!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
Re: Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις (γιατι εισαι προτεραιοτητα και σου εχει αδυναμια) αλλα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μην μπορεις να κανεις το παραμικρο πανω του ή να αλλαξεις οποιαδηποτε γνωμη/αποψη/θελω επειδη εχει την δικη του προσωπικοτητα. Και αυτο μπορει ΚΑΙ να σε τρελανει αλλα την ιδια στιγμη ειναι ΑΥΤΟ ακριβως που σου ξυπναει ολο το παθος και που ο ερωτας συνεχιζει να υπαρχει και να γινεται δυνατοτερος αντι να σβηνει.
Μπορει να γραφω για ωρες. Επειδη ο ερωτας ειναι η κινητηρια δυναμη, ειναι η ιδια η ζωη. Επειδη αν γυρνουσε πισω ο χρονος, δεν θα αλλαζα τιποτα και θα το ζουσα ξανα απ' την αρχη.
Μπορει να γραφω για ωρες. Επειδη ο ερωτας ειναι η κινητηρια δυναμη, ειναι η ιδια η ζωη. Επειδη αν γυρνουσε πισω ο χρονος, δεν θα αλλαζα τιποτα και θα το ζουσα ξανα απ' την αρχη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Γι αυτο μ' αρεσουν οι αποψεις σου σε θεματα σχεσεων. Επειδη εχεις πεισμα, δεν τα παρατας, συμβουλευεις τον αλλον να το παλεψει και να σκεφτει με το συναισθημα. Ετσι ακριβως το βλεπω και εγω. Επειδη δυσκολα θα εφευγα απο μια σχεση αν δεν γινοταν κατι σοβαρο. Ποσο μαλλον οταν υπαρχει αγαπη. Και γενικα στη ζωη ετσι αντιδρω. Το παλευω μεχρι εκει που δεν παει αλλο.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:38Φίλε μου, άσε τις χαζομάρες για το τζοκερ. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αγαπάς την οικογένειά σου, οπότε το λογικό θα είναι να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το παρακάτω. Είμαι σίγουρη πως είναι προτιμότερο να το παλέψεις, απ'το να χάνεις τον χρόνο σου στην θλίψη και το μιζέριασμα. Να σώσεις το όλον. Μπορείς.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:30Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:22
Έχω μείνει μαλάκας. Με συγχωρείς. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η συνθήκη;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Στα 30+ ανακάλυψα ότι ο έρωτας αφορά μια εγκεφαλική δυσλειτουργία διαδικασία κατά την οποία αναστέλλονται διαδικασίες όπως ή ορθή κρίση και είναι χρονικά περιορισμένος με ανώτερο όριο τα δύο χρόνια.
Μεεεεχρι τότε όμως, πολλά πατώματα, πολύ αλκοόλ, πολύ κλάμα κλπ
Μεεεεχρι τότε όμως, πολλά πατώματα, πολύ αλκοόλ, πολύ κλάμα κλπ
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Ρε Ιακχε πολιτικος μηχανικός δεν εισαι?
Μιλαμε για δουλειά με την οποια στην Ελλάδα μπορείς να ζησεις ακομα και αν δεν εχεις εκδόσει ουτε μια οικοδομή αδεια. Νομιμοποιησεις αυθαιρετων, τοπογραφικα για κτηματολογιο κλπ
Οποιονδήποτε μηχανικο γνωριζω στα Χανια, ειναι πνιγμενος και βριζουν πως δεν προλαβαινουν. Πως διαολο δεν εχεις δουλειά??
Μιλαμε για δουλειά με την οποια στην Ελλάδα μπορείς να ζησεις ακομα και αν δεν εχεις εκδόσει ουτε μια οικοδομή αδεια. Νομιμοποιησεις αυθαιρετων, τοπογραφικα για κτηματολογιο κλπ
Οποιονδήποτε μηχανικο γνωριζω στα Χανια, ειναι πνιγμενος και βριζουν πως δεν προλαβαινουν. Πως διαολο δεν εχεις δουλειά??
Nτροπη.Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17 Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις .
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ενα απο τα πολλα ειναι και αυτο, δεν λεω ψεματα
Ειναι ωραιο να ξερεις οτι μπορεις να τον κανεις οτι θελεις (οχι οοοτι οτι θελεις, αλλα επιασες το ποιντ). Το ιδιο ισχυει και αναποδα ομως.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Όχι
Ναι
Γτ?? Γτ απλά πέθανε για εμένα.
Διαφωνώ ότι ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Μια μαλακια είναι
Που δε βλέπεις μπροστά σου
Μπαίνουν παρωπίδες
Και ένα πρωί ξυπνάς και λες τι κάνω εγώ εδώ.
Αυτά!!!!
Ναι
Γτ?? Γτ απλά πέθανε για εμένα.
Διαφωνώ ότι ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Μια μαλακια είναι
Που δε βλέπεις μπροστά σου
Μπαίνουν παρωπίδες
Και ένα πρωί ξυπνάς και λες τι κάνω εγώ εδώ.
Αυτά!!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Βασικά από ότι καταλάβατε ήταν μόνο ένας
Αλλά δεν πήγε πουθενά
Δεν τράβαγε
Αλλά δεν πήγε πουθενά
Δεν τράβαγε
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Όλοι οι άνθρωποι λίγο- πολύ έχουμε τις ιδιορρυθμίες μας και ενίοτε δυσκολία στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό μας. Προσπάθησε αλλά ουσιαστικά.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:42Αυτό λέει η λογική και ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θέλει τον τρόπο του όμως η γυναίκα μου είναι δύσκολη.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:38Φίλε μου, άσε τις χαζομάρες για το τζοκερ. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αγαπάς την οικογένειά σου, οπότε το λογικό θα είναι να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το παρακάτω. Είμαι σίγουρη πως είναι προτιμότερο να το παλέψεις, απ'το να χάνεις τον χρόνο σου στην θλίψη και το μιζέριασμα. Να σώσεις το όλον. Μπορείς.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:30
Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
But my heart's victim and its torturer.Να εισαι θυμα και δολοφονος μαζι.
Από το ποίμα Vision in the Wood του μεγαλύτερου simp όλων των εποχών W.B.Yeats.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλα τα παραπάνω ρε παιδί μου. Γράψε απλά την εμπειρία σου. Απλά πράματα.
Στύξ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 19:18 Όλο μπούρου μπούρου ,αλλά επί του θέματος δεν κρένετε ντιπ.
Κι η θεία η μουρλέγκω που άνοιξε θέμα και την έκανε.
Βάζω απουσίες,να μείνετε, σιχτίρ.![]()
Έχω και δουλειές ρε κιοφτέ.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:26Γι αυτο μ' αρεσουν οι αποψεις σου σε θεματα σχεσεων. Επειδη εχεις πεισμα, δεν τα παρατας, συμβουλευεις τον αλλον να το παλεψει και να σκεφτει με το συναισθημα. Ετσι ακριβως το βλεπω και εγω. Επειδη δυσκολα θα εφευγα απο μια σχεση αν δεν γινοταν κατι σοβαρο. Ποσο μαλλον οταν υπαρχει αγαπη. Και γενικα στη ζωη ετσι αντιδρω. Το παλευω μεχρι εκει που δεν παει αλλο.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:38Φίλε μου, άσε τις χαζομάρες για το τζοκερ. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αγαπάς την οικογένειά σου, οπότε το λογικό θα είναι να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το παρακάτω. Είμαι σίγουρη πως είναι προτιμότερο να το παλέψεις, απ'το να χάνεις τον χρόνο σου στην θλίψη και το μιζέριασμα. Να σώσεις το όλον. Μπορείς.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:30
Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.
Βασικά δεν ξέρω ρε παιδί μου. Αλλά σπάνια καταλήγει να μένει κάποιος στο τέλος, με τον μεγάλο του έρωτα.Andromachi έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 10:35 Βασικά από ότι καταλάβατε ήταν μόνο ένας
Αλλά δεν πήγε πουθενά
Δεν τράβαγε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-