!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς
Που θελετε τουαλετες παιδια να τις κανουμε
Θελετε μεσα στα βαγονια;
Θελετε μεσα στα βαγονια;
Στη νέα Ελβετία έχει μεγάλη απλά. Τη βγάζεις διακριτικά και κατουράς.
- hellegennes
Τελευταία στιγμή έγινε, ρε φίλε. Δεν βλέπεις την γαμημένη την ημερομηνία; Έγινε λέει με επίσημο χαρτί... με τι στον πούτσο ήθελες να το κάνουν; Με φέιγ βολάν; Βλαμμένος είσαι; Τέλη Οκτωβρίου μου το είπαν από τον ΟΑΣΘ.Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2024, 09:19 η αρχική παπαριά που πέταξες ήταν ότι το εισιτήριο έγινε 0.60 από 0.90 τελευταία στιγμή λόγω μαλακίας και έτσι όπως το'γραψες φαίνεται σαν να στο είπαν αυτοί που σού φέρνουν εισιτήρια.
Καθόλου άσχετο δεν ήταν αυτό που παράθεσα. Λέει αυτό που δεν κατάλαβες. Τα εισιτήρια ήταν να καταργηθούν, θα κυκλοφορούσαν κάρτες και θα φόρτιζαν μέσω POS. Αυτό αφορά το μήνυμα που μας έστειλαν. Τι μαλακίες λες πάλι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπέθεσα τίποτα. Είναι γεγονός και το απέδειξα.SeaHawk έγραψε: 07 Δεκ 2024, 10:21 Αγαπητε φιλε δεν εχει σημασια το αν με γραφεις η οχι στα παπαρια σου.
Σημασια εχει οτι παρουσιασες για ακομη μια φορα ως γεγονος κατι που υπεθεσες και για ακομη μια φορα αρχισες να ποσταρεις ασχετα πραγματα για να το αποδειξεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις κατουρήσει σε τουαλέτα βαγονιού προαστιακού σε κίνηση; Απίθανη εμπειρία +το πέρα δώθε κούνημα ,σα μαλακία ένα πράμα. 2 σε 1 ολοκληρωμένα .SeaHawk έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:21 Που θελετε τουαλετες παιδια να τις κανουμε
Θελετε μεσα στα βαγονια;
- Bill Hicks
GoBzi έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:11Στο δημοκρατικό Ιράν σίγουρα δουλεύει η αντίστιχη κάρτα.Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:06
νταξ, προφάνως μαλακία χούντας Κούλη που δεν τα κατάφεραν, αλλά για την ιδρωμένη μασχάλη τής βαλκανικής ™ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ μιλάμε.![]()
![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Α, δεν τα θέτε στους σταθμούς, τα θέτε και μέσα στα βαγόνια, τώρα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο.
0.60 πάντως είναι τζάμπα. Αν έμενα εκεί θα τό 'παιρνα κάθε μέρα για πλάκα
- Ληστοσυμμορίτης
επίσης τι να πρωτοπρολάβουν να φτιάξουν σε 40 χρόνιαGarcia έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:17 Θα ανέβαινε το κόστος υπέρογκα με τις χεστρες και το συνεργείο καθαρισμού.
Το μετρο δεν είναι ΚΤΕΛ,να περιμένεις με τις ώρες,να έχει καφέδες,μπουγατσατζιδικα και τουαλέτες.
Τα κατοικίδια τι τα θέλετε να τα κουβαλάτε στους στενούς συρμούς?
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
0,60 θα είναι για 6 μήνες μέχρι να βγει το ενιαίο εισιτήριο με τον ΟΑΣΘ. Μετά θα πάει πάνω από 1 ευρωsharp έγραψε: 07 Δεκ 2024, 16:10 0.60 πάντως είναι τζάμπα. Αν έμενα εκεί θα τό 'παιρνα κάθε μέρα για πλάκα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Bill Hicks
τελικά τελευταία στιγμή ήταν έναν μήνα πριν και όχι προχθές, όπως είχες γράψει αρχικά;hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2024, 15:45Τελευταία στιγμή έγινε, ρε φίλε. Δεν βλέπεις την γαμημένη την ημερομηνία; Έγινε λέει με επίσημο χαρτί... με τι στον πούτσο ήθελες να το κάνουν; Με φέιγ βολάν; Βλαμμένος είσαι; Τέλη Οκτωβρίου μου το είπαν από τον ΟΑΣΘ.Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2024, 09:19 η αρχική παπαριά που πέταξες ήταν ότι το εισιτήριο έγινε 0.60 από 0.90 τελευταία στιγμή λόγω μαλακίας και έτσι όπως το'γραψες φαίνεται σαν να στο είπαν αυτοί που σού φέρνουν εισιτήρια.
Καθόλου άσχετο δεν ήταν αυτό που παράθεσα. Λέει αυτό που δεν κατάλαβες. Τα εισιτήρια ήταν να καταργηθούν, θα κυκλοφορούσαν κάρτες και θα φόρτιζαν μέσω POS. Αυτό αφορά το μήνυμα που μας έστειλαν. Τι μαλακίες λες πάλι;
τα εισιτήρια ήταν να καταργηθούν, γι'αυτό έστηναν όλους τους αυτόματους πωλητές;
εν τέλει, με την τιμή τι σχέση έχουν αυτά, έστω κι αν ισχύουν;
πρόσεξε με τους χαρακτηρισμούς διότι seismicίζεις άσχημα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
για κάθε μέρα, κάρτα με 16€ τον μήνα και πάλι κλαίγονται.sharp έγραψε: 07 Δεκ 2024, 16:10 0.60 πάντως είναι τζάμπα. Αν έμενα εκεί θα τό 'παιρνα κάθε μέρα για πλάκα
Γαμάτη η Χούντα του Κούλη.Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2024, 16:30για κάθε μέρα, κάρτα με 16€ τον μήνα και πάλι κλαίγονται.sharp έγραψε: 07 Δεκ 2024, 16:10 0.60 πάντως είναι τζάμπα. Αν έμενα εκεί θα τό 'παιρνα κάθε μέρα για πλάκα![]()
Γιατί έτσι, δεν είναι ιδιωτικό όπως στην Αθήνα;
Το μοναδικό μετρο στα Βαλκάνια που δεν έχει 14 σταθμους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-