!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
πότε δεν έφυγαν οι ΗΠΑ από την περιοχή ...τσεκαρε το
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Την περιοχή που συμφώνησαν τοτε μαζι του να πάρουν οι Τούρκοι την πήραν. Τσέκαρε το κι εσύ στους χαρτες
Οι Τούρκοι δώσανε στον Τραμπ μαζί με το Ισραηλ ένα τζιχαντιστικο χαλιφατο στα παραλία ώστε να ανακόψει πλήρως η δυνατότητα του Ιράν για αγωγό στην Μεσογειο και κόψανε τον δρόμο του μεταξιού στην Κίνα.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:32δεν τους πούλησε ποτέ και ποτέ δεν σταμάτησε να παρέχει ομπρέλα προστασίας σε αυτούς...οι Τούρκοι στην περιοχή τουλάχιστον δεν έχουν να δώσουν τίποτε πέρα από θανάσιμο κίνδυνο στο ΙσραηλZelda έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:21 Τους Κουρδους τους πουλησε ήδη μια φορά ο Τραμπ
Οι Τούρκοι έχουν πολύ περισσοτερα να του δώσουν σε διαπραγματευσεις στο γενικοτερο παζαρι για να το ξανακανει
Τεράστιο όφελος για τις ΗΠΑ.
Το Κουρδικό κράτος μπορεί να το δημιουργήσουν οι ΗΠΑ ως αντίβαρο στην Τουρκία αλλά δεν θα το υποστηρίξουν και μακροπροθεσμα βολεύει η υπαρξη του στην Τουρκία.
Αρχικά θα σπρώξει προς τα εκεί όσους Κουρδους κατοικούν στην Τουρκία και με το πρώτο κιχ οι βομβαρδισμοί και οι εισβολές θα είναι σε ημερήσια διάταξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δώσανε buffer zone 50 Χιλ. ...αυτό δώσανε ...δεν έφυγαν ποτέ οι ΗΠΑ από τη Συρία...για την εγκατάλειψη που έγραφες δηλ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- dna replication
εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
- Dwarven Blacksmith
Γιατί να προκαλέσουν ευθέως ενώ μπορούν να πάρουν την εξουσία και να τους πούνε φύγετε;nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:47 εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
τι εννοείς να προκαλέσουν ευθέως...?σε λίγο θα μας πεις ότι θα καταλάβουν και καμία μεγάλη ποληDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:49Γιατί να προκαλέσουν ευθέως ενώ μπορούν να πάρουν την εξουσία και να τους πούνε φύγετε;nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:47 εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
Αυτό θα το δούμε στην πορεία τι έχει γινει και τι θα γίνει. Μπορεί να τις χτυπήσουν Μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:47 εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Εννοώ γιατί να επιτεθούν στη Ρωσία ευθέως. Φαντάζομαι αυτή είναι η λογική των ΝΑΤΟτζιχαντιων.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:51τι εννοείς να προκαλέσουν ευθέως...?σε λίγο θα μας πεις ότι θα καταλάβουν και καμία μεγάλη ποληDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:49Γιατί να προκαλέσουν ευθέως ενώ μπορούν να πάρουν την εξουσία και να τους πούνε φύγετε;nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:47 εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
Οτι τους πουλησε τοτε έγραψα και είναι πιθανό να το ξανακανει γιατί γενικά εδειξε οτι λειτουργεί με ad hoc κριτηρια στην προηγούμενη θητεία τουnostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:43δώσανε buffer zone 50 Χιλ. ...αυτό δώσανε ...δεν έφυγαν ποτέ οι ΗΠΑ από τη Συρία...για την εγκατάλειψη που έγραφες δηλ.
Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα ξαναγινει, θα το δούμε σύντομα.
για αυτές τις συμφωνίες Ρωσίας Τουρκίας μιλάμε τόσες ημέρες και κάνετε το κορόιδο...οι βάσεις των Ρώσων είναι πολύ κοντά στους τουρκόφωνους
εσύ έγραψες με σιγουριά ότι τους πούλησε και σου απέδειξα ότι δεν έγινε...για το μέλλον θα το δουμε πλεον μεσα από τις σχέσεις Τουρκίας ΙσραηλZelda έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:53Οτι τους πουλησε τοτε έγραψα και είναι πιθανό να το ξανακανει γιατί γενικά εδειξε οτι λειτουργεί με ad hoc κριτηρια στην προηγούμενη θητεία του
Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα ξαναγινει, θα το δούμε σύντομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-