!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ένα μπουρδέ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:27 Εγώ δεν Καρατζαφέρω πάντως
Αυτός Καρατζαφέρει
και ο αλλος ο πασοκος σε τετοια πιανεται στο νημα, σας καταλαβαινω :011:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:27
Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:25 Ααα στάσου, μην το πάμε απ' την αρχή τώρα. Είπαμε: πορτοκαλάδα. Από πορτοκάλια.
ελα 199 ποστ το πολυ ακομα. Προσπαθησε να γραψεις μια περιπτωση που να μην μοιαζει ροζ ζεβρα με κερατο και φτερα ,να δουμε αν μπορεις. Μην πεις ας πουμε ειναι σατανας ή θελει το καλο των παιδιων, κατι σοβαρό πες.
Μα αφού δεν μπορώ, τ' ομολόγησα, είπες κι εσύ ότι είμαι ηλίθιος και στεναχωρήθηκα, είμαι κι ευαίσθητος, σε λίγο δηλαδή θα με πεις και βλημένο και θα πάθω καμιά κατάθλιψη. Πάντως το: Δούκας φτου-κακά, τό 'πιασα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:28 Θά 'χει πιει φαίνεται καμιά κοκακόλα πρωί-πρωί και είναι ζάντα, γι' αυτό.
αυτο ειναι ο πασοκος, αυτο ακριβως :003:

ελα 198 ποστ το πολυ ,πες μια περιπτση που να μην ειναι για γελια, να δουμε αν μπορεις.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ο Εναόν περιφέρεται ως άλλος Ιαβέρης στο φόρουμ και ξεσκεπάζει πασόκους
Πτώμα πρέπει να είναι από την υπερπροσπάθεια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Όφου, να δείτε που στο τέλος θα μ' αφήσει μετεξεταστέο ο ιδιοφυΐας.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:30 Πάντως το: Δούκας φτου-κακά, τό 'πιασα.
οχι μπουμουνα μου, δεν το επιασες ακομα, 197 ποστ το πολυ ομως, κοντα ειμαστε.

Εγω λεω δουκας νορμαλ, σαν ολους, τα παίρνει ή δουλευει το ποπολο. Εσυ τι λες;
Άβαταρ μέλους
enaon

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32 Ο Εναόν περιφέρεται ως άλλος Ιαβέρης στο φόρουμ και ξεσκεπάζει πασόκους
παλι τα ιδια, και οι πετρες ρε παιδια ξερουν οτι εισατε πασοκοι, εμενα περιμεναν;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32 Ο Εναόν περιφέρεται ως άλλος Ιαβέρης στο φόρουμ και ξεσκεπάζει πασόκους
παλι τα ιδια, και οι πετρες ρε παιδια ξερουν οτι εισατε πασοκοι, εμενα περιμεναν;
Πάπσε σατανά, με εκθέτεις!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32
Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:30 Πάντως το: Δούκας φτου-κακά, τό 'πιασα.
οχι μπουμουνα μου, δεν το επιασες ακομα, 197 ποστ το πολυ ομως, κοντα ειμαστε.

Εγω λεω δουκας νορμαλ, σαν ολους, τα παίρνει ή δουλευει το ποπολο. Εσυ τι λες;
Ρε δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά; Πριν από λίγο δεν συμφωνήσαμε ότι ο Δούκας είναι ρασπούτιν, τι νορμάλ γράφεις τώρα, δεν σού είπα να μην τ' αλλάξεις γιατί μπερδεύομαι; Τιναφτός ρε;
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:32 Όφου, να δείτε που στο τέλος θα μ' αφήσει μετεξεταστέο ο ιδιοφυΐας.
καλα δεν ειναι σωστό να σε διαψεύδω, αλλα αυτο που σου κανω δεν θελει δείχνει ιδιοφυΐα τωρα στα σοβαρα, και ενα παιδι θα στο εκανε, ακομα και απο εκεινα τα λιγα που πινουν πριν γινουν 18.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:34 Πριν από λίγο δεν συμφωνήσαμε ότι ο Δούκας είναι ρασπούτιν, τι νορμάλ γράφεις τώρα, δεν σού είπα να μην τ' αλλάξεις γιατί μπερδεύομαι; Τιναφτός ρε;
οχι λεμε, αυτα τα λες μονος σου γιατι εχεις καταλαβει οτι ερχεται η γωνια και δεν θα εχεις που να πας, ένστικτο μάλλον.

196 ποστ ακομα ομως, εχουμε χρόνο, θα καταλαβεις.

λοιπον, πες μια περιπτωση που να μην σου μοιαζει βγαλμένη απο το μλέικ. Γιατι ο Δουκας εκανε το ποστ;
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:37 Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
ας μην επικεντρωθυμε στο οτι ειμα πανεξυπνος, ειναι και ασχετο με το θεμα, και χαζος να ημουνα παλι θα σε στρίμωχνα, αφου πιστευεις στον αγιιο βασίλη και τον δικαιο δουκα, ολοκληρο γαϊδούρι.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Έρχεται η γωνία; Μλέικ;
Συγγνώμη αλλά αυτά είναι πολύ προχωρημένα, δεν τα καταλαβαίνω, μάλλον μιλάτε με κώδικα εσείς οι ιδιοφυείς στο σήριαλ.
Τέσπα, δεν καταλαβαίνω γιατί με βασανίζεις, αφού τα συμφωνήσαμε:
Δούκας φτου-κακά, επιχειρηματίας ανθός, αλκοολικά κωλόπαιδα προβοκάτορες, εγώ ηλίθιος, ο Μπέρια τελειωμένος πασόκος, ο Ερμής πασόκος έναν πόντο ίσα που του μπήκε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:39
Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:37 Ναι, ναι, να χαρείς, μη με διαψεύσεις άλλο γιατί έχω καταστεναχωρηθεί, το εκτιμώ που είσαι έτσι μεγαλόψυχος, εκτός από πανέξυπνος δηλαδή.
ας μην επικεντρωθυμε στο οτι ειμα πανεξυπνος, ειναι και ασχετο με το θεμα, και χαζος να ημουνα παλι θα σε στρίμωχνα, αφου πιστευεις στον αγιιο βασίλη και τον δικαιο δουκα, ολοκληρο γαϊδούρι.
Και γαϊδούρι; Στό 'πα εγώ, γράψε εκεί ένα: "γελοίοι", να τελειώνεις, τι το γυρίζεις γύρω-γύρω;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”