Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
να, τώρα ακούω νιλ γιανγκ και σκέφτομαι πως αν επέλεγα κάποιο
κομμάτι του θα διάβαζα κανα σχόλιο του τύπου "πού τον θυμήθηκες αυτόν"
και θα ανέβαζα πίεση
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:14
δεν είναι περίεργο που 2 σελίδες τώρα λείπει ο εναον;
Τι του κανες;; Πες τα όλα τώρα, τον απήγαγες
με καταράστηκε το ρεμάλι, με επιασε κατι σαν λουμπαγκο, αιματολογικό μαλλον, αλλα ελιωσα, ουτε μεχρι το πισι δεν μπορουσαν να φτασω να ανοίξω το πχωρουμ
αλλα οκ, βλεπω τα πατε μια χαρά και χωρίς εμένα, όλα εχουν παρει τον δρόμο τους.
με καταράστηκε το ρεμάλι, με επιασε κατι σαν λουμπαγκο, αιματολογικό μαλλον, αλλα ελιωσα, ουτε μεχρι το πισι δεν μπορουσαν να φτασω να ανοίξω το πχωρουμ
αλλα οκ, βλεπω τα πατε μια χαρά και χωρίς εμένα, όλα εχουν παρει τον δρόμο τους.
Περαστικά!
Και για πες..τώρα που μας άφησε ο Μένιος/Νικήτας ποιον/ποια θα "προπονήσεις" για τις τελευταίες θέσεις;
Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 23:36
Και για πες..τώρα που μας άφησε ο Μένιος/Νικήτας ποιον/ποια θα "προπονήσεις" για τις τελευταίες θέσεις;
ευχαριστώ. Με εχεις παρεξηγήσει νομιζω παντως, δεν ήθελα να φύγει ο Μένιος, αντίθετα κιολας, ειχα χαρεί στην προοπτική του να έγραφε 1-2 μήνες ακόμα χωρίς να ξεφύγει.
νομιζα του αρέσει πολυ που τον κυνηγούσα, το κανει συχνά, με αγάπη φυσικά και εκείνος. Αλλα μου βγήκε κλαψιάρης.
Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 23:36
ευχαριστώ. Με εχεις παρεξηγήσει νομιζω παντως, δεν ήθελα να φύγει ο Μένιος, αντίθετα κιολας, ειχα χαρεί στην προοπτική του να έγραφε 1-2 μήνες ακόμα χωρίς να ξεφύγει.
νομιζα του αρέσει πολυ που τον κυνηγούσα, το κανει συχνά, με αγάπη φυσικά και εκείνος. Αλλα μου βγήκε κλαψιάρης.
Δεν ήθελες να φύγει, το ξέρω..
Μα έφυγε για τους λόγους που ανέφερε
Και τώρα τι θα κάνεις..