!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Fata_Morgana έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:33 Δως μου εμένα να διαχειριστώ το προφίλ σου και θα σου βγάλω 5 γκόμενες.

Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μια γνωριμία μου κτηνίατρος, μου εκμυστηρεύτηκε πως είχε εξειδίκευση στη λήψη δείγματος για breeding καθαρόαιμων κυνών. Και πως ήταν επικερδής παράπλευρη επαγγελματική δραστηριότητα :roll:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 22:07
Fata_Morgana έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:33 Δως μου εμένα να διαχειριστώ το προφίλ σου και θα σου βγάλω 5 γκόμενες.

Μη με προκαλείς, θα κάμω λογαριασμό και θα βγάζω περισσότερα γκομενάκια από σένα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

βοθρατζης έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:41
Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:20
Naranjita έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:38

εσύ θα προχωρούσες μια γνωριμία που στο σεχ θα ξεκινούσε παρατηρώντας το περί ου ο λόγος και λέγοντας τα παρακάτω:

δεν έχει σημασία που είναι τόσο μικρό/ ή τόσο μεγάλο/ η μέτριο πολύ μέτριο /μα γιατί είναι τόσο μαλακό σου συμβαινει συνέχεια? σημασία έχουν τα προκαταρκτικά και τα σωστα βοηθήματα επίσης το να μιλάς με την σύντροφο σου και να λέτε τις φαντασιώσεις σας. πχ πάνω στο τραχτέρι στο σύνταγμα την ώρα που οι αγρότες χύνουν τα γάλατα και πετούν τα ροδάκινα.
λοιπον εχω παρει ενα μικρο βαρκακι, και βγαζω βολτα 3 τουριστριες, με κωλοκαιρο.

καποια στιγμη τρωμε στα μουτρα ενα κυμα καλο, και γινομαστε μουσκιδια. κανω λοιπον κι εγω και βγαζω την μπλουζα, οπου η κοπελια κανει woooooooow!!! κι εγω απαντω κατι σε ευχαριστω, αλλα δεν το χαφτω, 25 χρονια πριν θα πιστευα οτι το εννοεις, πλεον εχουν περασει αυτες οι μερες για μενα.

την επομενη ωρα μου εκανε διαλεξη για το πως η σεξουαλικοτητα καθενος και καθεμιας ειναι απροβλεπτη, δεν μπαινει σε καλουπια, και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι, ολα επιτρεπονται, και πολλα που δε θυμαμαι ακομη.
ε τελικά της τον κάρφωσες;
:D
εχει πιο πολλη πλακα να μην πω, και να αφησω καθε πχορουμιτη να φανταζεται οτιναναι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Δεκ 2024, 09:33
βοθρατζης έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:41
Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:20

λοιπον εχω παρει ενα μικρο βαρκακι, και βγαζω βολτα 3 τουριστριες, με κωλοκαιρο.

καποια στιγμη τρωμε στα μουτρα ενα κυμα καλο, και γινομαστε μουσκιδια. κανω λοιπον κι εγω και βγαζω την μπλουζα, οπου η κοπελια κανει woooooooow!!! κι εγω απαντω κατι σε ευχαριστω, αλλα δεν το χαφτω, 25 χρονια πριν θα πιστευα οτι το εννοεις, πλεον εχουν περασει αυτες οι μερες για μενα.

την επομενη ωρα μου εκανε διαλεξη για το πως η σεξουαλικοτητα καθενος και καθεμιας ειναι απροβλεπτη, δεν μπαινει σε καλουπια, και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι, ολα επιτρεπονται, και πολλα που δε θυμαμαι ακομη.
ε τελικά της τον κάρφωσες;
:D
εχει πιο πολλη πλακα να μην πω, και να αφησω καθε πχορουμιτη να φανταζεται οτιναναι. :102:
Αυτά μας κάνεις και μας παιδεύεις...
:lol:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Γνωριζεις κομενάκι της λες με τι ασχολείσαι και απαντά πιλότος μαχητικών :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”