Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:08
nostromos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:34
Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 02:32
να κάνεις κρατίδιο στο Κιρκούκ χωρίς ένωση με Ροζάβα και μετά να σκάσει μόνιμος εμφύλιος με ανεξέλεγκτες συνέπειες στο εναπομείναν Ιράκ που θα έχουν μείνει σουνίτες και σιίτες μόνο.
ναι βρε, τι ωραία ιδέα, βλάκας ο Τραμπ που δεν άκουσε το νοστρόμο να την υλοποιήσει
αυτο που γραφεις δεν εχει σχεση με αυτο που γραφω εγω ... μιλαμε για βιωσιμοτητα κρατους με ενα σωρο πετρελαιο ... λοιπον ανετα επιβιωνει και για αυτο οι ΗΠΑ εχουν ενα σωρο βασεις εκει ...τα υπολοιπα που γραφεις ειναι αλλο θεμα και αφορα στην ανομορφωση της ΜΑ γενικοτερα ...
Να συμφωνήσουμε, αλλά σε αυτό το νήμα κακώς βάζεις εμένα (αν το κάνεις κιόλας, δεν είμαι σίγουρος) στους αντι-Κούρδους. Εγώ ποτέ δεν έκραξα Κούρδους μέσα εδώ ούτε έγραψα ότι τα έκαναν πλακάκια με τζιχαντιστές, άλλοι το γράφουν αυτό.
Το γράφουν οι ρωσόφιλοι που μια ζωή ζητάνε από την Ελλάδα να σώσει αυτούς που ξεπουλάει η Ρωσία λες και είναι η Ελλάδα καμμία υπερδύναμη.
Πούλησε η Ρωσία τον Οτσαλάν,που είναι η Ελλάδα να σώσει τον Οτσαλάν.
Πούλησε η Ρωσία τους Σέρβους και τον Μιλόσεβιτς,που είναι η Ελλάδα να πάει κόντρα στο ΝΑΤΟ να τους σώσει.
Πούλησε πέρυσι τους Αρμένιους η Ρωσία,να επέμβει η Ελλάδα στον Καύκασο.
Τώρα το ίδιο με τους χριστιανούς στο Χαλέπι.
Για να τελείωνουμε : εάν η Ρωσία νοιάζεται τόσο για τους χριστιανούς να παύσει να έχει όλο τον στρατό της να πολεμά άλλους Χριστιανούς στην Ουκρανία και να στείλει στρατό στη Συρία να τους σώσει.Υπερεπαρκεί εάν σταματήσει τον πόλεμο κατά της χριστιανικής Ουκρανίας.Άντε τώρα.