!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η πιο προδοτική δημοσίευση του 2024 στο φορουμ.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Η πιο προδοτική δημοσίευση του 2024 στο φορουμ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 06:49 Η Νορβηγία με τριπλάσια έκταση από την Ελλάδα με πληθυσμό τον μισό της Ελλάδας που γερνάει με την Ρωσία τι θα έπρεπε να κάνει;

Η Νορβηγία καλύπτεται από το ΝΑΤΟ στις διαφορές της με τη Ρωσία.Η Ελλάδα καλύπτεται και δεν καλύπτεται.
Κάνεις λάθος πάντως αν νομίζεις ότι αυτό είναι θέμα του Μητσοτάκη μόνο ή της ΝΔ.Νομίζεις ότι είναι τυχαίο ότι από την αντιπολίτευση από τα αριστερά της ΝΔ δεν ακούγεται τίποτε για αυτά τα θέματα;Οι μόνοι που φωνάζουν είναι από τα δεξιά.Εάν θέλεις να εμπιστευθείς την τύχη σου στους Βελόπουλους μπορείς να το πράξεις,εκλογές θα ξαναέχουμε.
Όσο για μένα τα έχω ξανακούσει αυτά την εποχή του ανδρεοπαπανδρεισμού που θα βύθιζε το Χόρα και έκανε μια τρύπα στο νερό. :D
Ακόμη και στρατιώτης τα έχω ακούσει στις 15 Νοεμβρίου 1983 όταν κηρύχθηκε το τουρκοκυπριακό κράτος και έγινε συναγερμός.μας έβγαλαν έξω με όπλα και διάφοροι έλεγαν ότι θα πάμε στην Κύπρο.Τους είπα σιγά μην πολεμήσει ο Αντρέας στην Κύπρο και άκουσα πολλά από αυτά που λες εσύ τώρα.Τελικά το βράδυ γυρίσαμε στο στρατόπεδο και είδα στην τηλεόραση του ΚΨΜ να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο της Κύπρου Κυπριανού για τους "χειρισμούς" του.
Τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ που κατηγορούσε για προδοσίες ,τώρα τη σκυτάλη την πήραν οι "πραγματικοί" δεξιοί.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Άλλο ένα γελοίο νημα από ανθρώπους που τους αρκούν τα λόγια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Το δυσάρεστο είναι ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η σκέψη και αυτό που έγραψε ο Πατησιώτης δεν είναι δικό του.
Απλά έκανε αναπαραγωγή ενός αποσπάσματος κάποιας συζήτησης του κύκλου του.
Έτυχε και εγώ να βρίσκομαι σε συζήτηση νδημοκρατών οπαδών της πολιτικής Γεραπετρίτη και να βλέπω ότι πολύ εύκολα το έχουν να δώσουν ότι μπορούνε για να υπάρχει ησυχία τάξη και ασφάλεια.
Φυσικά τους την λέω και κόβω και την καλημέρα μαζί τους.
Είναι πολύ δυσάρεστο που τέτοιες συζητήσεις και δημοσιεύσεις αρχίζεις πλέον και τις βρίσκεις και στα φόρουμ.
Δηλαδή θεωρούν ότι ωρίμασε ο καιρός η αν δεν ωρίμασε με τέτοιες συζητήσεις θα ωριμάσει με το ζόρι για να μπορέσουν να υλοποιήσουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους.
Θα ήμουνα πιο ήσυχη αν δεν άκουγα γύρω μου τόσο εξωφρενικές συζητήσεις θα έλεγα μια άστοχη δημοσίευση του πατησιώτη είναι δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό.
Δυστυχώς η δημοσίευση του πατησιώτη είναι η γνώμη πολλών οπαδών του Μητσοτάκη μέσα στην ΝΔ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 07:50Ανάλυση Μάζη τρέξε να την βρείς.
:smt005: :smt005: :smt005:
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:34 Το δυσάρεστο είναι ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η σκέψη και αυτό που έγραψε ο Πατησιώτης δεν είναι δικό του.
Έτυχε και εγώ να βρίσκομαι σε συζήτηση νδημοκρατών οπαδών της πολιτικής Γεραπετρίτη και να βλέπω ότι πολύ εύκολα το έχουν να δώσουν ότι μπορούνε για να υπάρχει ησυχία τάξη και ασφάλεια.
Είναι πολύ δυσάρεστο που τέτοιες συζητήσεις και δημοσιεύσεις αρχίζεις πλέον και τις βρίσκεις και στα φόρουμ.
Δηλαδή θεωρούν ότι ωρίμασε ο καιρός η αν δεν ωρίμασε με τέτοιες συζητήσεις θα ωριμάσει με το ζόρι για να μπορέσουν να υλοποιήσουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους.
Θα ήμουνα πιο ήσυχη αν δεν άκουγα γύρω μου τόσο εξωφρενικές συζητήσεις θα έλεγα μια άστοχη δημοσίευση του πατησιώτη είναι δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό.
Δυστυχώς η δημοσίευση του πατησιώτη είναι η γνώμη πολλών οπαδών του Μητσοτάκη μέσα στην ΝΔ.
Η ΝΔ του Μητσοτάκη έχει μαζέψει όλο το ελιαμεπίτικο σημιταριό, βάλε μέσα και τις φιλελεύθερες λινάτσες που πάντα ήταν υποχωρητικές αφού σαν πιστοί οπαδοί του φλουφλισμού αρέσκονται να δίνουν κώλο και έδεσε το γλυκό. Οι συζητήσεις που ακούς είναι σχεδόν όλες από αυτό το κοινό, όχι από τον τσοπάνη στο χωριό που ψηφίζει μια ζωή ΝΔ, αυτός τους βρίζει όλη μέρα.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2024, 08:18
Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 07:35 Να εξάγεται την πολιτική σας στους Νορβηγούς να δούμε τι θα σας πούνε.
Θα σας παρουν με τις ντομάτες.
Μπορεί να τους ρίξουνε και καμιά φάπα.

Ο βασικός λόγος αυτής της συμπεριφοράς είναι η ανεπάρκεια των ελληνων αχρήστων πολιτικών διότι σε περίπτωση στρατιωτικής κρίσης θα αναδειχτούνε στο πεδίο άλλα ικανά άτομα και θα τους φάνε λάχανο. Αυτό τρέμουνε. Οι σημερινοί έλληνοφωνοι πολιτικοι φοβούνται πιθανή στρατιωτική νίκη της Ελλαδος γιατι μετά θα ανεβούνε και οι απαιτήσεις του λαού και των πολεμησάντων, οπότε τους βολεύει η σημερινή κατάσταση αφασίας.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Green Dragon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:38
Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:34 Το δυσάρεστο είναι ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η σκέψη και αυτό που έγραψε ο Πατησιώτης δεν είναι δικό του.
Η ΝΔ του Μητσοτάκη έχει μαζέψει όλο το ελιαμεπίτικο σημιταριό, βάλε μέσα και τις φιλελεύθερες λινάτσες που πάντα ήταν υποχωρητικές αφού σαν πιστοί οπαδοί του φλουφλισμού αρέσκονται να δίνουν κώλο και έδεσε το γλυκό. Οι συζητήσεις που ακούς είναι σχεδόν όλες από αυτό το κοινό, όχι από τον τσοπάνη στο χωριό που ψηφίζει μια ζωή ΝΔ, αυτός τους βρίζει όλη μέρα.
Ότι ακούει αναλύσεις κάθε μέρα ή Νίκη :smt005:

Για λες μου έχεις κάποιο στοιχείο, κάποια ένδειξη ότι χαρίζουμε κάτι; Ή αναπαράγεις το αφήγημα που άρχισε ξαφνικά το 2024;

Και μετά πες μου ποιος έκανε κάτι έως τώρα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

πατησιωτης

Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:34 Απλά έκανε αναπαραγωγή ενός αποσπάσματος κάποιας συζήτησης του κύκλου του.
Να σε καθησυχάσω σε αυτό,δεν έχω κάποιο κύκλο που αναπαράγω.Μάλιστα αυτή τη γνώμη την είχα όπως έγραψα εδώ και 40 χρόνια από τότε που οι οικονομίες Ελλάδος και Τουρκίας ήσαν ισοδύναμες.
Τότε βρίζανε οι πασόκοι και οι αριστεροί τις απόψεις αυτές για προδοτικές και η 17Ν εκτελούσε.Δεν σκότωσε κανένα δεξιό για εθνικιστή,όλους για προδότες τους σκότωσε.
Για ευνόητους λόγους όταν κατέρρευσε η ΕΣΣΔ και αντικαταστάθηκε από τη Ρωσία αυτές οι απόψεις κόπηκαν στα αριστερά και άρχισαν να φυτρώνουν στα δεξιά.Δεν άλλαξε όμως η ουσία των απόψεων αυτών που είναι δεν υπογράφουμε τίποτε και μένουμε στο ΝΑΤΟ βρίζοντάς το.Εάν και όταν δεν υπάρχει ΝΑΤΟ θα μετρηθούν όλοι.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 08:31
Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2024, 08:18
Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 07:35 Να εξάγεται την πολιτική σας στους Νορβηγούς να δούμε τι θα σας πούνε.
Θα σας παρουν με τις ντομάτες.
Μπορεί να τους ρίξουνε και καμιά φάπα.
Έχω ένα κτήμα και έχω κάνει μόνο δυο παιδιά.
Ο γείτονας μου έκανε πέντε και συνεχίζει να κάνει και κάθε χρόνο ένα.
Ως εκ τούτου πρέπει κάθε χρόνο να μετακινώ τον φράκτη και να του παραχωρώ το κατι τις του.
Τι διάβασα η άμοιρη.

Τρομερός τρόπος σκέψης.
Άστοχη αναλογία για τον εξής λόγο:

Τον γείτονα μπορείς να τον καταγγείλεις και να προσφύγεις στη δικαιοσύνη. Και οι δύο βρίσκεστε υπό την εξουσία του ίδιου δικαστηρίου. Αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου και τα στοιχεία να το τεκμηριώσεις (και έναν καλό δικηγόρο) θα δικαιωθείς, όσα παιδιά κι αν κάνει ο γείτονας. Στην διαμάχη Ελλάδας-Τουρκίας δεν μπορεί η Ελλάδα να κινηθεί μονομερώς διότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την υποχρεωτική δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης ούτε κανενός άλλου δικαστηρίου. Θα πρέπει οι δύο χώρες να υπογράψουν συνυποσχετικό για να γίνει εφικτή η πρόσβαση στο δικαστήριο. Κι ενώ η Ελλάδα αναγνωρίζει μία μόνο διαφορά -την οριοθέτηση ΑΟΖ/Υφαλοκρηπίδας- η Τουρκία θα βάλει κι άλλα θέματα στο συνυποσχετικό όπως εύρος εναέριου χώρου και FIR, αποστρατιωτικοποίηση νησιών, γκρίζες ζώνες κλπ. Αυτά η Ελλάδα δεν τα συζητάει καν άρα η επίλυση μέσω διεθνούς δικαστηρίου μοιάζει απίθανη προς το παρόν.

Για να υπερισχύσουν πλήρως οι ελληνικές θέσεις όπως είναι τα πράγματα τώρα, θα πρέπει να κάνεις πόλεμο. Από όσα γνωρίζουμε για την στρατιωτική ισχύ των δύο χωρών, οι πιθανότητες δεν είναι με την Ελλάδα. Άρα η επιλογή να μην τον κάνεις και να παραμείνεις στο υπάρχον καθεστώς είναι μάλλον η σοφότερη επιλογή. Αν δεν πράξεις σοφά και επιλέξεις τον πόλεμο με την Τουρκία, το πιθανότερο είναι για μια περίοδο να μην έχεις ρεύμα και νερό, (αφού θα σου έχουν καταστρέψει σχετικές εγκαταστάσεις) να μην μπορείς να ζεστάνεις τα μωρά σου ούτε να τους φτιάξεις γάλα. Αν βρεις κιόλας γάλα μετά από τις εφόδους βαρβάρων που θα γίνουν στα σούπερμάρκετ (διότι οι απόγονοι του Λεωνίδα και του Καραϊσκάκη υπόκεινται κι αυτοί στην ανάγκη της τροφής). Δεν θα μπορείς να πλυθείς και θα χέζεις σε κουβάδες ή έξω στο χώμα και θα σκουπίζεσαι με φύλλα. Όταν λοιπόν βρεθείς σε αυτή τη φάση θα ξεχάσεις τον Μέγα Αλέξανδρο, τους Μυρμιδόνες και τον Κολοκοτρώνη κι από μέσα σου θα παρακαλάς "ας τους δώσουμε μωρέ τις βραχονησίδες που ζητάνε να τελειώνουμε, ας μείνουμε στα 6 μίλια, καλά είναι κι αυτά δεν πειράζει". Έτσι θα λες, το ξέρουμε και οι δύο κατά βάθος, εμένα δεν μπορείς να με ξεγελάσεις.

Όλοι οι πολιτικοί ξέρουν τις δυσκολίες απεγκλωβισμού από τις ελληνοτουρκικές διαφορές, ακόμα και το ΚΚΕ που παριστάνει την υπερπατριωτική φωνή όταν αναδεικνύονται τα εθνικά θέματα. Απλά πρέπει να πουλήσουμε σανό σε ψηφοφόρους, δεξιά και αριστερά, εκ τους ασφαλούς. Τσάμπα είναι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Otto Weininger έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:43
Green Dragon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:38
Ότι ακούει αναλύσεις κάθε μέρα ή Νίκη :smt005:

Για λες μου έχεις κάποιο στοιχείο, κάποια ένδειξη ότι χαρίζουμε κάτι; Ή αναπαράγεις το αφήγημα που άρχισε ξαφνικά το 2024;

Και μετά πες μου ποιος έκανε κάτι έως τώρα;
Δεν είπα ότι χαρίζουμε, είπα ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο κοινό με υποχωρητική νοοτροπία και το περιέγραψα. Ο πατησιώτης ανήκει σε αυτό το κοινό του ψευτο-ρεαλισμού.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:33
Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 06:49 Η Νορβηγία με τριπλάσια έκταση από την Ελλάδα με πληθυσμό τον μισό της Ελλάδας που γερνάει με την Ρωσία τι θα έπρεπε να κάνει;

Ακόμη και στρατιώτης τα έχω ακούσει στις 15 Νοεμβρίου 1983 όταν κηρύχθηκε το τουρκοκυπριακό κράτος και έγινε συναγερμός.μας έβγαλαν έξω με όπλα και διάφοροι έλεγαν ότι θα πάμε στην Κύπρο.Τους είπα σιγά μην πολεμήσει ο Αντρέας στην Κύπρο και άκουσα πολλά από αυτά που λες εσύ τώρα.Τελικά το βράδυ γυρίσαμε στο στρατόπεδο και είδα στην τηλεόραση του ΚΨΜ να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο της Κύπρου Κυπριανού για τους "χειρισμούς" του.
Τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ που κατηγορούσε για προδοσίες ,τώρα τη σκυτάλη την πήραν οι "πραγματικοί" δεξιοί.
Ηρωικός φιλελεύθερος πατ στην καρδιά του πράσινου νεοφασισμου, την είπε στα μούτρα του διοικητή πως δεν θα γίνει πόλεμος, αυτά είναι παπαριές, και μας έβγαλες έξω τζάμπα. Μπράβο θάρρος. Ιστορική στιγμή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Μια τέτοια δημοσίευση πραγματικά πριν μια πενταετία δεν θα μπορούσες να την βρεις πουθενά.

Τώρα και μόνο που έχουν ξεθαρρέψει τόσο κάτι δείχνει.
Μου αρέσει που οι φίλοι του και οπαδοί αυτής της πολιτικής τον υπερασπίζονται.
Καιρός να πέφτουν οι μάσκες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Μάζης, Φίλης, Καλεντερίδης, Γρίβας: η τετράδα της συμφοράς. Αυτούς έχει κάνει σημαία όλο το ελληνικό ακροδεξιό youtube. Οι άνθρωποι αυτοί φλομώνουν τον κόσμο με πολεμοχαρή ρητορική. Αλλά οι ίδιοι θα βρίσκονται στον καναπέ αν γίνει πόλεμος. Είναι επικίνδυνοι. Επιτέλους κάποιος να τους μαζέψει.
πατησιωτης

Jimmy81 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:45 Άρα η επιλογή να μην τον κάνεις και να παραμείνεις στο υπάρχον καθεστώς είναι μάλλον η σοφότερη επιλογή.

Αυτή η επιλογή δεν θα υπάρχει για πάντα.Η εκλογή Τραμπ είναι ένα προμήνυμα.Αυτή η επιλογή υπάρχει όσο υπάρχει η παραμονή των ΗΠΑ στην περιοχή.Εάν φύγουν όπως επιθυμούν πάρα πολλοί στην Ελλάδα η Τουρκία θα δώσει τελεσίγραφο και τότε θα μετρηθούν όλοι στις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι στα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Jimmy81 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 09:45
Niki έγραψε: 09 Δεκ 2024, 08:31 Έχω ένα κτήμα και έχω κάνει μόνο δυο παιδιά.
Ο γείτονας μου έκανε πέντε και συνεχίζει να κάνει και κάθε χρόνο ένα.
Ως εκ τούτου πρέπει κάθε χρόνο να μετακινώ τον φράκτη και να του παραχωρώ το κατι τις του.
Τι διάβασα η άμοιρη.

Τρομερός τρόπος σκέψης.
Άστοχη αναλογία για τον εξής λόγο:

Τον γείτονα μπορείς να τον καταγγείλεις και να προσφύγεις στη δικαιοσύνη. Και οι δύο βρίσκεστε υπό την εξουσία του ίδιου δικαστηρίου. Αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου και τα στοιχεία να το τεκμηριώσεις (και έναν καλό δικηγόρο) θα δικαιωθείς, όσα παιδιά κι αν κάνει ο γείτονας. Στην διαμάχη Ελλάδας-Τουρκίας δεν μπορεί η Ελλάδα να κινηθεί μονομερώς διότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την υποχρεωτική δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης ούτε κανενός άλλου δικαστηρίου. Θα πρέπει οι δύο χώρες να υπογράψουν συνυποσχετικό για να γίνει εφικτή η πρόσβαση στο δικαστήριο. Κι ενώ η Ελλάδα αναγνωρίζει μία μόνο διαφορά -την οριοθέτηση ΑΟΖ/Υφαλοκρηπίδας- η Τουρκία θα βάλει κι άλλα θέματα στο συνυποσχετικό όπως εύρος εναέριου χώρου και FIR, αποστρατιωτικοποίηση νησιών, γκρίζες ζώνες κλπ. Αυτά η Ελλάδα δεν τα συζητάει καν άρα η επίλυση μέσω διεθνούς δικαστηρίου μοιάζει απίθανη προς το παρόν.

Για να υπερισχύσουν πλήρως οι ελληνικές θέσεις όπως είναι τα πράγματα τώρα, θα πρέπει να κάνεις πόλεμο. Από όσα γνωρίζουμε για την στρατιωτική ισχύ των δύο χωρών, οι πιθανότητες δεν είναι με την Ελλάδα. Άρα η επιλογή να μην τον κάνεις και να παραμείνεις στο υπάρχον καθεστώς είναι μάλλον η σοφότερη επιλογή. Αν δεν πράξεις σοφά και επιλέξεις τον πόλεμο με την Τουρκία, το πιθανότερο είναι για μια περίοδο να μην έχεις ρεύμα και νερό, (αφού θα σου έχουν καταστρέψει σχετικές εγκαταστάσεις) να μην μπορείς να ζεστάνεις τα μωρά σου ούτε να τους φτιάξεις γάλα. Αν βρεις κιόλας γάλα μετά από τις εφόδους βαρβάρων που θα γίνουν στα σούπερμάρκετ (διότι οι απόγονοι του Λεωνίδα και του Καραϊσκάκη υπόκεινται κι αυτοί στην ανάγκη της τροφής). Δεν θα μπορείς να πλυθείς και θα χέζεις σε κουβάδες ή έξω στο χώμα και θα σκουπίζεσαι με φύλλα. Όταν λοιπόν βρεθείς σε αυτή τη φάση θα ξεχάσεις τον Μέγα Αλέξανδρο, τους Μυρμιδόνες και τον Κολοκοτρώνη κι από μέσα σου θα παρακαλάς "ας τους δώσουμε μωρέ τις βραχονησίδες που ζητάνε να τελειώνουμε, ας μείνουμε στα 6 μίλια, καλά είναι κι αυτά δεν πειράζει". Έτσι θα λες, το ξέρουμε και οι δύο κατά βάθος, εμένα δεν μπορείς να με ξεγελάσεις.

Όλοι οι πολιτικοί ξέρουν τις δυσκολίες απεγκλωβισμού από τις ελληνοτουρκικές διαφορές, ακόμα και το ΚΚΕ που παριστάνει την υπερπατριωτική φωνή όταν αναδεικνύονται τα εθνικά θέματα. Απλά πρέπει να πουλήσουμε σανό σε ψηφοφόρους, δεξιά και αριστερά, εκ τους ασφαλούς. Τσάμπα είναι.
Ξέρεις που πάσχει η λογική της υποχωρητικότητας; Στην ψευδαίσθηση ότι αν δώσεις κάτι στην Τουρκία θα την χορτάσεις και θα ηρεμήσει. Είναι θνησιγενής τακτική, δεν έχει κανένα νόημα.

Δεν λέω φυσικά να επιτεθούμε στην Τουρκία, δεν είμαι τρελός ή αυτοκτονικός ή ηλίθιος αλλά λέω να μην της δώσουμε τίποτα απολύτως γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Αν βέβαια μας επιτεθεί εκείνη θα πρέπει να αμυνθούμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”