Τόσα χρόνια πολεμουσε κατσαπλιάδες ο συριακος στρατος, δεν έχει εμπειρία ή μέσα; γιατι εμπειρια σίγουρα έχει.The Great Leader έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:07 Τώρα, όλοι οι σύμμαχοι του Μπαράρ είναι κολλημένοι σε άλλα μέτωπα και ο συριακός στρατός δεν φαίνεται ικανός να τα αντεπεξέλθει σε ανταρτοπόλεμο. Πόσο μάλλον, όταν οι αντάρτες έχουν κονδύλια και εκπαίδευση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- NewModelArmy
Εχει ενα ενδιαφερον που οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν,λογικα,για την μεταναστευση απο τη Συρια στην Ευρωπη ειναι ταυτοχρονα υπερ του Ασαντ.
Αμα υπαρχει μια πιθανοτητα να γυρισουν πισω Συριοι μεταναστες ειναι να ξεκουμπιστει ο Ασαντ.Παρτε το χαμπαρι η συντριπτικη πλειοψηφια των Συριων τον μισει.Οπως εχει γραψει και ο Πατησιωτης ειναι μια μειοψηφια που κυβερναει τους αλλους με ξενες πλατες.Για αυτο δεν γυρισε πισω κανενας τοσα χρονια που η κατασταση ειχε ως ενα βαθμο εξομαλυνθει.
Αμα υπαρχει μια πιθανοτητα να γυρισουν πισω Συριοι μεταναστες ειναι να ξεκουμπιστει ο Ασαντ.Παρτε το χαμπαρι η συντριπτικη πλειοψηφια των Συριων τον μισει.Οπως εχει γραψει και ο Πατησιωτης ειναι μια μειοψηφια που κυβερναει τους αλλους με ξενες πλατες.Για αυτο δεν γυρισε πισω κανενας τοσα χρονια που η κατασταση ειχε ως ενα βαθμο εξομαλυνθει.
-
Jolly Roger_
2,5 εκατομμύρια Σύριοι είναι στην Τουρκία, ένας λόγος που κάνει τον πόλεμο ο Ταγίπ είναι για να τους στείλει πίσω, γιατί μέχρι τώρα που ήταν μόνο το Ιντλίμπ στα χέρια των δικών του, δεν πήγαινε κανένας Σύριος να στριμωχτεί στο κωλοχώρι.
Οι Σύριοι πάντως εδώ που έχουν έρθει, δεν έχουν μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας, δεν πειράζουν κανέναν, και δεν είναι και προκλητικοί σαν τους Ουκρανούς με τα μερσεντικά στη Χαλκιδική.
Οι Σύριοι πάντως εδώ που έχουν έρθει, δεν έχουν μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας, δεν πειράζουν κανέναν, και δεν είναι και προκλητικοί σαν τους Ουκρανούς με τα μερσεντικά στη Χαλκιδική.
Ξεκόλλα εάν επικρατήσουν οι τζιχαντιστές οι μεταναστευτικες ροές θα αυξηθούν. Το ότι δεν συμπαθούν τον Ασαντ δεν σημαίνει ότι θέλουν να ζήσουν τον μεσαίωνα των τζιχαντιστων.NewModelArmy έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:11 Εχει ενα ενδιαφερον που οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν,λογικα,για την μεταναστευση απο τη Συρια στην Ευρωπη ειναι ταυτοχρονα υπερ του Ασαντ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
παρατηρώ μια αγωνία στις τελευταίες δημοσιεύσεις στους πουτινικούς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το ενδεχόμενο να υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ Πουτιν Τραμπ για ανταλλαγή Συρίας με Ουκρανία το εχεται σκεφτεί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- The Great Leader
Η ηγεσία του συριακού στρατού είναι στο σύνολο της, συγγενείς και συγχωριανοί του Μπασάρ. Το κριτήριο επιλογής είναι καθαρά η πίστη στον πρόεδρο και όχι η αποτελεσματικότητα. Η παθογένεια αυτή ίσχυε από τα χρόνια του Χαφέζ, άλλα ο μπαμπάς δεν περιόριζε την στρατιωτική ηγεσία στο να είναι αλεβίτες. Άλλωστε ο Μουσταφά Τλας, κολλητός και υπουργός Άμυνας του Χαφέζ, ήταν Σουνίτης. Επίσης, ο Χαφέζ ως στρατιωτικός, ήξερε τα όρια του στρατού του και να καμουφλάρει τις αδυναμίες του.Αλιόσα έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:09Τόσα χρόνια πολεμουσε κατσαπλιάδες ο συριακος στρατος, δεν έχει εμπειρία ή μέσα; γιατι εμπειρια σίγουρα έχει.The Great Leader έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:07 Τώρα, όλοι οι σύμμαχοι του Μπαράρ είναι κολλημένοι σε άλλα μέτωπα και ο συριακός στρατός δεν φαίνεται ικανός να τα αντεπεξέλθει σε ανταρτοπόλεμο. Πόσο μάλλον, όταν οι αντάρτες έχουν κονδύλια και εκπαίδευση.
Επίσης, ο στρατός της συρίας, ειδικά λόγω του εμφυλίου, είναι κατά κύριο λόγω ένας αλεβίτικοχριστιανικός στρατός, με όσους σουνίτες εκεί να υπηρετούν χλυαρά, χωρίς ιδιαίτερη πίστη στο καθεστώς. Αυτός ο στρατός, μετά βίας να κρατάει το 1/3 της χώρας. Αυτό φάνηκε με το πόσο γρήγορα έχασε εδάφη τις τελευταίες μέρες.
-
Jolly Roger_
Όσοι πιστεύετε ότι θα δεχτεί η Δύση τον Άσαντ στους κόλπους της αν αυτός απλά διώξει το Ιράν, μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει Δύση. Τον Καντάφι και τον Σαντάμ πουλήσανε που ήταν και για χρόνια φίλοι τους. Ο Άσαντ και ποτέ φίλος τους δεν ήταν, και συνορεύει με την 51η πολιτεία των ΗΠΑ (ενώ ο Σαντάμ και ο Καντάφι δεν(, και έκανε την αμαρτία να αφήνει το Ιράν να περνάει όπλα στη Χεζμπολάχ, και βάσεις έδωσε στη Ρωσία και τα σχέδια των νήοκονς χάλασε την περασμένη δεκαετία. Αν στη μικροπρεπώς εκδικητική μανία που χαρακτηρίζει την άρχουσα τάξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κάτι τύποι Τζον Μπόλτον και Τσέινι ήθελαν μια φορά να πιουν το αίμα του Σαντάμ, του Άσαντ θέλουν να του το πιουν δέκα.
- The Great Leader
Θα ποντάρουν μόνο στην ελπίδα ο Άσαντ να είναι τόσο φιλοτομαριστής, που να σκεφτεί κάτι τόσο παρανοϊκό. Η επαναπροσέγγιση με τις Μοναρχίες του Κόλπου, είναι η μόνη μεσοβέζική λύση, που θα είναι σαν να τα βρήκε με την Δύση, χωρίς να τα έχει βρει.Jolly Roger_ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:28 Όσοι πιστεύετε ότι θα δεχτεί η Δύση τον Άσαντ στους κόλπους της αν αυτός απλά διώξει το Ιράν, μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει Δύση. Τον Καντάφι και τον Σαντάμ πουλήσανε που ήταν και για χρόνια φίλοι τους. Ο Άσαντ και ποτέ φίλος τους δεν ήταν, και συνορεύει με την 51η πολιτεία των ΗΠΑ (ενώ ο Σαντάμ και ο Καντάφι δεν(, και έκανε την αμαρτία να αφήνει το Ιράν να περνάει όπλα στη Χεζμπολάχ, και βάσεις έδωσε στη Ρωσία και τα σχέδια των νήοκονς χάλασε την περασμένη δεκαετία. Αν στη μικροπρεπώς εκδικητική μανία που χαρακτηρίζει την άρχουσα τάξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κάτι τύποι Τζον Μπόλτον και Τσέινι ήθελαν μια φορά να πιουν το αίμα του Σαντάμ, του Άσαντ θέλουν να του το πιουν δέκα.
-
Jolly Roger_
Με τις μοναρχίες ναι. Πολύ υπαρκτό σενάριο. Ο MBZ και ο MBS άλλωστε μετά το 2015 τον είχαν βοηθήσει μέσω μυστικών υπηρεσιών, πολλούς αρχιτζιχαντιστές τότε τους έφαγε με πληροφορίες καρφωτή από ΣΑ και ΗΑΕ.The Great Leader έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:33Θα ποντάρουν μόνο στην ελπίδα ο Άσαντ να είναι τόσο φιλοτομαριστής, που να σκεφτεί κάτι τόσο παρανοϊκό. Η επαναπροσέγγιση με τις Μοναρχίες του Κόλπου, είναι η μόνη μεσοβέζική λύση, που θα είναι σαν να τα βρήκε με την Δύση, χωρίς να τα έχει βρει.Jolly Roger_ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:28 Όσοι πιστεύετε ότι θα δεχτεί η Δύση τον Άσαντ στους κόλπους της αν αυτός απλά διώξει το Ιράν, μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει Δύση. Τον Καντάφι και τον Σαντάμ πουλήσανε που ήταν και για χρόνια φίλοι τους. Ο Άσαντ και ποτέ φίλος τους δεν ήταν, και συνορεύει με την 51η πολιτεία των ΗΠΑ (ενώ ο Σαντάμ και ο Καντάφι δεν(, και έκανε την αμαρτία να αφήνει το Ιράν να περνάει όπλα στη Χεζμπολάχ, και βάσεις έδωσε στη Ρωσία και τα σχέδια των νήοκονς χάλασε την περασμένη δεκαετία. Αν στη μικροπρεπώς εκδικητική μανία που χαρακτηρίζει την άρχουσα τάξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κάτι τύποι Τζον Μπόλτον και Τσέινι ήθελαν μια φορά να πιουν το αίμα του Σαντάμ, του Άσαντ θέλουν να του το πιουν δέκα.
-
Jolly Roger_
Ο τυπάς αυτός που έχει πηγές μέσα στη Συρία εδώ και χρόνια, λέει ότι δεν ισχύουν τα περί αποχώρησης Ρώσων
https://twitter.com/Charles_Lister/stat ... 2396511263
https://twitter.com/Charles_Lister/stat ... 2396511263
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Βάλε ένα ερωτηματικό κατά πόσο οι μοναρχιες του κόλπου συνεχίζουν η θα συνεχίσουν να είναι με την Δύση.The Great Leader έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:33Θα ποντάρουν μόνο στην ελπίδα ο Άσαντ να είναι τόσο φιλοτομαριστής, που να σκεφτεί κάτι τόσο παρανοϊκό. Η επαναπροσέγγιση με τις Μοναρχίες του Κόλπου, είναι η μόνη μεσοβέζική λύση, που θα είναι σαν να τα βρήκε με την Δύση, χωρίς να τα έχει βρει.Jolly Roger_ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:28 Όσοι πιστεύετε ότι θα δεχτεί η Δύση τον Άσαντ στους κόλπους της αν αυτός απλά διώξει το Ιράν, μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει Δύση. Τον Καντάφι και τον Σαντάμ πουλήσανε που ήταν και για χρόνια φίλοι τους. Ο Άσαντ και ποτέ φίλος τους δεν ήταν, και συνορεύει με την 51η πολιτεία των ΗΠΑ (ενώ ο Σαντάμ και ο Καντάφι δεν(, και έκανε την αμαρτία να αφήνει το Ιράν να περνάει όπλα στη Χεζμπολάχ, και βάσεις έδωσε στη Ρωσία και τα σχέδια των νήοκονς χάλασε την περασμένη δεκαετία. Αν στη μικροπρεπώς εκδικητική μανία που χαρακτηρίζει την άρχουσα τάξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κάτι τύποι Τζον Μπόλτον και Τσέινι ήθελαν μια φορά να πιουν το αίμα του Σαντάμ, του Άσαντ θέλουν να του το πιουν δέκα.
Το τελευταίο διάστημα βλέπω μια τάση να πάρουν αποστάσεις από την Δύση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό είναι αφίσα από την ταινία Εβραίος Συς?Scouser έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:43Ό,τι πεις συνα(β)γωνιστή:
[img]https://i.postimg.cc/HLNyhZd9/deb3 ... .jpg[/img]
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- The Great Leader
Άλλωστε, οι Μοναρχίες δεν καλοβλέπουν το να γίνει ο Ερντογάν ο ηγέτης του σουνιτικού κόσμου. Εδώ ταϊζουν τον Σίσι στην Αίγυπτο για να μην σκάσει ξανά στο προσκήνιο η Μουσουλμανική Αδελφότητα(φιλοερντογανικοί), σίγουρα θα κόψουν κονδύλι και για τον Μπασάρ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις