!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Νικήτας

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νικήτας »

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:41
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:12
Τι θα γινόταν αν εν ενεργεία τραγούδια ανέβαιναν από τους συμμετέχοντες χρονικώς παράλληλα και στα μουσικά νήματα;
Εχμμμμ

Τίποτα;;;
:roll:
Ωραία λοιπόν, ας ακολουθήσουμε όλοι την τακτική σου στον επόμενο γύρο.
Ούτε που με νοιάζει. Στον επόμενο γύρο δεν θα είμαι εδώ. Αρκετά με τον παραλογισμό :102:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:42
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:29

Όλο αυτό επειδή ένα τραγούδι που το άκουσα μόλις σε διαγωνισμό, το έβαλα στο τι ακούτε;

:smt005: :smt005: :smt005:

Στο "Έρωτας" το έβαλες (κάποιος κακόβουλος-όχι εγώ- θα έλεγε ίσως ότι δεν ήταν τόσο ...αυθόρμητο εκ μέρους σου, όπως αν το είχες βάλει στο "Τι ακούτε τώρα"),
αλλά τι να λέμε τώρα..
Τον έχω κάνει και σε προηγούμενο γύρο με τραγούδι που έβαλε άλλος, δηλώνοντας ότι το ερωτεύτηκα. Τώρα το έβαλα κατευθείαν στο έρωτας. Το άλλο μέλος δεν φάνηκε να παρεξηγείται. Ίσως επειδή δεν είναι ντραμα Κουίν :p2:
Πες μου δυο (όχι έναν, δυο) εκτός από εσένα που το έχουν ξανακάνει και θα πω οκ, αφού είναι νόμιμο, είναι και ηθικό.

Και θα ακολουθήσω κι εγώ το παράδειγμά σας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:40
Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:36
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:12

Αυθαίρετο συμπέρασμα.... :102:
Εντελώς το παραδέχομαι :102:
Το σκέφτηκα χτες να συμπληρώσω πως μπορεί το μέλος που ακούμε να γνώριζε μα ξεχάστηκα με τα θεματάκια εδώ μέσα.. :roll:
:smt122
:102:
Αν δεν έγραφες πως αποχωρείς θα χε βαθμό η συμμετοχή σου από μένα.. :g030:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:12
Τι θα γινόταν αν εν ενεργεία τραγούδια ανέβαιναν από τους συμμετέχοντες χρονικώς παράλληλα και στα μουσικά νήματα;
Εχμμμμ

Τίποτα;;;
Καλημέρα..
Θα σου πω πως η ανάρτηση του "Νικήτα" στον έρωτα εμένα δεν με επηρέασε αρνητικά στη βαθμολογία. Δεν πιστεύω πως καίγονται κομμάτια αν τα ποστάρει κάποιος.. Μεταξύ μας εγώ νόμιζα όταν το πόσταρε ο Νικήτας κάτω από μενα πως με "πείραζε" και καλά πως μάντεψε τι έβαλα.. :g030: Αλλά εμένα δεν με επηρέασε βαθμολογικά.. Όπως κ κανέναν άλλον πιστεύω. Εξάλλου...Ποιοι παρακολουθούν τα μουσικά θέματα από τους εδώ συμμετέχοντες :p2: 5 βαριά 6 άτομα.. :102:
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

mojorisin μπράβο :smt038 πολύ καλή επιλογή :g030:
Νικήτας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:59 Εικόνα
Κάτσε βρε και συ να το ολοκληρώσεις :)
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:56

Εχμμμμ

Τίποτα;;;
Καλημέρα..
Θα σου πω πως η ανάρτηση του "Νικήτα" στον έρωτα εμένα δεν με επηρέασε αρνητικά στη βαθμολογία. Δεν πιστεύω πως καίγονται κομμάτια αν τα ποστάρει κάποιος.. Μεταξύ μας εγώ νόμιζα όταν το πόσταρε ο Νικήτας κάτω από μενα πως με "πείραζε" και καλά πως μάντεψε τι έβαλα.. :g030: Αλλά εμένα δεν με επηρέασε βαθμολογικά.. Όπως κ κανέναν άλλον πιστεύω. Εξάλλου...Ποιοι παρακολουθούν τα μουσικά θέματα από τους εδώ συμμετέχοντες :p2: 5 βαριά 6 άτομα.. :102:
Σε πιστεύω ( άλλωστε δεν έχω κανέναν λόγο να μην). Αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τους άλλους συμμετέχοντες.

Όπως και να'χει , άμα όλοι οι υπόλοιποι δέχονται αυτό, δεν θα διαμαρτυρηθώ πλέον.
Την άποψή μου όμως επί του προκειμένου θα εξακολουθήσω να την έχω (κι ούτε πρόκειται να απολογηθώ γι αυτό).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νικήτας

Αλίμονο.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:04

Σε πιστεύω ( άλλωστε δεν έχω κανέναν λόγο να μην). Αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τους άλλους συμμετέχοντες.

Όπως και να'χει , άμα όλοι οι υπόλοιποι δέχονται αυτό, δεν θα διαμαρτυρηθώ πλέον.
Την άποψή μου όμως επί του προκειμένου θα εξακολουθήσω να την έχω (κι ούτε πρόκειται να απολογηθώ γι αυτό).
Εγώ δεν έχω θέμα να μην αναρτούνται κομμάτια που τρέχουν στο παιχνίδι για όσο τρέχει γύρος. Δεν το κάνω εξάλλου(αν τα βαζα θα ήταν σα να τα προωθώ κι όχι να τα καίω) :102:
Μη χαλάς τη διάθεσή σου για κάτι που δεν επηρέασε τελικά τη βαθμολογία, σε μένα τουλάχιστον που είδα την ανάρτηση, τα πήγες πολύ πολύ καλά.. :smt038
Νικήτας

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:13
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:11
Νικήτας έγραψε: 03 Δεκ 2024, 00:50
Παρακαλώ να διαγραφεί. Χάλι μαύρο είναι το κομμάτι τελικά... :bored:
:lol:

Τουλάχιστον σεβάσου τους υπόλοιπους και μείνε στο παιχνίδι.

Ποιους να σεβαστώ;;;;

Τον σιντ που λέει καλά του κάνανε του ΑΜΕΡΙΜΝΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ????

τον Μπίστη που βάζει ξυπνητήρι μισή ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για να βαθμολογήσει;;;

Τον Μάρκο, τον Δον Κιχώτη της μουσικολογικής ενότητας;

Σε παρακαλώ πολύ, αρκετά με τον παραλογισμό. Ανέφερες σε ποστ ότι με αυτά που κάνω δεν έχω μούτρα να μπω σαν Άνδρο και τελικά ήταν ένα τραγούδι που έβαλα ενθουσιασμένος. Και μια συγγνώμη δεν βλάπτει.

Ούτως ή άλλως έγω έχω αποχωρήσει, χαριεντισματα με τύπους που κάνουν χαβαλε με ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΩΝ, δεν γουστάρω.- Δεν κάνω δηλαδή ναζάκια, ούτως η άλλως και ανεξαρτητως των δικών σου, θα αποχωρούσα.

Απλώς κρίμα για σένα, να επιδεικνύεις τέτοια ανωριμότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικήτας την 08 Δεκ 2024, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:12
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:04

Εγώ δεν έχω θέμα να μην αναρτούνται κομμάτια που τρέχουν στο παιχνίδι για όσο τρέχει γύρος. Δεν το κάνω εξάλλου(αν τα βαζα θα ήταν σα να τα προωθώ κι όχι να τα καίω) :102:
Μη χαλάς τη διάθεσή σου για κάτι που δεν επηρέασε τελικά τη βαθμολογία, σε μένα τουλάχιστον που είδα την ανάρτηση, τα πήγες πολύ πολύ καλά.. :smt038
Η διάθεσή μου είχε χαλαστεί προσωρινά. Το έφερα στην επιφάνεια τόσο έντονα επειδή ο εν λόγω επέμενε και πίεζε και επέμενε γιατί τον "κατηγορούσα" (= έγραψα ότι έκανε μαλακίες).
Ποιος είναι ο εύθικτος τελικά που απειλεί να φύγει από το παιχνίδι;
Μη χαλάς τη διάθεσή σου για κάτι που δεν επηρέασε τελικά τη βαθμολογία, σε μένα τουλάχιστον που είδα την ανάρτηση, τα πήγες πολύ πολύ καλά..
Για μένα λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Με την έννοια ότι και πρώτη να έβγαινα, το ίδιο θα διαμαρτυρόμουν.

Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με αυτή την τακτική, αλλά αναγκαστικά την αποδέχομαι, εφόσον η πλειοψηφία θεωρεί ότι δεν επηρεάζει. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:18
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:13
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:11

Παρακαλώ να διαγραφεί. Χάλι μαύρο είναι το κομμάτι τελικά... :bored:
:lol:

Τουλάχιστον σεβάσου τους υπόλοιπους και μείνε στο παιχνίδι.

Σε παρακαλώ πολύ, αρκετά με τον παραλογισμό. Ανέφερες σε ποστ ότι με αυτά που κάνω δεν έχω μούτρα να μπω σαν Άνδρο και τελικά ήταν ένα τραγούδι που έβαλα ενθουσιασμένος. Και μια συγγνώμη δεν βλάπτει.

Και που ήθελες τότε να ξέρω ότι είχες μπαναριστεί; Δεν θυμάμαι άλλη φορά να σε έχουν μπανάρει, αλλά ότι εσύ έφευγες από μόνος σου (για τους δικούς σου λόγους) για να μπεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με άλλο νικ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Κάτσε δεν απάντησε η πλειοψηφία ακόμη, μόνο εγώ :roll:
Νικήτας

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 09:24 Κάτσε δεν απάντησε η πλειοψηφία ακόμη, μόνο εγώ :roll:
:giggle: Όντως, περιμένουμε Εναόν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”