!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Οι Ισραηλινοι θα υπερασπιστουν το Ισραήλ μέχρι τελευταίου Δρουζου.
Από τα δύο κράτη το κράτη το Αλαουιτικο έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει. Έχει 3 μύρια με πρόσβαση στην θάλασσα και 2 Ρωσικές βάσεις άρα και ρωσική και ιρανική βοήθεια.
Το κρατος των Δρουζων στην μέση του πουθενά με το ζόρι να έχει 500000 απλά θα αποτελέσει τον κυματοθραυστη για πιθανές επιθέσεις προς το Ισραήλ.
Από τα δύο κράτη το κράτη το Αλαουιτικο έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει. Έχει 3 μύρια με πρόσβαση στην θάλασσα και 2 Ρωσικές βάσεις άρα και ρωσική και ιρανική βοήθεια.
Το κρατος των Δρουζων στην μέση του πουθενά με το ζόρι να έχει 500000 απλά θα αποτελέσει τον κυματοθραυστη για πιθανές επιθέσεις προς το Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- The Great Leader
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Κρίμα που δεν μιλάμε κορεατικά να δούμε πως παρουσιάζουν αυτές τις δύο περιπτώσεις τα ΜΜΕ της Πιονγιάνγκ.
- Dwarven Blacksmith
Ναι κρίμα. Θα ήταν ένα καλό insight σε αυτή τη χώρα που παίζει τόσο κεντρικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα.
Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Είναι στο χέρι του Συριακου λαού να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στον σκοταδισμο. Είναι υποχρέωση του Συριακου κομμουνιστικου κόμματος να μπει μπροστά. Δύσκολος δρόμος δεν λέω αλλά και ουσιώδες.
Και αυτοί οι αγώνες θα έχουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των λαών τις Ευρώπης.
Αρκετά οι λαοί περίμεναν την έξωθεν παρέμβαση και αρκετά πέρασε το ψέμα ότι το ΧΤΣ έχει λαϊκό έρεισμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Μιλώντας για τα κομμουνιστικά μας, ο σύντροφος εδώ ασκεί κριτική στο Βαρουφάκειο ισαποστακικό αντι-ιμπεριαλισμό.
https://x.com/viulenny/status/1866535645943841030
Αλλά να προσθέσω εγώ ότι what's done is done και νόημα έχει από εδώ και μπρος τι γίνεται.
https://x.com/viulenny/status/1866535645943841030
Αλλά να προσθέσω εγώ ότι what's done is done και νόημα έχει από εδώ και μπρος τι γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 11 Δεκ 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To KKΣ ποσα μελη εχει ;zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:46Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Είναι στο χέρι του Συριακου λαού να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στον σκοταδισμο. Είναι υποχρέωση του Συριακου κομμουνιστικου κόμματος να μπει μπροστά. Δύσκολος δρόμος δεν λέω αλλά και ουσιώδες.
Και αυτοί οι αγώνες θα έχουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των λαών τις Ευρώπης.
Αρκετά οι λαοί περίμεναν την έξωθεν παρέμβαση και αρκετά πέρασε το ψέμα ότι το ΧΤΣ έχει λαϊκό έρεισμα.
Μαθε κ Ελληνικα - ουσιωδης ειναι ο δυσκολος δρομος κ οχι ουσιωδες
Υποστηριξη θα βρειτε σε γιαουρτια - ληγμενα οπως κ η αθλια ιδεοληψια σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- NewModelArmy
Ποσες δικαστινες δικαζουν στο Ιραν και στον ελεγχόμενο απο τη Χεζμπολαχ Λιβανο;
-
Δημοκράτης
zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:46Κοίτα τα παχύδερμα καθάρματα της δυσης δεν θα συγκινηθουν. Μια χαρά μοιράζουν την χώρα μια χαρά αναγνώρισαν τους τζιχαντιστες ως εξουσία.
Βρε καμένες, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι οι τζιχαντιστες είναι ο συριακος λαος
- Dwarven Blacksmith
Αν καταφέρετε να βρείτε στη Συρία ποιος πολεμάει με ποιον και γιατί,σφυράτε.
Αφού έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.
Αφού έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 11 Δεκ 2024, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις