και ο αλλος ο πασοκος σε τετοια πιανεται στο νημα, σας καταλαβαινω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα μπουρδέ...
Μα αφού δεν μπορώ, τ' ομολόγησα, είπες κι εσύ ότι είμαι ηλίθιος και στεναχωρήθηκα, είμαι κι ευαίσθητος, σε λίγο δηλαδή θα με πεις και βλημένο και θα πάθω καμιά κατάθλιψη. Πάντως το: Δούκας φτου-κακά, τό 'πιασα.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:27ελα 199 ποστ το πολυ ακομα. Προσπαθησε να γραψεις μια περιπτωση που να μην μοιαζει ροζ ζεβρα με κερατο και φτερα ,να δουμε αν μπορεις. Μην πεις ας πουμε ειναι σατανας ή θελει το καλο των παιδιων, κατι σοβαρό πες.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:25 Ααα στάσου, μην το πάμε απ' την αρχή τώρα. Είπαμε: πορτοκαλάδα. Από πορτοκάλια.
αυτο ειναι ο πασοκος, αυτο ακριβωςΝαύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:28 Θά 'χει πιει φαίνεται καμιά κοκακόλα πρωί-πρωί και είναι ζάντα, γι' αυτό.
ελα 198 ποστ το πολυ ,πες μια περιπτση που να μην ειναι για γελια, να δουμε αν μπορεις.
Ο Εναόν περιφέρεται ως άλλος Ιαβέρης στο φόρουμ και ξεσκεπάζει πασόκους
Πτώμα πρέπει να είναι από την υπερπροσπάθεια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όφου, να δείτε που στο τέλος θα μ' αφήσει μετεξεταστέο ο ιδιοφυΐας.
οχι μπουμουνα μου, δεν το επιασες ακομα, 197 ποστ το πολυ ομως, κοντα ειμαστε.
Εγω λεω δουκας νορμαλ, σαν ολους, τα παίρνει ή δουλευει το ποπολο. Εσυ τι λες;
παλι τα ιδια, και οι πετρες ρε παιδια ξερουν οτι εισατε πασοκοι, εμενα περιμεναν;Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32 Ο Εναόν περιφέρεται ως άλλος Ιαβέρης στο φόρουμ και ξεσκεπάζει πασόκους
Πάπσε σατανά, με εκθέτεις!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρε δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά; Πριν από λίγο δεν συμφωνήσαμε ότι ο Δούκας είναι ρασπούτιν, τι νορμάλ γράφεις τώρα, δεν σού είπα να μην τ' αλλάξεις γιατί μπερδεύομαι; Τιναφτός ρε;
καλα δεν ειναι σωστό να σε διαψεύδω, αλλα αυτο που σου κανω δεν θελει δείχνει ιδιοφυΐα τωρα στα σοβαρα, και ενα παιδι θα στο εκανε, ακομα και απο εκεινα τα λιγα που πινουν πριν γινουν 18.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32 Όφου, να δείτε που στο τέλος θα μ' αφήσει μετεξεταστέο ο ιδιοφυΐας.
Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
οχι λεμε, αυτα τα λες μονος σου γιατι εχεις καταλαβει οτι ερχεται η γωνια και δεν θα εχεις που να πας, ένστικτο μάλλον.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:34 Πριν από λίγο δεν συμφωνήσαμε ότι ο Δούκας είναι ρασπούτιν, τι νορμάλ γράφεις τώρα, δεν σού είπα να μην τ' αλλάξεις γιατί μπερδεύομαι; Τιναφτός ρε;
196 ποστ ακομα ομως, εχουμε χρόνο, θα καταλαβεις.
λοιπον, πες μια περιπτωση που να μην σου μοιαζει βγαλμένη απο το μλέικ. Γιατι ο Δουκας εκανε το ποστ;
ας μην επικεντρωθυμε στο οτι ειμα πανεξυπνος, ειναι και ασχετο με το θεμα, και χαζος να ημουνα παλι θα σε στρίμωχνα, αφου πιστευεις στον αγιιο βασίλη και τον δικαιο δουκα, ολοκληρο γαϊδούρι.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:37 Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
Έρχεται η γωνία; Μλέικ;
Συγγνώμη αλλά αυτά είναι πολύ προχωρημένα, δεν τα καταλαβαίνω, μάλλον μιλάτε με κώδικα εσείς οι ιδιοφυείς στο σήριαλ.
Τέσπα, δεν καταλαβαίνω γιατί με βασανίζεις, αφού τα συμφωνήσαμε:
Δούκας φτου-κακά, επιχειρηματίας ανθός, αλκοολικά κωλόπαιδα προβοκάτορες, εγώ ηλίθιος, ο Μπέρια τελειωμένος πασόκος, ο Ερμής πασόκος έναν πόντο ίσα που του μπήκε.
Συγγνώμη αλλά αυτά είναι πολύ προχωρημένα, δεν τα καταλαβαίνω, μάλλον μιλάτε με κώδικα εσείς οι ιδιοφυείς στο σήριαλ.
Τέσπα, δεν καταλαβαίνω γιατί με βασανίζεις, αφού τα συμφωνήσαμε:
Δούκας φτου-κακά, επιχειρηματίας ανθός, αλκοολικά κωλόπαιδα προβοκάτορες, εγώ ηλίθιος, ο Μπέρια τελειωμένος πασόκος, ο Ερμής πασόκος έναν πόντο ίσα που του μπήκε.
Και γαϊδούρι; Στό 'πα εγώ, γράψε εκεί ένα: "γελοίοι", να τελειώνεις, τι το γυρίζεις γύρω-γύρω;enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:39ας μην επικεντρωθυμε στο οτι ειμα πανεξυπνος, ειναι και ασχετο με το θεμα, και χαζος να ημουνα παλι θα σε στρίμωχνα, αφου πιστευεις στον αγιιο βασίλη και τον δικαιο δουκα, ολοκληρο γαϊδούρι.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:37 Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης