Όχι οι αηδίες των σουπερμάρκετ. Σπιτική με ελαιόλαδο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Unpopular opinions
- Καραμελίτσα
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Unpopular opinions
Πωπω όλα τα καλά ειπώθηκαν νωρίς
zteo έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 22:49 1.Δεν μου αρέσει ο Ντι Καπριο
Δεν πειράζει, αν είσαι κάτω των 22, αρέσεις εσύ σ'αυτόν.
2. Δεν μου αρέσει ο Ρίτσαρντ Γκηρ
οκ, και γω δεν κατάλαβα ποτέ το απήλ. Ας μας πουν οι γυναίκες
3. Δεν μου αρέσουν οι Guns n Rose's
αμήν, για το πέος μπάντα, 3 καλά τραγούδια και αυτά meh
4. Δεν μου αρέσουν οι ξηροί καρποί
ώπα
5. Μου αρέσει κρουασανακια σοκολάτας με μαγιονέζα
Τώρα αρχίζω και νιώθω φόβο και απειλή
6. Μου αρέσει να βάζω πακοτινια στην σαλάτα.
...
Δεν πιστεύω ότι ο Μπιν Λαντεν σκοτώθηκε αλλά πέθανε από φυσικά αιτία.
Σας παρακαλώ, αργείτε πολύ ακόμη; Ναι είναι κοντά μου. *σπάσιμο πόρτας* ΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ
Είχα κάνει μια νοερή ερώτηση παλαιότερα και η απάντηση που σχηματίσθηκε στο μυαλό μου ήταν ότι ζει αθέατος σε κάποια μεσοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ.Δεν πιστεύω ότι ο Μπιν Λαντεν σκοτώθηκε αλλά πέθανε από φυσικά αιτία.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μάλλον δεν έχεις πετύχει γυραδικο με καλές πίτες.masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:22Ξέρεις αν το φτιάχνεις στο σπίτι όπως ο ισιλντουρ, υπάρχει και η επαναστατική λύση του διπλού και τριπλού τυλίγματος (ΟΥΑΑΟΥ)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:13Τύλιξε το σε σελοφαν. .το ίδιο είναι.masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 14:55
¡Ay, caramba! Hard disagree που λεν και οι γκέι.
Η τορτίλλια είναι φοβερή επιλογή για εναλλαγή όταν έχεις βαρεθεί την στάνταρ πίτα.
Οκ, απέξω θα το πάρεις με πάχος ανάμεσα σε φύλλο γραφιτίου και 1nm το πολύ. Αλλά για μένα, είναι μονόδρομος αν βάζεις πολλά υλικά. Όταν παίρνω κανονική πίτα, παίρνω oldschool 90s.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- masterridley
Πώς μπορείς να είσαι τόσο λάθος σε ένα ποστ?hellegennes έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:14 2. Η ιταλική κουζίνα είναι μέτρια.
3. Η γαλλική κουζίνα είναι στο ίδιο επίπεδο με την βρετανική.
Καλά για το 3 χωράει συζήτηση, αλλά για το 2, θες να μου πεις ότι οι πίτσες, μακαρόνια, λαζάνια και ό,τι άλλο θεωρούμε ιταλικό* είναι.. μέτρια; Μήπως απλά έχεις μπουχτίσει; Δεν βλέπω τίποτα μέτριο σε μια πίτσα πεπερόνι/μπέικον και έχω φάει πεντακόσιες. Αν αφαιρούσες τα "ιταλικά" απ'το delivery, θα έμενες με το μισό κατάλογο κυριολεκτικά (εξαιρώντας τις ασιατικές επιλογές).
Για το 2, νομίζω θα συμφωνήσω, αν και γαλλόφιλος με βαριά καρδιά. ΔΕΝ έχουν κάποιο φοβερό πιάτο, αλλά οκ είναι υπερβολή αυτό που γράφεις. Ισοδυναμεί με το "δεν έχουν κουζίνα" που δεν ισχύει.

Για να μην πιάσουμε τα γλυκά που πραγματικά το χτυπήσανε έξω απ'το πάρκο (αγγλισμός ftw). Ναι, ναι ξέρω αρχικά τα πήραν απ'τους Αυστριακούς, viennoiseries yadda yadda. Ξαναδές *.
* επίτηδες έγραψα "θεωρούμε" γιατί μπορεί κάποιος να πει "ε ΑΑΚΣΟΥΑΛΙ στην Νάπολι δεν φτιάχναν την πίτσα που τρώμε σήμερα αλλά κάτι φλάτμπρεντ τύπου μπλα μπλα μπλα".
Ρε τύποι, έναν γύρο και ένα σουβλάκι θα φάτε και αρχίσατε τις παραξενιές και τις ανωμαλίες. Αλάδωτες πίτες, αλιπα κρέατα, μαϊντανό, λίγο κρεμμύδι κομμένο σε ακολουθία φιμπονάτσι και ντομάτα από βιολογική καλλιέργεια στα πέριξ του μαντείου των Δελφών.
Αφού θα φάτε απ' έξω κάτι πρόχειρο και μη υγιεινό, φάτε το και σκάστε. Αλλιώς μαγειρέψτε σπίτι κοτόπουλα και μπρόκολα στον ατμό.
Αφού θα φάτε απ' έξω κάτι πρόχειρο και μη υγιεινό, φάτε το και σκάστε. Αλλιώς μαγειρέψτε σπίτι κοτόπουλα και μπρόκολα στον ατμό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ναι ,τι;Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:14Ερμής έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:19Το κρέας πάει με πατάτες, το ψωμί δε πάει.hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:07
Δεν τρώω γύρο με πίτα εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ζητάω ψωμάκι. Ναι, το κρέας πάει με τις πατάτες.
Εκτος και εισαι οικοδόμος ή λιμενεργάτης και θες ενέργεια για να καθαρίσεις τα ύφαλα.
[img]https://i.postimg.cc/JzbvXYmg/a467 ... avif[/img]
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:54 θες να μου πεις ότι οι πίτσες, μακαρόνια, λαζάνια και ό,τι άλλο θεωρούμε ιταλικό* είναι.. μέτρια; Μήπως απλά έχεις μπουχτίσει; Δεν βλέπω τίποτα μέτριο σε μια πίτσα πεπερόνι/μπέικον και έχω φάει πεντακόσιες.
Απαγορεύεται η είσοδος στον παρόντα ιστότοπο σε άτομα κάτω των 14 χωρίς την παρουσία συνοδού.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ο τσιμπητος εχει αντικαταστησει το ψωμι με πιτες που καανει μονος του
αυτες με καλαμποκαλευρο γαμανε
αυτες με καλαμποκαλευρο γαμανε
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- masterridley
Κάτσε καλά γιατί θα σου κλέψω την credit card.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 16:23masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:54 θες να μου πεις ότι οι πίτσες, μακαρόνια, λαζάνια και ό,τι άλλο θεωρούμε ιταλικό* είναι.. μέτρια; Μήπως απλά έχεις μπουχτίσει; Δεν βλέπω τίποτα μέτριο σε μια πίτσα πεπερόνι/μπέικον και έχω φάει πεντακόσιες.
Απαγορεύεται η είσοδος στον παρόντα ιστότοπο σε άτομα κάτω των 14 χωρίς την παρουσία συνοδού.
Υπογραφή: 14χρονος 1337 h4x0r
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Feindflug έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 16:01 Ρε τύποι, έναν γύρο και ένα σουβλάκι θα φάτε και αρχίσατε τις παραξενιές και τις ανωμαλίες. Αλάδωτες πίτες, αλιπα κρέατα, μαϊντανό, λίγο κρεμμύδι κομμένο σε ακολουθία φιμπονάτσι και ντομάτα από βιολογική καλλιέργεια στα πέριξ του μαντείου των Δελφών.
Άνοιξες καντίνα, δικέ μου;
τί να πρωτοσκεφτώ
το σημαντικό πάντως είναι να ζεις σε περιβάλλοντα όπου
οι απόψεις σου δεν είναι και τόσο "αιρετικές"
το σημαντικό πάντως είναι να ζεις σε περιβάλλοντα όπου
οι απόψεις σου δεν είναι και τόσο "αιρετικές"
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ώπα ώπα, μισό, θες να πεις ότι τις φτιανς εσύ, μόνη σου, στο σπιτ;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:23Όχι οι αηδίες των σουπερμάρκετ. Σπιτική με ελαιόλαδο.
Μίλα καθαρά, σε παρακαλώ πολύ, Λίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ξερω, αλλά αν ζητησεις αλάδωτη την πιτα δεν εχουν μεγαλες διαφορές. Τρωω κι εγω τορτίλες, φτιαχνω και μονος μου, ετρωγα και φαλαφελ με αραβικες κτλ κάποτε, αλλα στο σουβλακι η τορτιγια δεν λεει.Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 14:43Έχεις φάει και έχεις άποψη, ή απλά λες;vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 14:33 Φυσικα και καταδικαζω τορτίΛα για σουβλάκι. Μεχρι αραβικη ή κανενα φαλάφελ, καλή ειναι.
Καμμιά σχέση με τη λαδίλα της πίτας. Το κακό είναι ότι είναι λίγοι αυτοί που το έχουν σαν στανταράκι (ένα μαγαζί είχα κοντά μου κάποτε μόνο), ενώ κάποιοι δεν το έχουν καν σαν επιλογή. Καμμιά κυπριακή ή καμμιά αράβικη μόνο.
Ειναι σαν αυτους τους παπαρες τωρα τελευταια που εχουν βγάλει μπεργκερ με γύρο μεσα. Και το μπεργκερ ειναι ωραιο αλλά με συγκεκριμένα πραγματα μεσα, δεν μπορεις να του βαλεις γυρο και τζατζίκια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το σουβλάκι ειναι το πιο ευέλικτο σνακ πύτε μουFeindflug έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 16:01 Ρε τύποι, έναν γύρο και ένα σουβλάκι θα φάτε και αρχίσατε τις παραξενιές και τις ανωμαλίες. Αλάδωτες πίτες, αλιπα κρέατα, μαϊντανό, λίγο κρεμμύδι κομμένο σε ακολουθία φιμπονάτσι και ντομάτα από βιολογική καλλιέργεια στα πέριξ του μαντείου των Δελφών.
Αναλογα πως θα το ζητησεις, μπορεις να το κανεις απο διαίτης των 250-300παρά θερμιδων μαξ, μεχρι και μπαμπάτσικη σαβούρα των 700plus.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur