και αυτός αυτιστικός ρε τσάκαλε;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:15 Πρώτο θέμα εγγύηση στην ενημέρωση
https://www.protothema.gr/world/article ... ikis-elit/
Η νέα πολυτελής ζωή της οικογένειας Άσαντ: Η τεράστια περιουσία και τα διαμερίσματα στον ουρανοξύστη της ρωσικής ελίτ
Η οικογένεια διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 2 δισ. δολάρια, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, εταιρείες-βιτρίνες, φορολογικούς παραδείσους και χαρτοφυλάκια ακινήτων
Θα αρχίσουμε να λυπούμαστε τον αυτιστικό το φτωχαδακι. Από επιδόματα σε ελιές ζει και εσείς παραπονιέστε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- Otto Weininger
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πάλι θίχτηκες τσιουάουα;Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:46και αυτός αυτιστικός ρε τσάκαλε;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:15 Πρώτο θέμα εγγύηση στην ενημέρωση
Η νέα πολυτελής ζωή της οικογένειας Άσαντ: Η τεράστια περιουσία και τα διαμερίσματα στον ουρανοξύστη της ρωσικής ελίτ
Η οικογένεια διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 2 δισ. δολάρια, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, εταιρείες-βιτρίνες, φορολογικούς παραδείσους και χαρτοφυλάκια ακινήτων
Θα αρχίσουμε να λυπούμαστε τον αυτιστικό το φτωχαδακι. Από επιδόματα σε ελιές ζει και εσείς παραπονιέστε
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για χάρη του Ζολάνι θα βάλει μαντήλα και ο πατησιώτης
However, when former ISIS & Al-Qaeda leader Abu Muhammad al-Jolani requested it, CNN was more than happy to oblige.
@Middle_East_Spectator

- Otto Weininger
απλά αναρωτιέμαι αν είσαι ηλίθιος ή απλά είναι κομμάτι της ψυχοθεραπείας σου να βλέπεις παντού ομοιους σου.nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:53Πάλι θίχτηκες τσιουάουα;Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:46και αυτός αυτιστικός ρε τσάκαλε;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:15 Πρώτο θέμα εγγύηση στην ενημέρωση
Orion22 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 17:04δικό σου, αφιερωμένο
[img]https://i.postimg.cc/5yPcDcpv/Mehm ... .jpg[/img]
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
στη γερμανική τηλεόραση δείχνουν συνεντευξεις με συριους που είναι ευτυχισμένοι που τώρα μπορούν να ζήσουν "σαν ένας λαός"dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2024, 18:21War Monitor
@WarMonitors
#BREAKING French Interior Ministry: Working on suspending asylum applications by Syrians after fall of Assad — Reuters
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί απέναντι μου.Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:59απλά αναρωτιέμαι αν είσαι ηλίθιος ή απλά είναι κομμάτι της ψυχοθεραπείας σου να βλέπεις παντού ομοιους σου.
Εκτός του ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα, βλέπεις ότι δεν σου απαντάω αναλόγως και πάλι συνεχίζεις. Ψυχοθεραπεία, ηλίθιος κ.τ.λ.
Πρέπει να είσαι μεγάλος τενεκές.
Να φανταστω το ισραηλ ειναι εναντια στους τζιχανστιστες ε?
Τι οχι?
Πρωτη φορα ξανασυμβαινει

Τι οχι?
Πρωτη φορα ξανασυμβαινει
- Otto Weininger
καταρχάς απαντάς και γράφεις για μένα, απλά έμμεσα γιατί είσαι λουλού.nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:02Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί απέναντι μου.Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:59απλά αναρωτιέμαι αν είσαι ηλίθιος ή απλά είναι κομμάτι της ψυχοθεραπείας σου να βλέπεις παντού ομοιους σου.
Εκτός του ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα, βλέπεις ότι δεν σου απαντάω αναλόγως και πάλι συνεχίζεις. Ψυχοθεραπεία, ηλίθιος κ.τ.λ.
Πρέπει να είσαι μεγάλος τενεκές.![]()
επίσης εγώ αρχικά σε ρώτησα, εσύ με είπες τσιουάουα.
να μη αναρωτηθώ πως σκέφτεται κάποιος σαν εσένα που μονίμως κρίνει αλλά θέσεις δεν παίρνει ποτέ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Στην αρχική μου δημοσίευση που ξεκίνησες τα καραγκιοζιλίκια αναφερόμουν σε εσένα;Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:04καταρχάς απαντάς και γράφεις για μένα, απλά έμμεσα γιατί είσαι λουλού.nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:02Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί απέναντι μου.Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 19:59
απλά αναρωτιέμαι αν είσαι ηλίθιος ή απλά είναι κομμάτι της ψυχοθεραπείας σου να βλέπεις παντού ομοιους σου.
να μη αναρωτηθώ πως σκέφτεται κάποιος σαν εσένα που μονίμως κρίνει αλλά θέσεις δεν παίρνει ποτέ;
Χαμένα τα έχεις δικέ μου.
Πάνε καμιά βόλτα να σε χτυπήσει ο αέρας.
- Otto Weininger
καραγκιοζιλίκια επειδή σε ρώτησα αν είναι αυτιστικός και ο Άσσαντ;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:05Στην αρχική μου δημοσίευση που ξεκίνησες τα καραγκιοζιλίκια αναφερόμουν σε εσένα;Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:04καταρχάς απαντάς και γράφεις για μένα, απλά έμμεσα γιατί είσαι λουλού.nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:02
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί απέναντι μου.
Πάνε καμιά βόλτα να σε χτυπήσει ο αέρας.![]()
Δεν αναφερόμουν στον Ασσαντ με τον χαρακτηρισμό αυτόν και το ξέρεις.Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:06καραγκιοζιλίκια επειδή σε ρώτησα αν είναι αυτιστικός και ο Άσσαντ;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:05Στην αρχική μου δημοσίευση που ξεκίνησες τα καραγκιοζιλίκια αναφερόμουν σε εσένα;Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:04
καταρχάς απαντάς και γράφεις για μένα, απλά έμμεσα γιατί είσαι λουλού.
Πάνε τώρα να σου γράψουν αγωγή για κομματοσκυλίαση και μόλις συνέλθεις τα ξαναλέμε.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Οι Άραβες είναι Σημίτες, τους πιο Άριους σε χαρακτηριστικά πρέπει να τους κάνουμε Εβραίους.
Πρέπει να γίνει το Μεγάλο Ισραήλ και να πάρουμε εδάφη από Αίγυπτο, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιορδανία και μετά την Ελλάδα.
Πρέπει να γίνει το Μεγάλο Ισραήλ και να πάρουμε εδάφη από Αίγυπτο, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιορδανία και μετά την Ελλάδα.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Otto Weininger
σε ποιον αναφερόσουν όταν το έγραψες κάτω από άρθρο για την περιουσία του Άσσαντ;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:09Δεν αναφερόμουν στον Ασσαντ με τον χαρακτηρισμό αυτόν και το ξέρεις.Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:06καραγκιοζιλίκια επειδή σε ρώτησα αν είναι αυτιστικός και ο Άσσαντ;nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2024, 20:05
Στην αρχική μου δημοσίευση που ξεκίνησες τα καραγκιοζιλίκια αναφερόμουν σε εσένα;
Πάνε τώρα να σου γράψουν αγωγή για κομματοσκυλίαση και μόλις συνέλθεις τα ξαναλέμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις