Τι να κάνουμε κάποιοι αγωνίζονται και τρώνε γιαούρτι κάποιοι σφαζουν στο όνομα του Ισλάμ και βρίσκουν ανοιχτές πόρτες στις κυβερνήσεις της δυσης.Αγις έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:54To KKΣ ποσα μελη εχει ;zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:46Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Είναι στο χέρι του Συριακου λαού να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στον σκοταδισμο. Είναι υποχρέωση του Συριακου κομμουνιστικου κόμματος να μπει μπροστά. Δύσκολος δρόμος δεν λέω αλλά και ουσιώδες.
Και αυτοί οι αγώνες θα έχουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των λαών τις Ευρώπης.
Αρκετά οι λαοί περίμεναν την έξωθεν παρέμβαση και αρκετά πέρασε το ψέμα ότι το ΧΤΣ έχει λαϊκό έρεισμα.
Μαθε κ Ελληνικα - ουσιωδης ειναι ο δυσκολος δρομος κ οχι ουσιωδες
Υποστηριξη θα βρειτε σε γιαουρτια - ληγμενα οπως κ η αθλια ιδεοληψια σας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τον Μάρτιο κάντε εκλογές ελεύθερες να δούμε τι θέλει ο Συριακος λαός με την αποχώρηση των δυτικών εισβολέων.Δημοκράτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:59zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:46Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Είναι στο χέρι του Συριακου λαού να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στον σκοταδισμο. Είναι υποχρέωση του Συριακου κομμουνιστικου κόμματος να μπει μπροστά. Δύσκολος δρόμος δεν λέω αλλά και ουσιώδες.
Και αυτοί οι αγώνες θα έχουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των λαών τις Ευρώπης.
Αρκετά οι λαοί περίμεναν την έξωθεν παρέμβαση και αρκετά πέρασε το ψέμα ότι το ΧΤΣ έχει λαϊκό έρεισμα.![]()
Βρε καμένες, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι οι τζιχαντιστες είναι ο συριακος λαος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Ποιοι είμαστε εμείς που θα κάνουμε εκλογές βρε βλαμμένε;zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:07Τον Μάρτιο κάντε εκλογές ελεύθερες να δούμε τι θέλει ο Συριακος λαός με την αποχώρηση των δυτικών εισβολέων.Δημοκράτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:59zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:46
Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Αρκετά οι λαοί περίμεναν την έξωθεν παρέμβαση και αρκετά πέρασε το ψέμα ότι το ΧΤΣ έχει λαϊκό έρεισμα.![]()
Βρε καμένες, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι οι τζιχαντιστες είναι ο συριακος λαος
Όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει τζιχαβτιστες που γιορτάζουν μια βδομάδα τώρα, έλα σε επαφή με την πραγματικοτητα βρε κακομοίρη
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οι δρουζοι της Συριας ειναι καμια 500ρια χιλιαδες. Τι κρατος να φτιαξουν? Γενικα παντως μας τα εχετε κανει μπαλονια με το Ισραηλ. Το Ισραηλ αυτο, το Ισραηλ εκεινο. Το Ισραηλ μπορει να φανταζεται διαφορα, δεν σημαινει οτι μπορει και να τα κανειMitharadir έγραψε: 11 Δεκ 2024, 14:01Καθόλου επισφαλής.Οι Δρουζοι της Συρίας ήδη συζητούν με ενθάρρυνση από Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την δημιουργία Δρουζικου κράτους στη Νότια Συρία: https://www.alphanews.live/internationa ... -emiraton/ .Το Ισραήλ με τις επιχειρήσεις του και τους βομβαρδισμούς έχει καταστρέψει ολοσχερώς ότι απέμεινε από τον Συριακό στρατό και το Συριακό ναυτικό.Αν καταφέρει να κάνει και το Δρουζικο κράτος στη Νότια Συρία που θέλει θα έχει μεγάλη ασπίδα.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:01https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... 6629035120Zelda έγραψε: 11 Δεκ 2024, 10:32 2 μετωπα υπάρχουν:
Ενα στα ανατολικά:
Αραβες vs Κουρδων και Τουρκοι vs Κούρδων
Κι ενα στα νότια που εξαρτάται μονο απο το που θα επιλέξει να σταματησει το Ισραηλ
Την υπόλοιπη Συρια την ελεγχει χωρις σοβαρο αντιπαλο (ακομα) η συνομοσπονδια τζιχαντιστών, που ειναι σε εκταση μεγαλύτερη από αυτά που ήλεγχε ο Ασαντ σε οποιοδήποτε σημείο του εμφυλίου.
Η νέα κυβέρνηση ελεγχει και την ακτή και τα πετρέλαια της ερήμου και του Ντειρ-Ερ-Ζορ. Το μονο κρισιμο που δεν ελεγχει πλήρως ειναι τα φραγματα και τα νερα του Ευφράτη, οπότε θα επιτεθεί στη Ράκκα
Οι Κουρδοι αν βρεθουν σε δυσκολη θεση δεν εχουν αλλη λυση παρά ευνοήσουν την εμφανιση του ISIS δυτικά του ποταμιού (που θα στραφει και εναντιον της κυβερνησης) για να εκβιασουν μεγάλη επεμβαση των ΗΠΑ
Ακριβως. Τεραστια επιτυχια που πιστευω αιφνιδιασε τους ΑμερικανοΙσραηλινους που περιμεναν οτι για να παρουν οι τζιχαντιστες Χομς, Δαμασκο κτλπ θα επρεπε να δωσουν σκληρες μαχες και να αποδυναμωθουνε. Οι Κουρδοι ελεγχουν μεγαλες εκτασεις αλλα με τους Τουρκους διπλα τους η θεση τους ειναι επισφαλης
Δεν είναι δηλαδή μόνο οι Κούρδοι που ζητούν δημιουργία Κουρδικού κράτους.Η Συρία πρέπει να διαμελιστεί σε 4 κράτη:
1) Σουνιτικό Αραβικό Κράτος
2) Κουρδικό Κράτος μαζί με τις Αραβικές φυλές που στηρίζουν το SDF/YPD
3) Δρουζικο Κράτος στα εδάφια της Νότιας Συρίας νοτιότερα της Δαμασκού
4) Αλαουιτικο Κράτος στα παράλια
Οι Χριστιανοί σε αντίθεση με Σουνίτες Άραβες, Κούρδους, Δρουζους και Αλαουιτες δεν είναι συγκεντρωμένοι ή πλειοψηφία σε κάποια σημαντική περιοχή αλλά είναι διασκορπισμένοι ως μειονότητα σε όλη τη χώρα: χριστιανούς βρίσκεις και στις περιοχές των Σουνιτών Αράβων και στις περιοχές των Κούρδων και στις περιοχές των Αλαοουιτων και κάποιους (λίγους) και στις περιοχές των Δρουζων.Ας διαλέξουν σε ποιο κράτος θέλουν να ζήσουν:
[img]https://i.postimg.cc/pVqVFpmS/FB-I ... .jpg[/img]
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Έλα κανε μου την χάρη μην υποτιμάς την νοημοσύνη του καθενός. Όλοι ξερουν ότι πίσω από τους τζιχαντιστες είναι η Δύση.Δημοκράτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19Ποιοι είμαστε εμείς που θα κάνουμε εκλογές βρε βλαμμένε;zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:07Τον Μάρτιο κάντε εκλογές ελεύθερες να δούμε τι θέλει ο Συριακος λαός με την αποχώρηση των δυτικών εισβολέων.Δημοκράτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:59
![]()
Όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει τζιχαβτιστες που γιορτάζουν μια βδομάδα τώρα, έλα σε επαφή με την πραγματικοτητα βρε κακομοίρη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
μέχρι στιγμής για τη Σύρια δε διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν το θεωρώ απίθανο αλλά για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι έπεσε μια ΠΑΡΑ πολύ σκληρή χούντα που ακόμα και πριν τον πόλεμο δεν εξασφάλιζε κάποια γαμάτη ζωή στους κατοίκους. Αντίθετα με το Ιράκ που τουλάχιστον είχε καλό βιοτικό επίπεδο λόγω πετρελαίων.Αρίστος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:27
Σε καθε περιπτωση οι απελευθερωτες γυρισαν και τις δυο χωρες στη λιθινη εποχη.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση σε μια δορυφορική που είχε βάλει κάποιος όταν οι αντάρτες πλησίαζαν στο παλάτι, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήταν το παλάτι σε σχέση με την υπόλοιπη Δαμασκό.

Επίσης είχαν μια μανία να τους θάβουν ζωντανούς. Είδα ένα βίντεο που τον έθαβαν σιγά-σιγά σε όρθια στάση αδειάζοντας χώμα με το φτυάρι κι έναν άλλον που ναι μεν τον πυροβόλησαν αλλά πρώτα τον πέταξαν μέσα στον ομαδικό τάφο ανάμεσα στα πτώματα, λογικά για να μη χάσει την εμπειρία της ταφής. Εντελώς σαδιστές και δε βλέπω πώς μπορούν να τη γλιτώσουν με την αλλαγή καθεστώτος όσοι φαίνονται οι φάτσες τους, αμνηστία-ξαμνηστία.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:38μέχρι στιγμής για τη Σύρια δε διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν το θεωρώ απίθανο αλλά για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι έπεσε μια ΠΑΡΑ πολύ σκληρή χούντα που ακόμα και πριν τον πόλεμο δεν εξασφάλιζε κάποια γαμάτη ζωή στους κατοίκους. Αντίθετα με το Ιράκ που τουλάχιστον είχε καλό βιοτικό επίπεδο λόγω πετρελαίων.Αρίστος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:27
Μου έκανε φοβερή εντύπωση σε μια δορυφορική που είχε βάλει κάποιος όταν οι αντάρτες πλησίαζαν στο παλάτι, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήταν το παλάτι σε σχέση με την υπόλοιπη Δαμασκό.
![]()
Δεν το ξέρουμε. Αλλά τα παντοδαπά τζιχαντια τα ξέρουμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Frappezitis
-
Δημοκράτης
όλοι το ξέρουνzteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:34Έλα κανε μου την χάρη μην υποτιμάς την νοημοσύνη του καθενός. Όλοι ξερουν ότι πίσω από τους τζιχαντιστες είναι η Δύση.Δημοκράτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19Ποιοι είμαστε εμείς που θα κάνουμε εκλογές βρε βλαμμένε;zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:07
Τον Μάρτιο κάντε εκλογές ελεύθερες να δούμε τι θέλει ο Συριακος λαός με την αποχώρηση των δυτικών εισβολέων.
Οτι εισια τέρμα βλακας
foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:38μέχρι στιγμής για τη Σύρια δε διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν το θεωρώ απίθανο αλλά για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι έπεσε μια ΠΑΡΑ πολύ σκληρή χούντα που ακόμα και πριν τον πόλεμο δεν εξασφάλιζε κάποια γαμάτη ζωή στους κατοίκους. Αντίθετα με το Ιράκ που τουλάχιστον είχε καλό βιοτικό επίπεδο λόγω πετρελαίων.Αρίστος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:27
![]()
α) Θυματα: The protests were noted as resembling the 2011 revolution that preceded the civil war. The war has resulted in an estimated 470,000–610,000 violent deaths, making it the second-deadliest conflict of the 21st century, after the Second Congo War.
β) Βασανισμοι αιχμαλωτων και σκλαβοπαζαρα, θα αναφερθω μονο στο πιο αποτροπιαστικο.
https://tvxs.gr/news/kosmos/oi-sklabes- ... y-kratoys/
γ) Μεταναστες: The conflict in Syria has caused the largest refugee and displacement crisis of our time, impacting millions of people within Syria and in surrounding countries. Mass displacement: Over half of Syria's population is displaced, with an estimated 16.7 million people requiring aid in 2024.
δ) Μετα απο τα παραπανω δεν εχει νοημα να κατσω να ψαξω ποσες πολεις καταστραφηκαν και ποσοι παραγωγικοι τομεις της οικονομιας η ποσο οπισθοχωρησε το ΑΕΠ τους.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 11 Δεκ 2024, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ως συνήθως ο μπαφάκιας του βόθρουμ βρίζει κόσμο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πανυγηριζουν οι δυτικοι "Δημοκρατες" σαν την ουρσουλα τον μακρον και τα "αλλα παιδια"
Για την νικη της αλ καιντα

Για την νικη της αλ καιντα
Θα γεμίσει η Συρία ξένους τζιχαντοπιθηκους που θα αποδίδουν λαϊκή δηκεοσινη...
Έχει μετατοπιστει το κέντρο βάρους του "επαναστατικου" Ισλάμ στο Χορασαν, την κεντρικη Ασια και τον Καύκασο.
Ακόμα και οι Σαουδαραβες έλεγξαν κάπως τους Ουαχαμπιστες
Έχει μετατοπιστει το κέντρο βάρους του "επαναστατικου" Ισλάμ στο Χορασαν, την κεντρικη Ασια και τον Καύκασο.
Ακόμα και οι Σαουδαραβες έλεγξαν κάπως τους Ουαχαμπιστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-