Beria έγραψε: 02 Δεκ 2024, 22:10
Στο μεταξύ στο μετρό της Αθήνας δεν υπάρχει μέρα που να μην ανακοινώνουν τα μεγάφωνα για ασανσέρ κάποιου σταθμού που δεν λειτουργούν
Εγώ πάντως στο Λονδίνο δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει τέτοια ανακοίνωση. Και άντε, εκείνοι έχουν 11 γραμμές 400 χιλιομέτρων στο σύνολο, εμείς έχουμε μία, βία 10 χιλιόμετρα, και είναι ολοκαίνουργια υποτίθεται.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Έχει γίνει θέμα ότι στο μετρό Θεσσαλονίκης τρέχει νερό από τη βροχή...
Κι όμως είστε τόσο εμπαθείς...τόσο προκατειλειμμενοι...
Δεν είναι κακοτεχνία...
Είναι φενγκ σουι...
Για να είναι η ροή των δρομολογίων ευλογημένη και χωρίς εμπόδια... όπως και η ροή του νερού από τον ουρανό που την στέλνει ο καλός θεούλης...άλλωστε δε στάζουν τα βαγόνια...
Σε λίγα σημεία γίνεται αυτό που προτείνεται από τους μελλοντολογους...
Στο μεταξύ στο μετρό της Αθήνας δεν υπάρχει μέρα που να μην ανακοινώνουν τα μεγάφωνα για ασανσέρ κάποιου σταθμού που δεν λειτουργούν
Εγώ πάντως στο Λονδίνο δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει τέτοια ανακοίνωση. Και άντε, εκείνοι έχουν 11 γραμμές 400 χιλιομέτρων στο σύνολο, εμείς έχουμε μία, βία 10 χιλιόμετρα, και είναι ολοκαίνουργια υποτίθεται.
Εγώ δεν παρατήρησα καν την ύπαρξη ασανσέρ... Προτιμώ τις κυλιόμενες ή τα ποδαράκια μου.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Δεκ 2024, 22:31
βολεύει τρελά όσους χρειάζεται να περάσουν από κέντρο αλλά όχι να ξεφύγουν απο κει, αν μένεις ξερω γω βουλγαρη και δουλευεις βαρδαρη-δικαστήρια κομπλέ, αν είσαι δυτικά-μεσοδυτικά και πας πανεπιστήμια όπως εγω επίσης. 15-20% βελτίωση
Αμπελόκηπους/Μενεμένη εισαι;
Στο περίπου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Το οτι οανω απο τους μισους σταθμους δεν εχουν ασανσερ το προσεξες?