!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
- Οργισμένος
Re: Θα φάτε καλά ζώα...
Εχει να πεσει πολυ γελιο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Θα φάτε καλά ζώα...
βοθρος 2.0GoBzi έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:22 Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ο Τσούνης φεύγει η Κίμπερλυ έρχεται
Αλλαγή σκυτάλης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα
https://twitter.com/kimguilfoyle/status ... alnt-tramp
https://twitter.com/kimguilfoyle/status ... alnt-tramp
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Σο πράουντ δηλώνει ο δονάλτιος τζούνιορ, αλλά την έκανε την κουτσουκέλα με την Μπετίνα εξ' ου και τονέ σουτάρισε η Κίμπερλι.
Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι δεν εγκρίνω.

Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι δεν εγκρίνω.

Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Την είδες Καίσαρ, χαρά μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ο Τσούνης φεύγει η Κίμπερλυ έρχεται
Α μπράβο, κι έλεγα κι εγώ, καλά, δεν θα ανοίξει κάποιος ένα νήμα για την νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ;
Τισταδιάλα ρε, κάρβουνο καίτε μερικοί 'δω μέσα;
Τισταδιάλα ρε, κάρβουνο καίτε μερικοί 'δω μέσα;
Ευτυχώς που άνοιξες νήμα για την Κιμπερλυ. Δεν είχαμε τέτοιο νήμα στα αθλητικά διότι στα αλλά έχουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καταγγελω οργανωμένο σχέδιο εκνευρισμού του Beria με τα τόσα νήματα που ανοίγετε για την Κιμπερλυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 11 Δεκ 2024, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ήμαρτον ρε μαλάκες. ήμαρτον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: H καινούργια Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
After Guilfoyle left, Fox News agreed to an out-of-court settlement with an assistant who had accused Guilfoyle of sexual harassment. Terms were not disclosed. The New Yorker reported that the settlement was at least $4 million.[28] The assistant alleged that Guilfoyle frequently displayed herself naked, showed photographs of the genitalia of men she had sex with, and required her to sleep over at Guilfoyle's apartment.[28] The New Yorker independently verified several of the assistant's allegations.
In 2004, it was reported that in speaking on behalf of then-husband, Gavin Newsom, at the Empire State Pride Agenda gay rights fundraiser, Guilfoyle boasted about his attractiveness and large penis size, and implied (through innuendo and pantomiming) that she was talented at providing oral sex.
United States of Brazzers.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Θα μπορούσε να κατέβει και στο επόμενο Miss Eλλάς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Είδαμε και τον Ήλον που τα έχει.Unique έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:22 Και αυτό το μωρό τώρα τα είχε με τον γιό του τράμπ, ο οποίος άν δεν είχε τα λεφτά του μπαμπά θα έπαιζε Diablo στο υπόγειο του σπιτιού του.
Κάργιες.
Ο Ηλον είναι σχεδόν sto spectrum. Απορώ πώς έκανε και παιδιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:46Είδαμε και τον Ήλον που τα έχει.Unique έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:22 Και αυτό το μωρό τώρα τα είχε με τον γιό του τράμπ, ο οποίος άν δεν είχε τα λεφτά του μπαμπά θα έπαιζε Diablo στο υπόγειο του σπιτιού του.
Κάργιες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos