!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ρε σεις, ο Ασάνζ ζει πλέον ελεύθερος στην Αυστραλία. Τον Σεπτέμβριο μίλησε μάλιστα ενώπιον της επιτροπής νομικών υποθέσεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τι: "κινδυνεύει να σαπίσει για όλη του τη ζωή στη φυλακή", γράφετε;
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:01 Ρε σεις, ο Ασάνζ ζει πλέον ελεύθερος στην Αυστραλία. Τον Σεπτέμβριο μίλησε μάλιστα ενώπιον της επιτροπής νομικών υποθέσεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τι: "κινδυνεύει να σαπίσει για όλη του τη ζωή στη φυλακή", γράφετε;
Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του WikiLeaks, αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024 έπειτα από συμφωνία που περιλάμβανε την παραδοχή ενοχής του για τη συνωμοσία απόκτησης και αποκάλυψης απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις ΗΠΑ. Η συμφωνία αυτή οδήγησε στη μείωση της ποινής του, την οποία είχε ήδη εκτίσει στη φυλακή του Μπέλμαρς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ασάνζ έχει πλέον επιστρέψει στην Αυστραλία, βάζοντας τέλος σε έναν πολυετή δικαστικό αγώνα
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:01 Ρε σεις, ο Ασάνζ ζει πλέον ελεύθερος στην Αυστραλία. Τον Σεπτέμβριο μίλησε μάλιστα ενώπιον της επιτροπής νομικών υποθέσεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τι: "κινδυνεύει να σαπίσει για όλη του τη ζωή στη φυλακή", γράφετε;
Τον μπερδεύουν με τον Σνοουντεν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Otto Weininger έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:08
Αυτός δεν ζει στη Ρωσία πλέον με ρωσική υπηκοότητα που τού 'δωσε ο Πούτιν;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

zteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 08:16
GoBzi έγραψε: 10 Δεκ 2024, 07:58
zteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 07:56
Δεν μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Ούτε έχουμε όλοι την ευθύνη στήριξης νατοικων εγκλημάτων. Η φιλοσοφία της συλλογικής ευθύνης για να μην υπάρχει ευθύνη τελείωσε.
Είτε σ' αρέσει είτε όχι είσαι στο ίδιο τσουβάλι.
Το σκοτάδι που φέρνουν αυτοί που υποστηρίζεις δεν το ασπάζονται όλοι οπότε αυτοί που διαφωνούν δεν φέρνουν καμία ευθύνη.
Όλα αυτά που βλέπουμε στην Συρία είναι πρόλογος για το τι θα γίνει στην Ευρώπη όπου αυταρχικες κυβερνήσεις θα επιβαλου δικτατορίας για να εξαναγκάσουν τους λαους να γίνουν κιμάς για τα συμφέροντα τους.
Είδη ξεκίνησε από την Ουκρανία.
Τις ανοησίες που λες περί σκότους να τις λες όταν larpαρεις Star Wars. Στην πραγματικότητα είμαστε πιο κοντά στο 40k όπου υπάρχουν οι κακοί και οι κακοί.

Πριν δύο μέρες συναντήθηκαν υπουργοί εξωτερικών από Τουρκία, Ιράν και Ρωσία για να συζητήσουν το μέλλον της Συρίας. Τους Σύριους τους ρώτησαν και παίρνουν 3 ξένες χώρες αποφάσεις για το μέλλον τους; Αυτοί δεν είναι ιμπεριαλιστές, ε;;

Πάντως μαλακία να μην το ξέρουν οι Ουκρανοί να πουν στον Ρώσους ότι δεν είναι φιλοδητικοι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Γάζα. Ο άλλος δεν είχε σχέση με την Χαμάς και έτρωγε μπόμπες στο κεφαλι. Μαλακία να μην ξέρουν ότι είχαν την επιλογή να πουν "εγώ δεν είμαι με αυτούς".
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Το Ισραηλ ειναι τοσο κοντα στη Δαμασκο που ειναι σα να λεμε απόσταση Αθήνα-Ελευσίνα ή Αθήνα-Αφίδνες
Παει να αποκτησει ελεγχο επι της Δαμασκου χωρις καν αεροπορία ή εξελιγμενα πυραυλικα συστηματα

Για να σταθει ανεξάρτητη κυβέρνηση (που δεν προκειται, αλλα λεμε τωρα) πρακτικά πρεπει να μετακινήσει το κέντρο εξουσίας της αλλου
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:14
Otto Weininger έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:08
Αυτός δεν ζει στη Ρωσία πλέον με ρωσική υπηκοότητα που τού 'δωσε ο Πούτιν;
Ναι.
Αλλά αν από σπόντα πέσει στα χέρια των αμερικανών όντως μαύρη μοίρα τον περιμένει.
Και καλά θα του κάνουν εδώ που τα λέμε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 07:04
Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 02:17
Golden Age έγραψε: 10 Δεκ 2024, 02:03 να μην αποκτήσουν οι τζιχαντιστές βαρύ οπλισμό ή σχέδια για ισχυρά όπλα.
δε μου ακούγεται κακή ιδέα
Τελικά είναι τζιχαντιστές η μετριοπαθείς επαναστατες; Πάρτε μια θέση οι δυτικοφιλοι γιατί θα μας μουρλανετε. Εδώ σταμάτησαν να δέχονται αιτηματα προσφύγων για μια κυβέρνηση όπως μας λέτε τρομοκρατών που καλώς βομβαρδίζονται προληπτικά.
Το να είναι νόμιμο πάντως ήδη κατοχική δύναμη και να εισβάλεις για λόγους ασφαλείας, το εγκρίνει πάντως η Ρωσία ιδιαιτέρως, συγχαρητήρια. Η Τουρκία βέβαια το χρησιμοποιησε ήδη το προληπτικό και κατέχει ήδη την Κύπρο , αλλά θα είναι χρήσιμο και στο μέλλον, αν ψηφιστεί καμία περίεργη μη αρεστή κυβέρνηση, μπορεί ολίγον ακροδεξιά σαν αυτές που έπηξε η Ευρώπη
viewtopic.php?p=3772343#p3772343 :102:
Ο δάσκαλος βαντόναρος τα εξήγησε πολύ απλά, πύτε μου κιδέ μου :102:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

GoBzi έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:14
GoBzi έγραψε: 10 Δεκ 2024, 07:58

Είτε σ' αρέσει είτε όχι είσαι στο ίδιο τσουβάλι.
Το σκοτάδι που φέρνουν αυτοί που υποστηρίζεις δεν το ασπάζονται όλοι οπότε αυτοί που διαφωνούν δεν φέρνουν καμία ευθύνη.
Όλα αυτά που βλέπουμε στην Συρία είναι πρόλογος για το τι θα γίνει στην Ευρώπη όπου αυταρχικες κυβερνήσεις θα επιβαλου δικτατορίας για να εξαναγκάσουν τους λαους να γίνουν κιμάς για τα συμφέροντα τους.
Τις ανοησίες που λες περί σκότους να τις λες όταν larpαρεις Star Wars. Στην πραγματικότητα είμαστε πιο κοντά στο 40k όπου υπάρχουν οι κακοί και οι κακοί.

Πριν δύο μέρες συναντήθηκαν υπουργοί εξωτερικών από Τουρκία, Ιράν και Ρωσία για να συζητήσουν το μέλλον της Συρίας. Τους Σύριους τους ρώτησαν και παίρνουν 3 ξένες χώρες αποφάσεις για το μέλλον τους; Αυτοί δεν είναι ιμπεριαλιστές, ε;;

Πάντως μαλακία να μην το ξέρουν οι Ουκρανοί να πουν στον Ρώσους ότι δεν είναι φιλοδητικοι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Γάζα. Ο άλλος δεν είχε σχέση με την Χαμάς και έτρωγε μπόμπες στο κεφαλι. Μαλακία να μην ξέρουν ότι είχαν την επιλογή να πουν "εγώ δεν είμαι με αυτούς".
Η Τουρκία εκπροσωπούσε το ΝΑΤΟ όπου μέλος του είναι η Ελλάδα. Άρα εσύ έδωσες λευκή επιταγή στην Τουρκία και υποστηρίζεις τον αναθεωρητισμο της. Η Τουρκία είναι η Δύση και το έχεις αποδεκτει.
Εσύ έδωσες το οκ στους τζιχαντιστες να πάρουν την εξουσία και να επιβάλουν την σαρια.
Εσύ επέβαλες στην Ουκρανία τον ηθοποιο που οδήγησε τον Ουκρανικό λαό στον πόλεμο και στον όλεθρο.
Εσύ επέβαλε στους Παλαιστινιους την γενοκτονία του από το Ισραήλ.
Όχι εγώ. Είμαι αντίθετος με αυτή την πολιτική και δεν φέρνω καμία ευθύνη για την εφαρμογή αυτής και τις συνέπειες της. Τις οποίες συνέπειες μου τις επιβάλεις με το έτσι θέλω.
Όχι πλέον δεν υπάρχει διαφυγή στο να ρίξεις την ευθύνη αλλού αυτή ανήκει ολοκληρωτικά σε εσένα για την πολιτική που υποστηρίζεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ώπα, εκπληρώνονται οι προφητείες;

https://twitter.com/SprinterFamily/stat ... 8656544971
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πως πανε οι επιχειρησεις του ισραηλ εναντια στους τζιχαντιστες?

Α ξεχασα δεν χτυπανε τα φιλαρακια τους
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

zteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:44
GoBzi έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:14

Η Τουρκία εκπροσωπούσε το ΝΑΤΟ όπου μέλος του είναι η Ελλάδα. Άρα εσύ έδωσες λευκή επιταγή στην Τουρκία και υποστηρίζεις τον αναθεωρητισμο της. Η Τουρκία είναι η Δύση και το έχεις αποδεκτει.
Εσύ έδωσες το οκ στους τζιχαντιστες να πάρουν την εξουσία και να επιβάλουν την σαρια.
Εσύ επέβαλες στην Ουκρανία τον ηθοποιο που οδήγησε τον Ουκρανικό λαό στον πόλεμο και στον όλεθρο.
Εσύ επέβαλε στους Παλαιστινιους την γενοκτονία του από το Ισραήλ.
Όχι εγώ. Είμαι αντίθετος με αυτή την πολιτική και δεν φέρνω καμία ευθύνη για την εφαρμογή αυτής και τις συνέπειες της. Τις οποίες συνέπειες μου τις επιβάλεις με το έτσι θέλω.
Όχι πλέον δεν υπάρχει διαφυγή στο να ρίξεις την ευθύνη αλλού αυτή ανήκει ολοκληρωτικά σε εσένα για την πολιτική που υποστηρίζεις.
Εγώ είπα στο σχόλιο που απαντάς πως υπάρχουν κακοί και κακοι. Εσύ από την άλλη στα παραδείγματα που έφερες, αυτό που σε απασχολεί είναι ότι γίνετε αλλαγή βάρδιας (ιμπεριαλιστή) νταβατζή και απλά δεν κερδίζει ο νταβατζής που υποστηρίζεις. :102:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

adon99 έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:04 Πως πανε οι επιχειρησεις του ισραηλ εναντια στους τζιχαντιστες?

Α ξεχασα δεν χτυπανε τα φιλαρακια τους
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε ατσίδα.
(...) η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ εξαπέλυσε κάπου 250 επιδρομές στη Συρία από προχθές. O υπουργός Εξωτερικών του, Γκίντεον Σάαρ, υποστήριξε πως επλήγησαν ύποπτες τοποθεσίες προκειμένου να αποτρέψει να πέσουν στα χέρια εχθρικών παραγόντων. Κατά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ «κατέστρεψαν τις κυριότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία». Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή, τα αεροπορικά πλήγματα χτύπησαν αεροδρόμια, ραντάρ, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, κέντρα έρευνας του στρατού, ενώ προκάλεσε ζημιές ή βύθισε σκάφη του συριακού πολεμικού ναυτικού και έπληξε μονάδα αντιαεροπορικής άμυνας κοντά στο μεγάλο λιμάνι της Λαττάκειας, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

Από την πλευρά του το Ισραήλ διαμήνυσε πως θα συνεχίσει τις αεροπορικές επιδρομές σε πρώην θέσεις του καθεστώτος, που συνδέονται με πυραύλους και χημικά όπλα, και επιβεβαίωσε ότι έστειλε δυνάμεις στη νεκρή ζώνη πέρα από τα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν και σε πρώην στρατιωτικές θέσεις της Συρίας στο όρος Ερμών, ως «προσωρινό μέτρο».
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Θα αγοράσει την Ελλάδα τότε και θα βάλει τον Αριστο πρωθυπουργό :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”