!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
- Οργισμένος
Θα φάτε καλά ζώα...
Ο Τραμπ πρότεινε την πρώην παρουσιάστρια του FOX News Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Re: Θα φάτε καλά ζώα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Απόλυτος ξεφτιλας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Μαδουραίος
Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Ο Τραμπ επέλεξε την πρώην αρραβωνιαστικιά του γιου του Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
«Ανυπομονώ να στηρίξω τους Έλληνες συμμάχους μας και να εγκαινιάσω μία νέα εποχή ειρήνης» ανέφερε η πρώην παρουσιάστρια του FOX News
https://www.newsit.gr/kosmos/o-tramp-ep ... a/4257475/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 11 Δεκ 2024, 07:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Νικηφόρος Φωκάς
- Phorum.gr user: Νικηφόρος Φωκάς
Ω ναι, θα φάτε καλά.
ΝΑ ξέρεις, έστελνα όλα τα αντι-τραμπικά άρθρα των φιλοκυβερνητικών ΣΚΑΙ και Πρώτο Θέμα μεταφρασμένα στο Republican Party.
Φυσικά και προειδοποιούσα τα φιλοκυβερνητικά μέσα ότι αν δεν σταματήσουν την προπαγάνδα, θα στέλνονται τα άρθρα τους αλλά με αγνοούσαν επιδεικτικά και μου κόβανε τα σχόλια.
Περαστικά τώρα. Να μάθετε να κάνετε εξωτερική πολιτική.
ΝΑ ξέρεις, έστελνα όλα τα αντι-τραμπικά άρθρα των φιλοκυβερνητικών ΣΚΑΙ και Πρώτο Θέμα μεταφρασμένα στο Republican Party.
Φυσικά και προειδοποιούσα τα φιλοκυβερνητικά μέσα ότι αν δεν σταματήσουν την προπαγάνδα, θα στέλνονται τα άρθρα τους αλλά με αγνοούσαν επιδεικτικά και μου κόβανε τα σχόλια.
Περαστικά τώρα. Να μάθετε να κάνετε εξωτερική πολιτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικηφόρος Φωκάς την 11 Δεκ 2024, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Οπως να στέλναμε εμείς στην Αμερική για πρέσβειρα την Βάνα Ανάλογο είναι.

Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια για πρέσβειρα
Safe θέση. Πρέπει να είναι καλό κορίτσι και να μείνανε φίλοι για να την στέλνει για παραθεριση.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Βλέπω έγινε κιόλας θέμα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως. 
ραγιάδες ήμασταν και ραγιάδες είμαστεGoBzi έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:22 Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως.![]()
θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
εδώ έχεις κάτι σκυλάκια σαν τον οργισμένο που σου λέει δεν γίνεται αλλιώς, κρεμόμαστε κάτω από τα φουστάνια των Αμερικανών
ωραία , ας μας ανακυρήξουν την 51πολιτεία και ησυχάζουμε από το να βλέπουμε τύπους σαν τον κούλη να κομπάζουν
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
σεβασμός καθίκια στις επιλογές του πλανητάρχη...!!!!!
μόλις έρθει το κορίτσι εδώ θα ξεσκιστεί ο μπουμπύκος να την βγάζει βόλτα...

μόλις έρθει το κορίτσι εδώ θα ξεσκιστεί ο μπουμπύκος να την βγάζει βόλτα...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Οργισμένος
Αυτο ειν ασχετο.GoBzi έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:22 Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ποιος χεζει κι εσας και τον κουλη σας.βοθρατζης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:29ραγιάδες ήμασταν και ραγιάδες είμαστεGoBzi έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:22 Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως.![]()
θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
εδώ έχεις κάτι σκυλάκια σαν τον οργισμένο που σου λέει δεν γίνεται αλλιώς, κρεμόμαστε κάτω από τα φουστάνια των Αμερικανών
ωραία , ας μας ανακυρήξουν την 51πολιτεία και ησυχάζουμε από το να βλέπουμε τύπους σαν τον κούλη να κομπάζουν
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Καθόλου άσχετο. Τα δυνατά του διπλωματικά χαρτιά θα τα παίξει σε χώρες όπως η Τουρκία. Ελλάδα φυσικά και θα στείλει δικό του στομο να κάνει διακοπές. Κάνα νησάκι, κάνα καρναβάλι στην Πάτρα, κάνα μουσείο, καλά θα περάσει η κοπέλα.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:33Αυτο ειν ασχετο.GoBzi έγραψε: 11 Δεκ 2024, 07:22 Ξεφτίλα είναι η χώρα γιατί σου λέει όποιον και να σου στείλω θα κάνεις ότι θέλω εγώ ούτος ή άλλως.![]()
Και εγω αν ημουνα Ρεπουμπλικανος προεδρος και υπηρχε μια χωρα που οι πρωθυπουργοι της στηριζαν απροκάλυπτα δημοκρατικους και με ειρωνευονταν κιολας, θα την εγραφα στα αρχιδια μου.
Ακομα κι αν έτρεχαν μετα να γλυψουν εκεί που εφτυναν.
Ακομα κι αν έτρεχαν μετα να γλυψουν εκεί που εφτυναν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 4 Απαντήσεις