Μόνο μια απώλεια δεν έχω ξεπεράσει, έναν γατούλη που σώθηκε από δόντια πητμπουλ, τον γλίτωσε το πιτμπουλ-αφεντικο και το πεταξε αναίσθητο, τον μάζεψα και δεν πίστευα πως θα ξαναπερπατήσει, σε ένα μήνα σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι μου, όταν ωρίμασε σεξουαλικώς χάθηκε σε διπλανά τετράγωνα, έζησε καλά απλώς ήθελα να βλέπω καθημερινά το θαύμανύχτα έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:57 μοιραία καταλήγω στο ότι δε χρειάζεται να περιμένεις να αισθανθείς έτοιμος να ζήσεις (ξανά) με γάτα, κακώς το ανέβαλα τόσο καιρό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:13 .
Ας βάλω και ένα τρίποδο πλασματάκι...που εδώ και έξη μήνες είναι είναι μαζί μας και μας έχει προσφέρει πιο πολλά από όσα του έχουμε δώσει εμείς.
Ο μεσιέ Λούλης ///////![]()
Και μία κοντινή ///////
Ολίγον τι κεφάλας (περίπου 2 χρονών), υπάκουος, πολύ ζωηρός και παιχνδιάρης (και ας είναι με τρία ποδαράκια) και πολύ χαδιάρης.
Άξιος !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε τον καημενούλη. Δεν θα ζούσε.Μπίστης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 14:21Spoiler
Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:13 .
Ας βάλω και ένα τρίποδο πλασματάκι...που εδώ και έξη μήνες είναι είναι μαζί μας και μας έχει προσφέρει πιο πολλά από όσα του έχουμε δώσει εμείς.
Ο μεσιέ Λούλης ///////![]()
Και μία κοντινή ///////
Ολίγον τι κεφάλας (περίπου 2 χρονών), υπάκουος, πολύ ζωηρός και παιχνδιάρης (και ας είναι με τρία ποδαράκια) και πολύ χαδιάρης.![]()
Άξιος !
Τόσα χρόνια, έχουμε χάσει αρκετές γατούλες, του σπιτού και αδεσποτάκια που ταΐζουμε.Μπίστης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:42Μόνο μια απώλεια δεν έχω ξεπεράσει, έναν γατούλη που σώθηκε από δόντια πητμπουλ, τον γλίτωσε το πιτμπουλ-αφεντικο και το πεταξε αναίσθητο, τον μάζεψα και δεν πίστευα πως θα ξαναπερπατήσει, σε ένα μήνα σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι μου, όταν ωρίμασε σεξουαλικώς χάθηκε σε διπλανά τετράγωνα, έζησε καλά απλώς ήθελα να βλέπω καθημερινά το θαύμανύχτα έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:57 μοιραία καταλήγω στο ότι δε χρειάζεται να περιμένεις να αισθανθείς έτοιμος να ζήσεις (ξανά) με γάτα, κακώς το ανέβαλα τόσο καιρό![]()
![]()
Όλες είναι απώλειες. Αλλά κάποια απώλεια αφήνει πιο έντονα σημάδια.
Και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω το σπαραχτικό νιαούρισμα μιας γατούλας, που είχαμε στην πυλωτή, όταν την άρπαξε ένας αδέσποτος σκύλος-φονιάς και έφυγε τρέχοντας. Μπροστά στα μάτια μου! Ήμουν στο πίσω μπαλκόνι και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...
Λοξίας έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 15:27
Τόσα χρόνια, έχουμε χάσει αρκετές γατούλες, του σπιτού και αδεσποτάκια που ταΐζουμε.
Όλες είναι απώλειες. Αλλά κάποια απώλεια αφήνει πιο έντονα σημάδια.
Και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω το σπαραχτικό νιαούρισμα μιας γατούλας, που είχαμε στην πυλωτή, όταν την άρπαξε ένας αδέσποτος σκύλος-φονιάς και έφυγε τρέχοντας. Μπροστά στα μάτια μου! Ήμουν στο πίσω μπαλκόνι και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...![]()
Αλλά δεν μπορείς, όσο και να θες, να τα σώσεις όλα.
Το μόνο παρήγορο, όταν κάθε φορά που κοιτάς τα σημάδια που λες σου μαυρίζουν την ψυχή, είναι να αναλογίζεσαι και πόσα έχεις βοηθήσει να επιβιώσουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι ειναι κουκλα . το καταλαβες οτι ειναι κοριτσακιaLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 15:41 Κουκλίτσα και περιποιημένη, "σένια"!![]()
Ματάρες έχει, με σπάνιο χρώμα.![]()
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Γάτα - Μποβαρύ".
Από το ποίημα "Η Κυρία της Νύχτας" του Νίκου Δήμου σε δεσποζόμενη (λέμε τώρα) παραλλαγή.
Μακρινή κι απρόσιτη
η γοητευτική άγνωστη
στέκεται στο παράθυρο
-βαθιά μεσάνυχτα-
κοιτάζοντας αχόρταγα
με χρυσές ίριδες.
Η Κυρία της Νύχτας.
Χάνεται μήνες,
έπειτα νιώθεις
πανίσχυρα μάτια
καρφωμένα στην πλάτη σου.
Η Κυρία της Νύχτας.
Δέχεται το χάδι
με συγκατάβαση
χωρίς οικειότητες.
Άψογοι τρόποι
πειθαρχημένη περιέργεια
αυστηρό ινκόγκνιτο.
Η Κυρία της Νύχτας.
Γάτα ρομαντική;
Γάτα-Μποβαρύ
που δραπετεύει όταν μπορεί
απο τη μικροαστική
ασφυξία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ότι είναι κοριτσάκι , αυθόρμητα μου ήρθε βλέποντάς την από ένστικτο πες.
Να χαίρεσαι τη συντροφιά της για πολλά πολλά χρόνια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 15:50Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Γάτα - Μποβαρύ".
Από το ποίημα "Η Κυρία της Νύχτας" του Νίκου Δήμου σε δεσποζόμενη (λέμε τώρα) παραλλαγή.
Μακρινή κι απρόσιτη
η γοητευτική άγνωστη
στέκεται στο παράθυρο
-βαθιά μεσάνυχτα-
κοιτάζοντας αχόρταγα
με χρυσές ίριδες.
Η Κυρία της Νύχτας.
Χάνεται μήνες,
έπειτα νιώθεις
πανίσχυρα μάτια
Η Κυρία της Νύχτας.
Δέχεται το χάδι
με συγκατάβαση
χωρίς οικειότητες.
Άψογοι τρόποι
πειθαρχημένη περιέργεια
αυστηρό ινκόγκνιτο.
Η Κυρία της Νύχτας.
Γάτα ρομαντική;
Γάτα-Μποβαρύ
που δραπετεύει όταν μπορεί
απο τη μικροαστική
ασφυξία;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Για τις περιπτώσεις που κάπου ταυτίζονται οι κυρές με τις γάτες τους και δεν ξέρεις ποια είναι ποια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όντως είναι όμορφη!
Να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!
ευχαριστούμε πολύΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 15:50Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Γάτα - Μποβαρύ".
Μακρινή κι απρόσιτη
η γοητευτική άγνωστη
στέκεται στο παράθυρο
-βαθιά μεσάνυχτα-
κοιτάζοντας αχόρταγα
με χρυσές ίριδες.
Η Κυρία της Νύχτας.
Χάνεται μήνες,
έπειτα νιώθεις
πανίσχυρα μάτια
Η Κυρία της Νύχτας.