Στην Τσαφ Τσούφ ή στο Ποσείδι; Λογικά Ποσείδι που είναι και της ΚΝΕ, να νιώθουν σαν το σπίτι τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
ήσουν ξεροψημένος πριν μπεις στο φορουμ; Που τα ξερεις αυτά παιδί μου;GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:15 Στην Τσαφ Τσούφ ή στο Ποσείδι; Λογικά Ποσείδι που είναι και της ΚΝΕ, να νιώθουν σαν το σπίτι τους.![]()
Συγνώμη, βασικά κοιμόμουν και μπήκα με το που άνοιξα το μάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 03 Δεκ 2024, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Samsung - LG?
Θυμιζω οτι την 4η Αυγουστου του 1936 ο Μεταξας εγκατεστησε δικτατορια για να προετοιμασει τη χωρα για τον Β Παγκοσμιο που θεωρουσε αναποφευκτο.
Ολα αυτα που βλεπουμε σε διαφορες χωρες δειχνουν επαναληψη της ιστοριας.
.
.
γενικά λιγο το λεω, οι περισότεροι χρειάστηκαν χρόνια εδώ μεσα για να ακουνε οτι ο μπιντεν ειπε οτι δεν εμπιστευεται την δικαιοσύνη και να λενε για τον Κιμ. Εσυ ξέρεις και αγνωστες λεξεις, Τσαφ Τσούφ ή Ποσείδι, φοβαμαι να γκουγκλαρω να δω τι εννοεις.
Ο Αλέξης σε θυμάται και γελαΑρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:23 Θυμιζω οτι την 4η Αυγουστου του 1936 ο Μεταξας εγκατεστησε δικτατορια για να προετοιμασει τη χωρα για τον Β Παγκοσμιο που θεωρουσε αναποφευκτο.
.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Κατασκηνώσεις είναι στην Χαλκιδική βρε.enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:25γενικά λιγο το λεω, οι περισότεροι χρειάστηκαν χρόνια εδώ μεσα για να ακουνε οτι ο μπιντεν ειπε οτι δεν εμπιστευεται την δικαιοσύνη και να λενε για τον Κιμ. Εσυ ξέρεις και αγνωστες λεξεις, Τσαφ Τσούφ ή Ποσείδι, φοβαμαι να γκουγκλαρω να δω τι εννοεις.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
α οκ θενκς, τον εχει φοβηθεί το μάτι μου.
- Καραμελίτσα
Εντάξει, η επόμενη εστία είναι η Κύπρος, αλλά αυτή κείται μακρυά.nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 20:30 Θα πρέπει σιγά σιγά παντως να μας προβληματίζει το γεγονός ότι όλες οι εστίες με ένταση ξεκινάνε να ανάβουν ή άναψαν ήδη.
Z
Aitwlos έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:25Ο Αλέξης σε θυμάται και γελαΑρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:23 Θυμιζω οτι την 4η Αυγουστου του 1936 ο Μεταξας εγκατεστησε δικτατορια για να προετοιμασει τη χωρα για τον Β Παγκοσμιο που θεωρουσε αναποφευκτο.
.
Με θυμαται και κλαιει για οσα του ειπα και δεν εκανε.
.
Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας εδω μέσα. Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα. Δεν περιμένω απο τον Φραπ και τον κάθε Φραπ να μάθω τι είναι η Ν. Κορέα, ποια τα καλά της και ποιά τα κακά της.enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:25γενικά λιγο το λεω, οι περισότεροι χρειάστηκαν χρόνια εδώ μεσα για να ακουνε οτι ο μπιντεν ειπε οτι δεν εμπιστευεται την δικαιοσύνη και να λενε για τον Κιμ. Εσυ ξέρεις και αγνωστες λεξεις, Τσαφ Τσούφ ή Ποσείδι, φοβαμαι να γκουγκλαρω να δω τι εννοεις.![]()
Τσαφ Τσούφ είναι παιδική κατασκηνώση ενω στο Ποσείδι έχει κατασκήνωση της ΚΝΕ που μαζευονται άεργοι και παραπονιούνται για τον καπιταλισμό ενω είναι μαστουρωμένοι.
Τα λέγατε κιόλας;Αρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:31Aitwlos έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:25Ο Αλέξης σε θυμάται και γελαΑρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:23 Θυμιζω οτι την 4η Αυγουστου του 1936 ο Μεταξας εγκατεστησε δικτατορια για να προετοιμασει τη χωρα για τον Β Παγκοσμιο που θεωρουσε αναποφευκτο.
.
Με θυμαται και κλαιει για οσα του ειπα και δεν εκανε.
.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Α έχεις τόσο μεγάλο δειγμα;GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:02Μόνο που μου εχει δοθεί η δυνατότητα να έχω δυο φίλους απο την Ν. Κορέα, φυσικά και θα διαφωνήσω. Εσυ πόσους φίλους και γνωστούς εχεις απο την Β. Κορέα;![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια που κολλάει ή δεν κολλάει με το σημερινό πραξικόπημα. Εκτός και αν οι φίλοι σου το θεωρούν καλό.
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:32 Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα.
αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Δεκ 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 3 Απαντήσεις