!!! DEVELOPMENT MODE !!!
είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο.......
-
Εμπεδοκλής
Re: είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο.......
Τέτοια κάνετε και θα την πάθουμε σαν τις τουαλέτες στα σουβλατζίδικα και τις καφετέριες. Μπαίνατε και χέζατε χωρίς να πάρετε τίποτε και τώρα βάζουν είσοδο. Χέσε ρε παιδί μου, αλλά πάρε και κάτι.
Σε κεντροευρωπαϊκες χώρες είναι συνηθισμένο αυτό. Σε μουσεία, καφετέριες, μπαρ κτλ. Ακόμα και πελάτης να είσαι, θα πληρώσεις για το κατουρηματάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:07 Τέτοια κάνετε και θα την πάθουμε σαν τις τουαλέτες στα σουβλατζίδικα και τις καφετέριες. Μπαίνατε και χέζατε χωρίς να πάρετε τίποτε και τώρα βάζουν είσοδο. Χέσε ρε παιδί μου, αλλά πάρε και κάτι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Εμπεδοκλής
Ε, τώρα που θα πληρώνουμε και εδώ επειδή κάποιοι έχεζαν χωρίς να πάρουν ούτε ένα καλαμάκι στο χέρι καλά να πάθουμε.micmic έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:36Σε κεντροευρωπαϊκες χώρες είναι συνηθισμένο αυτό. Σε μουσεία, καφετέριες, μπαρ κτλ. Ακόμα και πελάτης να είσαι, θα πληρώσεις για το κατουρηματάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:07 Τέτοια κάνετε και θα την πάθουμε σαν τις τουαλέτες στα σουβλατζίδικα και τις καφετέριες. Μπαίνατε και χέζατε χωρίς να πάρετε τίποτε και τώρα βάζουν είσοδο. Χέσε ρε παιδί μου, αλλά πάρε και κάτι.
Ναι βρε αλλά είναι άλλο σε δοκιμασμένα προϊόντα, που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και άλλο να βασίζεσαι σε μια φωτο, χωρίς να έχεις ιδέα από υλικά, μεγέθη της συγκεκριμένης εταιρίας κλπenterprise-psi έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:05 Και νόμιμο είναι και ηθικό.
Πρόσφατο παράδειγμα ένα κράνος . Όταν βγήκε το 2022 , είχε 250 ευρώ σε όλη την Ευρώπη, και Ελλάδα. Φέτος βγήκε το καινούριο μοντέλο οπότε όλη η Ευρώπη έριξε την τιμή κατά 100 ευρώ στο προηγούμενο μοντέλο ενώ στην Ελλάδα με μειωμένο ΦΠΑ , πήγε 340![]()
Οπότε το δοκιμάζεις και αν είναι κομπλέ παραγγελίας απ' έξω .
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για ηλεκτρονικά ισχύει; Δοκίμασα ποντίκι σε μαγαζί να δω πώς πάει στο χέρι και μετά το αγόρασα ονλαιν. Α, ναι και οθόνη. Την είδα σε μαγαζί και χωρίς να την αγγίξω αποφάσισα ότι μου αρέσουν τα χρώματα και μετά την αγόρασα από άλλο μαγαζί φτηνότερα, ενώ εκεί δεν έκαναν επίδειξη, ώστε να μπορώ να την δω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο να αράζεις με τις ώρες σε βιβλιοπωλεία διαβάζοντας τζάμπα βιβλία που δε σκοπεύεις ν'αγοράσεις; Δεν ξέρω, εγώ πάντως το κάνω, τουλάχιστον στα μέρη που ακόμα δε μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο επειδή βαρεθήκαν να με βλέπουν.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 01:10 .....να έχεις σταμπάρει ρούχο/υπόδημα σε σελίδα ηλεκτρονική, να πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα πλησίον σου με μοναδικό και προαποφασισμένο σκοπό να το δοκιμάσεις απλώς ?????
από το ερώτημα εξαιρούνται ο ΑIΝΕΙΑΝ07 και η fata_βασικιάνα
γιατί είναι στάνταρ η απάντηση που θα δίναν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost