!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:02
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:53
αυτή δεν εξηγεί αν δεν τελειώσει ο γύρος και εγώ δεν συμμετέχω αν δεν εξηγήσει, μπλέξαμε :-?
εν τω μεταξύ, θυμάμαι την φάση που είχε τσαντιστεί χωρίς λόγο με το παιχνίδι και σκάσω στα γέλια ελπίζοντας ότι θα έχουμε παρτ2 στην """""εξηγηση"""""" :giggle:
Ναι το θυμάμαι και, θυμάμαι επίσης, ότι ζήτησα συγνώμη από όλους αμέσως αφού κατάλαβα.

Όμως εδώ είναι κάτι άλλο, που έστω κι αν όλοι οι συμμετέχοντες ή μη , δεν με δικαιολογήσουν και σου ρίξουν εσένα το δίκιο, δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη. Πες το ζήτημα ηθικών κανόνων, πες το ευαισθησία, πες το στρεβλό τρόπο σκέψης, πες το μαλακία δεν με ενδιαφέρει.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε.
Θες να το συζητήσουμε τώρα που μαστε κάμποσοι εδώ ξύπνιοι.; Δεν θ 'αλλάξει κάτι στη βαθμολογία μας ό, τι κι αν πεις... :102:

Δεν σε πιέζω, ν 'αποσυμφοριστείς θέλω. :roll:
To scare myself with my own desert places.
Νικήτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νικήτας »

δεν είναι περίεργο που 2 σελίδες τώρα λείπει ο εναον; :p2:
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:14 δεν είναι περίεργο που 2 σελίδες τώρα λείπει ο εναον; :p2:
Τι του κανες;; :xena: Πες τα όλα τώρα, τον απήγαγες :o
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:11
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:02
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:53
αυτή δεν εξηγεί αν δεν τελειώσει ο γύρος και εγώ δεν συμμετέχω αν δεν εξηγήσει, μπλέξαμε :-?
εν τω μεταξύ, θυμάμαι την φάση που είχε τσαντιστεί χωρίς λόγο με το παιχνίδι και σκάσω στα γέλια ελπίζοντας ότι θα έχουμε παρτ2 στην """""εξηγηση"""""" :giggle:
Ναι το θυμάμαι και, θυμάμαι επίσης, ότι ζήτησα συγνώμη από όλους αμέσως αφού κατάλαβα.

Όμως εδώ είναι κάτι άλλο, που έστω κι αν όλοι οι συμμετέχοντες ή μη , δεν με δικαιολογήσουν και σου ρίξουν εσένα το δίκιο, δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη. Πες το ζήτημα ηθικών κανόνων, πες το ευαισθησία, πες το στρεβλό τρόπο σκέψης, πες το μαλακία δεν με ενδιαφέρει.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε.
Θες να το συζητήσουμε τώρα που μαστε κάμποσοι εδώ ξύπνιοι.; Δεν θ 'αλλάξει κάτι στη βαθμολογία μας ό, τι κι αν πεις... :102:

Δεν σε πιέζω, ν 'αποσυμφοριστείς θέλω. :roll:

Ευχαριστώ Misty, :hebit:

αλλά δεν έχω ένταση για το συγκεκριμένο, ή με τον Μένιο τούτη την στιγμή.

Απλά είναι κάτι που με είχε θυμώσει και θα έχουμε όλο τον χρόνο να το συζητήσουμε σε λίγες ώρες (αν ευαρεστηθούν και οι δυο που απομένουν να μας τιμήσουν με τις αξιολογήσεις τους). Και ναι, θεωρώ ότι άθελα θα επηρεάσει τη βαθμολογία,
αν δεν την έχει ήδη επηρεάσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:14 δεν είναι περίεργο που 2 σελίδες τώρα λείπει ο εναον; :p2:
Σου λείπει; :P

Φαντάζομαι θα έχει πολλά καλύτερα να κάνει, από το να παρακολουθεί τους διαπληκτισμούς μας. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

νικήτας
Έλα βαθμολόγησε :xena:
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:19

Απλά είναι κάτι που με είχε θυμώσει και θα έχουμε όλο τον χρόνο να το συζητήσουμε σε λίγες ώρες (αν ευαρεστηθούν και οι δυο που απομένουν να μας τιμήσουν με τις αξιολογήσεις τους). Και ναι, θεωρώ ότι άθελα θα επηρεάσει τη βαθμολογία,
Νομίζω κατάλαβα..Μένει να διαπιστώσω σε λίγες ώρες αν όντως κατάλαβα καλά.. :roll: Καλό ξημέρωμα σε όλους :-?
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:30
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:19

Νομίζω κατάλαβα..Μένει να διαπιστώσω σε λίγες ώρες αν όντως κατάλαβα καλά.. :roll: Καλό ξημέρωμα σε όλους :-?
Κι αν κατάλαβες σωστά, σ'ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σου να μη το πεις άκαιρα. :)

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νικήτας

Ένας ακόμα γύρος όπου είχα εντοπίσει εξαρχής την επιλογή του Μάρκου. Χεχεχε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #6 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                             ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ 
 1 Gravitysays_i - The Finger Of Blame              ‎ 91   2   7   8  10   8  10   #  10   6   8   x   7  12   3 
 2 David Sylvian - Forbidden Colours                ‎ 78   0   0   7   8  12   #  12   8  12   1   x   6   5   7 
 3 This Immortal Coil - The Dark Age Of Love        ‎ 73  12   8   6  12   0   4   5   3   4   #   x   8   3   8 
 4 Belle & Sebastian - Dog On Wheels                ‎ 71   #   2  12   0   0   8   6  12  10   3   x   4  10   4 
 5 Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow ‎ 70  10  12   #   4   4   5   4   5   8   7   x   2   8   1 
 6 Sivert Høyem - Aim For The Heart                 ‎ 68   8  10   0   7   0   7   8   7   #   5   x   0   4  12 
 7 Trio Mocotó - Não Adianta                        ‎ 67   4   4   2   5   7  12  10   #   3   4   x  10   0   6 
 8 Vic Chesnutt - Everything I Say                  ‎ 60   3   0  10   2  10   3   7   1   0  10   x  12   #   2 
 9 The Gun Club - She's Like Heroin To M            ‎ 49   6   5   3   6   5   2   2   0   1  12   x   #   7   0 
10 Anathema - Inner Silence                         ‎ 36   1   3   1   3   #   1   3   6   5   6   x   1   1   5 
11 The Ting Tings - That's Not My Name              ‎ 34   5   #   5   1   3   0   1   0   2   2   x   3   2  10 
12 Christian Walter - Computer                      ‎ 33   7   6   4   #   2   0   0   2   7   0   x   5   0   0 
13 Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς                       ‎ 17   0   1   0   0   6   6   0   4   0   0   x   0   0   # 
14 Ν. - Για Το Καλό Μου                             ‎  7   0   0   0   0   1   0   0   0   0   0   #   0   6   0 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Γύρος #6 έγραψε:JIM: Μάλλον ο πιο αδύναμος γύρος. Είχε βέβαια λίγες ευχάριστες εκπλήξεις. Τουλάχιστον γελάσαμε με την έκπληξη του Μένιου. Μου βγήκαν τα σωθικά. Αχαχαχα! Για το Καλό μου..😅😅
NOV: Είχε κάποια ωραία κομμάτια ο γύρος, αλλά γενικά είχε κατώτερη ποιότητα απο τους προηγούμενους
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (MOJ) έγραψε:JIM (10): Δυνατοί μουσικοί παίκτες οι τύποι. Μικρή έκπληξη η εν λόγω σύνθεση με ετερόκλητα στοιχεία και ατμοσφαιρικό, δραματικό τελείωμα.
NOV (10): Και αυτό για δώδεκα ήταν
MAS (8): Τα πρώτα 2' και το τέλος μ'αρέσουν τρομερά, κρίμα που δεν έχει λίγο περισσότερη έμπνευση στο μέσο :(
SID (8): Πολύ ωραίο και Ελληνικό, μπράβο!
DRE (7): Στην αρχή είπα "ωχ τι είναι πάλι τούτο" αλλά εντάξει, τρώγεται🍴.
ΜΠΙ (7): Άξιοι!
David Sylvian - Forbidden Colours (MIS) έγραψε:MAS (12): Φοβερό, νιώθω σαν να το ξέρω χωρίς να το έχω ακούσει (ίσως το έχω μικρός;). Ενδιαφέρον ότι είναι Sakamoto, άκουγα τις προάλλες από σύμπτωση το Thousand Knives που θεωρείται πρωτοποριακό. Ο τύπος ξέρει να φτιάχνει "ασιατικές" μελωδίες!
JIM (8): Δουλεμένη σύνθεση, μελωδικό πιάνο, έξοχα φωνητικά που σε αγγίζουν.
DRE (0): Πολύ βαρετό, ίσως να θέλει και το ανάλογο mood.
This Immortal Coil - The Dark Age Of Love (SID) έγραψε:JIM (12): Το ξεχώρισα από την αρχή αλλά επιφυλασσόμουν για την τελική βαθμολογία. Τελικά με κέρδισε λίγο παραπάνω από 1-2 άλλα που διεκδικούσαν το 12άρι. Υπέροχη μελωδία των φωνητικών, ταξιδιάρικη συνοδευτική μουσική.
DRE (8): Ήρεμη δύναμη,
MAS (0): Νιώθω σαν να ακούω 4 νότες μόνο, βαρεμάρα
SID (#): Διασκευή καλύτερη από το πρωτότυπο των Coil, η αγγελική φωνή της ΓαλλοΙσραηλινής Yael Naim το απογείωσε
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (ALI) έγραψε:DRH (12): Το αγαπομένο μου κομμάτι τους. Όταν είδα τα κομμάτια του γύρου είχα το 12" δίπλα στο πικάπ.
NOV (12): Μάλλον το καλύτερο του γύρου
SID (3): Όχι, έχουν καλύτερα και αυτό θυμίζει τόσο πολύ το summer wine που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί το κατάστρεψαν έτσι
DRE (2): Τώρα τι ακριβώς βαθμό να βρω για τούτο 'δω;
JIM (0): Άλλαξα το μηδενικό και το έβαλα εδώ όταν κατάλαβα ότι είναι αντιγραφή του Summer Wine. Κρίμα για τα υπέροχα φωνητικά του τύπου.
MAS (0): Σαν μια χειρότερη εκτέλεση του summer wine
Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow (DRH) έγραψε:DRE (12): Το 12 εδώ σε έναν μάλλον αδύναμο γύρο.
JIM (4): A very merry Christmas, and a happy new year...μου θύμισε το ρεφρέν. Ομορφο τραγουδάκι πάντως.
MAS (4): Χάνει γιατί τραβάει πολύ, δεν είναι μελωδία για 5'
ΜΠΙ (2): Πολύ αγαπημένοι και οι δύο αλλά χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο η σύμπραξη
Sivert Høyem - Aim For The Heart (POL) έγραψε:DRE (10): Γλυκιά μελαγχολική μπαλάντα.
JIM (7): Σταθερή αξία ο Νορβηγός και φωνάρα.
DRH (0): Το αποφάσισα...δεν θέλω να τον ξαναδω σε παιχνίδι...θα μου πείτε ότι πρώτη φορά παίζει σε αυτό το παιχνίδι....αλλά έχει παραξαναματαεπαναπαραξαναματαπαιξει τόσες φορές σε άλλα παιχνίδια...οκ καλούλης είναι...αρέσει στα κοριτσάκια...αχ τι ωραία φωνή που έχει...τα λέω τώρα που λείπει η γυναίκα μου και είμαι σε padofla-safe-zone...πάντα καλούς βαθμούς παίρνει, ας τον ξαναβάλουμε...μηδέν 😝😝
MAS (0): Με πήρε ο ύπνος
Trio Mocotó - Não Adianta (NOV) έγραψε:MAS (7): Ακουγέται ευχάριστα, μπορείς και να το χορέψεις bonus. Αγαπάμε Μπραζίου! (επίσης επικές φορεσιές)
JIM (5): Πομπώδης εισαγωγή, ευχάριστο verse και κολλητικό ρεφρέν. Είναι λίγο επαναλαμβανόμενο αλλά γενινκά δεν σου στερεί τη διασκέδαση.
DRE (4): Για το είδος του μια χαρά.
NOV (#): Και λίγο samba-rock από Βραζιλία
Vic Chesnutt - Everything I Say (ΝΥΧ) έγραψε:MAS (10): Βιρτουόζικο live και επιτέλους λίγο νεύρο! Διάβασα και την ιστορία του, πέθανε στην Αθήνα. RIP Vic.
SID (10): Θα ήταν 12άρι αν δεν υπήρχαν στον γύρο οι Gun Club
JIM (2): Δραματική η ιστορία του τύπου. Καλή μουσική προσπάθεια overall αλλά περιορίζομαι από το βαθμολογικό σύστημα.
NOV (1): Να πω την αλήθεια με τρόμαζε ώρες-ώρες ετσι όπως ούρλιαζε
DRE (0): Ένα κομμάτι του μου άρεσε κάπως, το υπόλοιπο... 😒
The Gun Club - She's Like Heroin To M (ΜΠΙ) έγραψε:SID (12): Τι να λέμε τώρα, το 12άρι είναι πολύ λίγο, δεν γινόταν να βάλω 100. Είχα αναρτήσει πριν κάνα 6μηνο στον μαυροπίνακα-μενού του μαγαζιού κομμάτι των Gun Club σαν τραγούδι ημέρας και πολλοί νομίζαν ότι το Gun Club ήταν κάποιο πιάτο και το παραγγέλναν :/
JIM (6): Εντάξει, το πιο γνωστό ίσως τραγούδι των τυπάδων. Εκρηκτικό.
Ίσως το έβαλε ο Sid ή κάποιος που προσδοκεί το 12άρι του Sid. Μυστήριο η κατάσταση.
DRE (5): Άντε και κάτι να ζωντανέψουμε λίγο...
MAS (5): Δεν μ'αρέσει η πανκ συνήθως, τουλάχιστον εδώ προσπαθήσαν να βάλουν κάτι παραπάνω στον ήχο
NOV (0): Ωραί, και έτσι μαζί με αυτό συμπληρώσαμε την τριπλέτα των μηδενκών
ΠΑΛ (0): Σόρι, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο αδιάφορο.
ΜΠΙ (#): Η απόλυτη μετάδοση ηλεκτρισμού
Anathema - Inner Silence (MAS) έγραψε:DRE (3): Ανάθεμα την ώρα που τ' άκουσα. Εντάξει, δεν είναι τόσο χάλια. 😊
JIM (3): Μελαγχολικό...αλλά όχι κι από τα καλύτερα των Anathema.
DRH (1): Μάλλον τους αδικώ, σίγουρα όμως τους βαριέμαι
The Ting Tings - That's Not My Name (DRE) έγραψε:DRH (5): Το είχα ξεχάσει αυτό
MAS (3): Καλό live, meh τραγούδι
ΜΠΙ (3): Πόσο θα έβαζα και μόνο για το παλλόμενο στήθος της ?
JIM (1): Ευχάριστο ποπ τραγουδάκι αλλά τίποτα συγκλονιστικό. Ορεξάτη στο live πάντως η τύπισσα.
NOV (0): Μπράβο, την άξιζαν την βαθμολογία τους
DRE (#): Γκρουπάκι νομίζω όχι γνωστό στο ευρύ κοινό που όμως είναι δυνατοί στα live.
Christian Walter - Computer (JIM) έγραψε:DRE (6): Θυμίζει πολύ Kraftwerk. Σώνεται λίγο γιατί τα περισσότερα αυτού του γύρου είναι μέτρια.
MAS (2): Πολύ basic...
NOV (2): Και για πιο χαμηλά στη βαθμολογία δεν θα έλεγα όχι
ΠΑΛ (0): Λίγο χαζούλικο, ευχάριστο αλλά μέχρι εκεί.
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (6): Pure 90ίλα, φέρνει αναμνήσεις, επίσης είχα λιώσει τον δίσκο με το "Φίλε" του εν λόγω. Το thumbnail με κάνει να νιώθω λίγο gay πάντως
NOV (4): No bad, no bad
DRE (1): Μμμμ...
DRH (0): Αν και ο μόνος από το playlist με τον οποίο έχω βγει φωτογραφίες...μηδέν...γιατί εδώ υπάρχει αξιοκρατία κυρίες και κύριοι...όχι γνωριμίες και ρουσφέτια
JIM (0): Μέτρια, προβλέψιμη μπαλάντα από τον κυρ Γιάννη.
ΜΠΙ (0): 😥
Ν. - Για Το Καλό Μου (ΑΝΔ) έγραψε:ΝΥΧ (6): 💓💕💖💗💘
MAS (1): good (με αντίχειρα μητσοτάκη)
DRE (0): ? ? ?
DRH (0): Ίσως σε κάποιο επόμενο γύρο να βάλω κι εγώ τον εαυτό μου όταν τραγουδάω στο μπάνιο...beware
JIM (0): Μένιο, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!😅
MIS (0): Απ"ότι διάβασα στο θέμα του παιχνιδιού, ακούμε μέλος του phorum που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι άρα δεν ήταν και δική του επιλογή να "διαγωνιστεί" και να "βαθμολογηθεί". Το "0" δεν είναι για την προσπάθεια του ατόμου που ακούμε μα γιατί θεωρώ εντελώς λάθος την επιλογή αυτή για το παιχνίδι, ειδικά αν είναι εν αγνοία του.
NOV (0): Αχαχαχα... μπα σε καλό σου... lol
SID (0): Δεν με ενοχλεί που είναι karaoke, με αρέσει η απόδοση, θα ήθελα να είχε κάνει όμως κάποιες αλλαγές στους στίχους. Θα έπαιρνε πολύ παραπάνω αλλά παίρνει μηδέν γιατί είναι απόσπασμα και όχι ολοκληρωμένο
ΠΑΛ (0): Κλαίω! Για το καλλλό μου!
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
DRE έγραψε:Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow (12): Το 12 εδώ σε έναν μάλλον αδύναμο γύρο.
Sivert Høyem - Aim For The Heart (10): Γλυκιά μελαγχολική μπαλάντα.
This Immortal Coil - The Dark Age Of Love (8): Ήρεμη δύναμη,
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (7): Στην αρχή είπα "ωχ τι είναι πάλι τούτο" αλλά εντάξει, τρώγεται🍴.
Christian Walter - Computer (6): Θυμίζει πολύ Kraftwerk. Σώνεται λίγο γιατί τα περισσότερα αυτού του γύρου είναι μέτρια.
The Gun Club - She's Like Heroin To M (5): Άντε και κάτι να ζωντανέψουμε λίγο...
Trio Mocotó - Não Adianta (4): Για το είδος του μια χαρά.
Anathema - Inner Silence (3): Ανάθεμα την ώρα που τ' άκουσα. Εντάξει, δεν είναι τόσο χάλια. 😊
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (2): Τώρα τι ακριβώς βαθμό να βρω για τούτο 'δω;
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (1): Μμμμ...
David Sylvian - Forbidden Colours (0): Πολύ βαρετό, ίσως να θέλει και το ανάλογο mood.
Vic Chesnutt - Everything I Say (0): Ένα κομμάτι του μου άρεσε κάπως, το υπόλοιπο... 😒
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): ? ? ?
The Ting Tings - That's Not My Name (#): Γκρουπάκι νομίζω όχι γνωστό στο ευρύ κοινό που όμως είναι δυνατοί στα live.
DRH έγραψε:Belle & Sebastian - Dog On Wheels (12): Το αγαπομένο μου κομμάτι τους. Όταν είδα τα κομμάτια του γύρου είχα το 12" δίπλα στο πικάπ.
The Ting Tings - That's Not My Name (5): Το είχα ξεχάσει αυτό
Anathema - Inner Silence (1): Μάλλον τους αδικώ, σίγουρα όμως τους βαριέμαι
Sivert Høyem - Aim For The Heart (0): Το αποφάσισα...δεν θέλω να τον ξαναδω σε παιχνίδι...θα μου πείτε ότι πρώτη φορά παίζει σε αυτό το παιχνίδι....αλλά έχει παραξαναματαεπαναπαραξαναματαπαιξει τόσες φορές σε άλλα παιχνίδια...οκ καλούλης είναι...αρέσει στα κοριτσάκια...αχ τι ωραία φωνή που έχει...τα λέω τώρα που λείπει η γυναίκα μου και είμαι σε padofla-safe-zone...πάντα καλούς βαθμούς παίρνει, ας τον ξαναβάλουμε...μηδέν 😝😝
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (0): Αν και ο μόνος από το playlist με τον οποίο έχω βγει φωτογραφίες...μηδέν...γιατί εδώ υπάρχει αξιοκρατία κυρίες και κύριοι...όχι γνωριμίες και ρουσφέτια
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Ίσως σε κάποιο επόμενο γύρο να βάλω κι εγώ τον εαυτό μου όταν τραγουδάω στο μπάνιο...beware
JIM έγραψε:Γύρος #6: Μάλλον ο πιο αδύναμος γύρος. Είχε βέβαια λίγες ευχάριστες εκπλήξεις. Τουλάχιστον γελάσαμε με την έκπληξη του Μένιου. Μου βγήκαν τα σωθικά. Αχαχαχα! Για το Καλό μου..😅😅
This Immortal Coil - The Dark Age Of Love (12): Το ξεχώρισα από την αρχή αλλά επιφυλασσόμουν για την τελική βαθμολογία. Τελικά με κέρδισε λίγο παραπάνω από 1-2 άλλα που διεκδικούσαν το 12άρι. Υπέροχη μελωδία των φωνητικών, ταξιδιάρικη συνοδευτική μουσική.
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (10): Δυνατοί μουσικοί παίκτες οι τύποι. Μικρή έκπληξη η εν λόγω σύνθεση με ετερόκλητα στοιχεία και ατμοσφαιρικό, δραματικό τελείωμα.
David Sylvian - Forbidden Colours (8): Δουλεμένη σύνθεση, μελωδικό πιάνο, έξοχα φωνητικά που σε αγγίζουν.
Sivert Høyem - Aim For The Heart (7): Σταθερή αξία ο Νορβηγός και φωνάρα.
The Gun Club - She's Like Heroin To M (6): Εντάξει, το πιο γνωστό ίσως τραγούδι των τυπάδων. Εκρηκτικό.
Ίσως το έβαλε ο Sid ή κάποιος που προσδοκεί το 12άρι του Sid. Μυστήριο η κατάσταση.
Trio Mocotó - Não Adianta (5): Πομπώδης εισαγωγή, ευχάριστο verse και κολλητικό ρεφρέν. Είναι λίγο επαναλαμβανόμενο αλλά γενινκά δεν σου στερεί τη διασκέδαση.
Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow (4): A very merry Christmas, and a happy new year...μου θύμισε το ρεφρέν. Ομορφο τραγουδάκι πάντως.
Anathema - Inner Silence (3): Μελαγχολικό...αλλά όχι κι από τα καλύτερα των Anathema.
Vic Chesnutt - Everything I Say (2): Δραματική η ιστορία του τύπου. Καλή μουσική προσπάθεια overall αλλά περιορίζομαι από το βαθμολογικό σύστημα.
The Ting Tings - That's Not My Name (1): Ευχάριστο ποπ τραγουδάκι αλλά τίποτα συγκλονιστικό. Ορεξάτη στο live πάντως η τύπισσα.
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (0): Άλλαξα το μηδενικό και το έβαλα εδώ όταν κατάλαβα ότι είναι αντιγραφή του Summer Wine. Κρίμα για τα υπέροχα φωνητικά του τύπου.
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (0): Μέτρια, προβλέψιμη μπαλάντα από τον κυρ Γιάννη.
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Μένιο, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!😅
MAS έγραψε:David Sylvian - Forbidden Colours (12): Φοβερό, νιώθω σαν να το ξέρω χωρίς να το έχω ακούσει (ίσως το έχω μικρός;). Ενδιαφέρον ότι είναι Sakamoto, άκουγα τις προάλλες από σύμπτωση το Thousand Knives που θεωρείται πρωτοποριακό. Ο τύπος ξέρει να φτιάχνει "ασιατικές" μελωδίες!
Vic Chesnutt - Everything I Say (10): Βιρτουόζικο live και επιτέλους λίγο νεύρο! Διάβασα και την ιστορία του, πέθανε στην Αθήνα. RIP Vic.
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (8): Τα πρώτα 2' και το τέλος μ'αρέσουν τρομερά, κρίμα που δεν έχει λίγο περισσότερη έμπνευση στο μέσο :(
Trio Mocotó - Não Adianta (7): Ακουγέται ευχάριστα, μπορείς και να το χορέψεις bonus. Αγαπάμε Μπραζίου! (επίσης επικές φορεσιές)
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (6): Pure 90ίλα, φέρνει αναμνήσεις, επίσης είχα λιώσει τον δίσκο με το "Φίλε" του εν λόγω. Το thumbnail με κάνει να νιώθω λίγο gay πάντως
The Gun Club - She's Like Heroin To M (5): Δεν μ'αρέσει η πανκ συνήθως, τουλάχιστον εδώ προσπαθήσαν να βάλουν κάτι παραπάνω στον ήχο
Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow (4): Χάνει γιατί τραβάει πολύ, δεν είναι μελωδία για 5'
The Ting Tings - That's Not My Name (3): Καλό live, meh τραγούδι
Christian Walter - Computer (2): Πολύ basic...
Ν. - Για Το Καλό Μου (1): good (με αντίχειρα μητσοτάκη)
This Immortal Coil - The Dark Age Of Love (0): Νιώθω σαν να ακούω 4 νότες μόνο, βαρεμάρα
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (0): Σαν μια χειρότερη εκτέλεση του summer wine
Sivert Høyem - Aim For The Heart (0): Με πήρε ο ύπνος
MIS έγραψε:Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Απ"ότι διάβασα στο θέμα του παιχνιδιού, ακούμε μέλος του phorum που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι άρα δεν ήταν και δική του επιλογή να "διαγωνιστεί" και να "βαθμολογηθεί". Το "0" δεν είναι για την προσπάθεια του ατόμου που ακούμε μα γιατί θεωρώ εντελώς λάθος την επιλογή αυτή για το παιχνίδι, ειδικά αν είναι εν αγνοία του.
NOV έγραψε:Γύρος #6: Είχε κάποια ωραία κομμάτια ο γύρος, αλλά γενικά είχε κατώτερη ποιότητα απο τους προηγούμενους
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (12): Μάλλον το καλύτερο του γύρου
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (10): Και αυτό για δώδεκα ήταν
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (4): No bad, no bad
Christian Walter - Computer (2): Και για πιο χαμηλά στη βαθμολογία δεν θα έλεγα όχι
Vic Chesnutt - Everything I Say (1): Να πω την αλήθεια με τρόμαζε ώρες-ώρες ετσι όπως ούρλιαζε
The Gun Club - She's Like Heroin To M (0): Ωραί, και έτσι μαζί με αυτό συμπληρώσαμε την τριπλέτα των μηδενκών
The Ting Tings - That's Not My Name (0): Μπράβο, την άξιζαν την βαθμολογία τους
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Αχαχαχα... μπα σε καλό σου... lol
Trio Mocotó - Não Adianta (#): Και λίγο samba-rock από Βραζιλία
SID έγραψε:The Gun Club - She's Like Heroin To M (12): Τι να λέμε τώρα, το 12άρι είναι πολύ λίγο, δεν γινόταν να βάλω 100. Είχα αναρτήσει πριν κάνα 6μηνο στον μαυροπίνακα-μενού του μαγαζιού κομμάτι των Gun Club σαν τραγούδι ημέρας και πολλοί νομίζαν ότι το Gun Club ήταν κάποιο πιάτο και το παραγγέλναν :/
Vic Chesnutt - Everything I Say (10): Θα ήταν 12άρι αν δεν υπήρχαν στον γύρο οι Gun Club
Gravitysays_i - The Finger Of Blame (8): Πολύ ωραίο και Ελληνικό, μπράβο!
Belle & Sebastian - Dog On Wheels (3): Όχι, έχουν καλύτερα και αυτό θυμίζει τόσο πολύ το summer wine που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί το κατάστρεψαν έτσι
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Δεν με ενοχλεί που είναι karaoke, με αρέσει η απόδοση, θα ήθελα να είχε κάνει όμως κάποιες αλλαγές στους στίχους. Θα έπαιρνε πολύ παραπάνω αλλά παίρνει μηδέν γιατί είναι απόσπασμα και όχι ολοκληρωμένο
This Immortal Coil - The Dark Age Of Love (#): Διασκευή καλύτερη από το πρωτότυπο των Coil, η αγγελική φωνή της ΓαλλοΙσραηλινής Yael Naim το απογείωσε
ΜΠΙ έγραψε:Gravitysays_i - The Finger Of Blame (7): Άξιοι!
The Ting Tings - That's Not My Name (3): Πόσο θα έβαζα και μόνο για το παλλόμενο στήθος της ?
Peter Murphy & Boy George - Let The Flowers Grow (2): Πολύ αγαπημένοι και οι δύο αλλά χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο η σύμπραξη
Γιάννης Πλούταρχος - Μιλάς (0): 😥
The Gun Club - She's Like Heroin To M (#): Η απόλυτη μετάδοση ηλεκτρισμού
ΝΥΧ έγραψε:Ν. - Για Το Καλό Μου (6): 💓💕💖💗💘
ΠΑΛ έγραψε:The Gun Club - She's Like Heroin To M (0): Σόρι, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο αδιάφορο.
Christian Walter - Computer (0): Λίγο χαζούλικο, ευχάριστο αλλά μέχρι εκεί.
Ν. - Για Το Καλό Μου (0): Κλαίω! Για το καλλλό μου!
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1  +1 MOJ  488 107  63  53 105  69  91                         
 2  -1 SID  481  65 103  73  78  89  73                         
 3  +1 ALI  454  65  91 112  79  36  71                         
 4  +1 MIS  440  78  62  64  81  77  78                         
 5  -2 DRE  430 104  84  63  71  74  34                         
 6     DRH  410  83  74  54  47  82  70                         
 7     ΝΥΧ  394  94  46  53  68  73  60                         
 8     POL  354  34  93  58  57  44  68                         
 9  +3 NOV  262  14  55  46  53  27  67                         
10     JIM  261  61  45  42  32  48  33                         
11  -2 ΑΝΔ  256  25   x  90  31 103   7                         
12  -1 ΜΠΙ  247  30  61  47  20  40  49                         
13     ΠΑΛ  144  20  10  43   4  50  17                         
14     MAS  135  32  25  14  28   x  36                         
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Νικήτας

Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:30 Απ"ότι διάβασα στο θέμα του παιχνιδιού, ακούμε μέλος του phorum που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι άρα δεν ήταν και δική του επιλογή να "διαγωνιστεί"

Αυθαίρετο συμπέρασμα.... :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικήτας την 08 Δεκ 2024, 07:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Δεν ξερω αν εχω παει μεγαλυτερο κουβα ποτε.

(Με φωνη ευνουχου).
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Νικήτας

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:06 Ένας ακόμα γύρος όπου είχα εντοπίσει εξαρχής την επιλογή του Μάρκου. Χεχεχε.
:bored:

Παρακαλειται η κοταλικατ να προσέλθει στο νήμα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:21
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:06 Ένας ακόμα γύρος όπου είχα εντοπίσει εξαρχής την επιλογή του Μάρκου. Χεχεχε.

Παρούσα! :smt047

Λοιπόν προδόθηκες από μόνος σου, αφού παραδέχτηκες ότι εξ αρχής είχες εντοπίσει την επιλογή του Μάρκου.

Θες να μάθεις λοιπόν;

Μπαίνω λοιπόν στο πχόρουμ πριν λίγες μέρες και βλέπω κάποιος "Νικήτας" (εσύ με άλλο νικ προφανώς) είχε ανεβάσει αυτό:

Εικόνα

Ένα κομμάτι που εκείνη την περίοδο έτρεχε ως υποψήφιο στον διαγωνισμό. Ομολογώ τα πήρα στο κρανίο γιατί δεν βρήκα τον λόγο να το κάνεις αυτό και πραγματικά πες μου ποιος ήταν ο λόγος, να βάλεις ένα ενεργό τραγούδι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Και μάλιστα το δικό μου.
Γιατί όχι μετά το τέλος του κύκλου αυτού;
Πες μου το κίνητρό σου, αφού εμένα με τίποτα δεν με πείθεις ότι ήταν τυχαίο και ότι οι προθέσεις σου ήταν... αγνές.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νικήτας

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:55
Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:21

Παρούσα! :smt047

Λοιπόν προδόθηκες από μόνος σου, αφού παραδέχτηκες ότι εξ αρχής είχες εντοπίσει την επιλογή του Μάρκου.

Θες να μάθεις λοιπόν;

Μπαίνω λοιπόν στο πχόρουμ πριν λίγες μέρες και βλέπω κάποιος "Νικήτας" (εσύ με άλλο νικ προφανώς) είχε ανεβάσει αυτό:

Εικόνα

Ένα κομμάτι που εκείνη την περίοδο έτρεχε ως υποψήφιο στον διαγωνισμό. Ομολογώ τα πήρα στο κρανίο γιατί δεν βρήκα τον λόγο να το κάνεις αυτό και πραγματικά πες μου ποιος ήταν ο λόγος, να βάλεις ένα ενεργό τραγούδι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Και μάλιστα το δικό μου.
Γιατί όχι μετά το τέλος του κύκλου αυτού;
Πες μου το κίνητρό σου, αφού εμένα με τίποτα δεν με πείθεις ότι ήταν τυχαίο και ότι οι προθέσεις σου ήταν... αγνές.

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ. ΧΑΧΑΧΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΚΌΛΛΗΣΑ ΑΙ ΤΟ ΆΚΟΥΓΑ.

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΈΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΌ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΕΙ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΟΝΕΥΜΑ ΕΒΡΙΣΕ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜ ΜΠΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ)

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”