Το έχει ξαναγράψει...
Πιθανότατα αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές , κυρίως τα οικονομικά, η σχέση να μην βαλτώνε εφόσον το επαναλαμβάνει...
Αν κρατηθούν και αλλάξουν οι συνθήκες πιθανόν να ξαναβρούν αυτό που πιστεύω απλά θάφτηκε και δεν χάθηκε.
Το έχει ξαναγράψει...
Αυτή που επιθυμεί ο καθένας.
Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Έλεγχος και έλεγχος με μικρό "ε"Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:15Πολύ ''τακτοποιημένη'' σε βρίσκω. Η παρόρμηση στον Έρωτα, είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Γνώμη μου.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:10Μα όλα είναι του Νου...θέατρο...ορμόνες...Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:02
Κορίτσι μου, είναι απλό. Έχεις πέσει ποτέ στα πατώματα για κάποιον; Έχεις κλάψει από καψούρα; Ποιός γαμεί τους φύλακες των ροών.
Αυτό ονομάζεται Έρωτας.Πάθος ασίγαστο. Να μην ξέρεις που βρίσκεσαι. Να γίνεσαι ''ζητιάνος'' στους φίλους σου και να σε καταλαβαίνουν. Να μην μπορείς να πάρεις τα ποδάρια σου που τρέμουν από αναμονή. Να αισθάνεσαι τίποτα, στο πουθενά. Όποιος δεν το έχει νοιώσει, δεν ξέρει τι χάνει.
Αυτό είναι παράλογο ...
Αλλά μαζί του νιώθω υπέροχα...γιατί να νιώθω άσχημα; Να πέφτω στα πατώματα να κλαίω;
Εφραινομαι...και χαίρομαι την Φύση, το πεδίο της Ζωής.
Δλδ θετική επίδραση στι Νου.
Τα θυμάμαι όσα έχει γράψει ο Ίακχος. Γι'αυτό και ρώτησα, αν διορθώνεται. Προφανώς και δεν χάθηκε.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:16Το έχει ξαναγράψει...
Πιθανότατα αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές , κυρίως τα οικονομικά, η σχέση να μην βαλτώνε εφόσον το επαναλαμβάνει...
Αν κρατηθούν και αλλάξουν οι συνθήκες πιθανόν να ξαναβρούν αυτό που πιστεύω απλά θάφτηκε και δεν χάθηκε.
Οκεγια, το σταματω
Θα χωριζες;Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:17Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Έχω μείνει μαλάκας. Με συγχωρείς. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η συνθήκη;Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:17Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Γιατί; Κουβέντα κάνουμε.
Προφανώς το λέει γιατί δεν θέλει να τις επιβαρύνει περαιτέρω. Ή τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνεται από συμπεριφορές. Θυμάμαι που έλεγε κάποια στιγμή για τα φροντιστήρια της κόρης του που δεν μπορούσε να καλύψει ο άνθρωπος.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:21Θα χωριζες;Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:17Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Αυτό έχει διττή σημασία...
Το σταματω και σε σενα.
Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:22Έχω μείνει μαλάκας. Με συγχωρείς. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η συνθήκη;Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:17Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Ά..Μάλιστα. Που και που, γίνεσαι παρορμητική.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:18Έλεγχος και έλεγχος με μικρό "ε"Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:15Πολύ ''τακτοποιημένη'' σε βρίσκω. Η παρόρμηση στον Έρωτα, είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Γνώμη μου.ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:10
Μα όλα είναι του Νου...θέατρο...ορμόνες...
Αυτό είναι παράλογο ...
Αλλά μαζί του νιώθω υπέροχα...γιατί να νιώθω άσχημα; Να πέφτω στα πατώματα να κλαίω;
Εφραινομαι...και χαίρομαι την Φύση, το πεδίο της Ζωής.
Δλδ θετική επίδραση στι Νου.![]()
Αλλά που και που γίνομαι μαύρο πρόβατο ...αχαχαχαχα σε αλλά ομως![]()
Φίλε μου, άσε τις χαζομάρες για το τζοκερ. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αγαπάς την οικογένειά σου, οπότε το λογικό θα είναι να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το παρακάτω. Είμαι σίγουρη πως είναι προτιμότερο να το παλέψεις, απ'το να χάνεις τον χρόνο σου στην θλίψη και το μιζέριασμα. Να σώσεις το όλον. Μπορείς.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:30Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:22Έχω μείνει μαλάκας. Με συγχωρείς. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η συνθήκη;Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:17
Πολύ δύσκολα. Προσπαθώ αλλά αυτό που κατάφερα είναι απλά να υπάρχει μια ομαλη συμβιωση. Τωρα έχω κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και δεν εχω την κατανόηση που πρέπει. Αν είχα οικονομική άνεση θα χώριζα αν φύγω τώρα θα πεθάνουν από πείνα μάνα και κορη
Αυτό λέει η λογική και ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θέλει τον τρόπο του όμως η γυναίκα μου είναι δύσκολη.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:38Φίλε μου, άσε τις χαζομάρες για το τζοκερ. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Αγαπάς την οικογένειά σου, οπότε το λογικό θα είναι να κάτσετε και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το παρακάτω. Είμαι σίγουρη πως είναι προτιμότερο να το παλέψεις, απ'το να χάνεις τον χρόνο σου στην θλίψη και το μιζέριασμα. Να σώσεις το όλον. Μπορείς.Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:30Δε μπορεί, εκτος αν πιασω το τζοκερ, για αυτό υπομενω αυτή τη δύσκολη σχέση. Ίσως και εμένα όταν βελτιωθεί η υγεία μου και βρω μια αξιοπρεπή δουλειά να σώσω ότι μπορώ.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:22
Έχω μείνει μαλάκας. Με συγχωρείς. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η συνθήκη;