποδέχθηκες ότι προσπάθησες να ξεπλύνεις τον επιχειρηματία, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
τεσπα, δεν με νοιαζει κιολας, καμια ιδεα γιατι εγραψε το ποστ εχεις;
Μα και εσύ στην ψυχή είσαι ξεπλυματίας, μην παρεξηγείσαι. Δεν είπα ότι ψηφίζεις κόμμα ξεπλυματιών.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:03 στν ψυχη εννοούμε, στο ειναι, οχι στο κομμα, μην παρεξηγείσαι.
Σιγα μην ελεγα οτι ο Μπερια ψηφιζει πασοκ, ελεος, δεν συννενοουμαστε εδω μεσα. Πασοκος εννοω ειναι, σαν εσενα.
Καλά...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...nemo έγραψε: 12 Δεκ 2024, 18:12 οκ γεμισε το νημα υποκριτες πασοκους ...ο βερια εχει πλακα λεει οτι ειναι σοβαρος αριστερος
αλλα εννοει το παλιο πασοκ