!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ναι, αλλά η οικονομία της Ρωσίας...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Δεκ 2024, 19:37
βοθρατζης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 19:34 το σημαντικό όπως δείχνει είναι ότι δεν είναι κίνηση των Αμερικανών να ανοίξουν νέο μέτωπο ενάντια στην βόρεια Κορέα και κατ επέκταση στην Ρωσία
ή λες να ναι;
Σε χωρα με στενες σχεσεις με τις ΗΠΑ που εχουν 30.000 φανταρους εκει περα ειναι αδυνατο να μην συμβουλευτηκαν τον "πρεσβη"
:smt023
αν και αυτός είναι ο γενικός κανόνας
δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω για μια τόσο σωστή παρατήρηση.
Όλα περνάνε από τον εκάστοτε
είναι γνωστό αυτό
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Frappezitis έγραψε: 03 Δεκ 2024, 20:55 Γνωρίζετε εσείς περίπτωση στρατιωτικού νόμου που επιβλήθηκε σε κάποια χώρα που αυτοί που τον επέβαλαν να μην έχουν επικαλεστεί τον κομμουνιστικό κίνδυνο; Δεν παει το μυαλό μου σε καμία! Να κι άλλη μια σήμερα στην Ν.Κορεα! Κομμουνιστικό κίνδυνο επικαλέστηκε ο Πρόεδρος της χώρας και επέβαλε στρατιωτικό νόμο! Για μεγάλη διαφθορά στη χώρα μιλούν τα διεθνή ΜΜΕ! Είναι αυτό η' είναι άλλη μια εστία έντασης από την Απω Ανατολή που προστίθεται στο υπόλοιπο παγκόσμιο εύφλεκτο ιμπεριαλιστικό πολεμικό σκηνικό; Μάλλον το δεύτερο! Πριν λίγες μόνο μέρες έγιναν μεγάλες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ-Ν. Κορέας- Ιαπωνίας στην περιοχή!
αυτό το θέατρο είναι αφορμή και προσκληση στις ΗΠΑ να επέμβουν
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Αρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:23 Θυμιζω οτι την 4η Αυγουστου του 1936 ο Μεταξας εγκατεστησε δικτατορια για να προετοιμασει τη χωρα για τον Β Παγκοσμιο που θεωρουσε αναποφευκτο.

Ολα αυτα που βλεπουμε σε διαφορες χωρες δειχνουν επαναληψη της ιστοριας.

.
ε λοιπόν αυτή τη συζήτηση είχαμε απόψε,
από παντού δείχνει ότι γι αυτό πάμε.
Να τώρα άναψαν καινούργιο μέτωπο στη Συρία που την βρήκαν αφύλακτη, εάν πέσει ο ασαντ που πάνε να τον καθαρίσουν
αν το καταφέρουν αυτό, τότε μετά είμαι 100% βέβαιος ότι έρχεται η σειρά του Ιραν
και βλέπεις πως ανοίγονται διάφορα μικρά μικρά μέτωπα, μια στη γεωργία , μια τώρα στην νότιο κορέα...
νομίζω ότι είναι πολύ προφανές το σκηνικό.
επίσης μου φαίνεται ότι οι μέρες του ερντογαν θα είναι μετρημένες πλέον, από τη στιγμή μάλιστα που έκλεισε τα Δαρδανέλια και οι ρώσοι δεν μπήκαν με το στόλο στην Οδησσό , άρχισε να μετράει αντίστροφα τα ρολόι τους, τώρα και με αυτό στη συρία δεν τους βλέπω πολύ καλά. Σου λέει το Χαλέπι ήταν και είναι τουρκικό, σύμφωνα με το δόγμα τους. Ποιοι το βλέπουν με καλό μάτι αυτό οι κούρδοι και οι αμερικάνοι σύμμαχοι τους;χαμός έχει να γίνει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Οι πλανητάρχες Κιμ και Πουτιν είπαν τιποτα;
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Μάπα το καρπ... εεεε το κιμτσί τελικά...
Ο πρόεδρας, έκανε πίσω, και μάλλον βλέπω να μπαίνει τροχός και να κόβεται ο γύψος...
:102:
Τι α καν'ς;Α κάητσ'α μαλώ' εις, intensifies...
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Η ευκολία με την οποία οι καπιταληστικες κυβερνήσεις καταφεύγουν πλέον σε πολέμους και αντιδημοκρατικές εκτροπές, πρέπει να μας ανησυχεί καθώς τα θύματα είναι οι ίδιοι οι λαοί, η ελευθερία και τα δικαιώματά μας. Αν δεν σηκώσουμε τείχος υπεράσπισης της ειρήνης και των αναγκών της κοινωνικής πλειοψηφίας, οι υπαλληλοι των καπιταληστων που κυβερνούν θα μας οδηγούν σε ολοένα και πιο μαύρες μέρες.
Αλληλεγγύη στον λαό της Νότιας Κορέας που συγκεντρώνεται έξω από το κοινοβούλιο προσπαθώντας να ματαιώσει το υπό εξέλιξη πραξικόπημα!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

ΈΠΕΣΕ ΤΗΛ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου στη Νότια Κορέα, από τον πρόεδρο της χώρας, Γιουν Σουκ Γέολ.

«Η Ουάσινγκτον ανησυχεί σοβαρά για τις εξελίξεις στη χώρα αυτή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κορέας και παρακολουθεί στενά την κατάσταση», είπε ξανά ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας σε ανακοίνωσή του. «Ανησυχούμε πολύ από τις εξελίξεις που βλέπουμε», πρόσθεσε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

βοθρατζης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:43 ε λοιπόν αυτή τη συζήτηση είχαμε απόψε,
Να τώρα άναψαν καινούργιο μέτωπο στη Συρία που την βρήκαν αφύλακτη, εάν πέσει ο ασαντ που πάνε να τον καθαρίσουν
αν το καταφέρουν αυτό, τότε μετά είμαι 100% βέβαιος ότι έρχεται η σειρά του Ιραν
και βλέπεις πως ανοίγονται διάφορα μικρά μικρά μέτωπα, μια στη γεωργία , μια τώρα στην νότιο κορέα...

Όταν αλλάζει πρόεδρος στην Αμερική στο μεσοδιάστημα υπάρχει κενό εξουσίας και χορεύουν πολλοί καλλικάντζαροι που τολμούν πράγματα που κανονικά δεν θα έκαναν.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

πατησιωτης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:30
βοθρατζης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:43 ε λοιπόν αυτή τη συζήτηση είχαμε απόψε,

Όταν αλλάζει πρόεδρος στην Αμερική στο μεσοδιάστημα υπάρχει κενό εξουσίας και χορεύουν πολλοί καλλικάντζαροι που τολμούν πράγματα που κανονικά δεν θα έκαναν.
Δλδ η Γερμανία και η Γαλλία που έχουν κυβερνητική κρίση είναι καλικάντζαροι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34
GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:32 Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα.
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.

αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα. :102:

edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 03 Δεκ 2024, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48
GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:32 Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα.
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.

Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα. :102:
Μακριά από διασπορά γενικώς. Full biased.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:49
GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48

Μακριά από διασπορά γενικώς. Full biased.
Φοιτητές ήταν. Και η Κορεάτισσα και ο Ιρανός είναι πίσω στις χώρες τους. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”