Από τόσο μακριά, ποια αρχόντισσα; Ούτε κυρία επί των τιμών δεν δείχνει...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Βγάλε καμιά κοντινή, σαν του Rebel πιο πάνω, να φανεί η αρχοντιά της μωρέ.
Μα είναι όλο το σκηνικό, και το ντεκόρ που την κάνει αληθινή αρχότισσα. Βάμπ.Λοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:41 Βγάλε καμιά κοντινή, σαν του Rebel πιο πάνω, να φανεί η αρχοντιά της μωρέ.
Από τόσο μακριά, ποια αρχόντισσα; Ούτε κυρία επί των τιμών δεν δείχνει...![]()
Θυμίζει λίγο ατμόσφαιρα Φρίντα Κάλο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι, και εμένα αυτό το βαμπ, μου ήρθε αλλά δεν το ομολόγησα...aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:09Μα είναι όλο το σκηνικό, και το ντεκόρ που την κάνει αληθινή αρχότισσα. Βάμπ.Λοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:41 Βγάλε καμιά κοντινή, σαν του Rebel πιο πάνω, να φανεί η αρχοντιά της μωρέ.
![]()
![]()
Ε, να της πάρει και έναν Ντιέγκο Ριβέρα τότε...
Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:15Ναι, και εμένα αυτό το βαμπ, μου ήρθε αλλά δεν το ομολόγησα...aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:09Μα είναι όλο το σκηνικό, και το ντεκόρ που την κάνει αληθινή αρχότισσα. Βάμπ.Λοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:41 Βγάλε καμιά κοντινή, σαν του Rebel πιο πάνω, να φανεί η αρχοντιά της μωρέ.
![]()
![]()
Ε, να της πάρει και έναν Ντιέγκο Ριβέρα τότε...![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
λιώνωΛοξίας έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:41 Βγάλε καμιά κοντινή, σαν του Rebel πιο πάνω, να φανεί η αρχοντιά της μωρέ.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Πω πω...
Νιάου βρε γατούλα
με την ροζ μυτούλα...
Κουκλίνι είναι!
Νιάου βρε γατούλα
με την ροζ μυτούλα...
Κουκλίνι είναι!
αλικατουλιμου αυτή η τριχωτή ομορφόμπαλα έχει αλλάξει το μούτρο μουaLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:45
Υποκλίνομαι στο χνουδάτο θαύμα της φύσης (μου'ρχεται να το ζουπήξω
![]()
![]()
)
κυρίες και κύριοι μη πετάτε λεφτά σε κρέμες μάσκες γουά σα, πάρτε γάτες
μοιραία καταλήγω στο ότι δε χρειάζεται να περιμένεις να αισθανθείς έτοιμος να ζήσεις (ξανά) με γάτα, κακώς το ανέβαλα τόσο καιρό, έχουν έρθει στον πλανήτη μας για να μας γιατρέψουν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ακριβώς έτσι.. Είναι πλάσματα μαγικά.νύχτα έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:57αλικατουλιμου αυτή η τριχωτή ομορφόμπαλα έχει αλλάξει το μούτρο μουaLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:45
Υποκλίνομαι στο χνουδάτο θαύμα της φύσης (μου'ρχεται να το ζουπήξω
![]()
![]()
)
κυρίες και κύριοι μη πετάτε λεφτά σε κρέμες μάσκες γουά σα, πάρτε γάτες
μοιραία καταλήγω στο ότι δε χρειάζεται να περιμένεις να αισθανθείς έτοιμος να ζήσεις (ξανά) με γάτα, κακώς το ανέβαλα τόσο καιρό, έχουν έρθει στον πλανήτη μας για να μας γιατρέψουν
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
.
Ας βάλω και ένα τρίποδο πλασματάκι...που εδώ και έξη μήνες είναι είναι μαζί μας και μας έχει προσφέρει πιο πολλά από όσα του έχουμε δώσει εμείς.
Ο μεσιέ Λούλης ///////
Και μία κοντινή ///////
Ολίγον τι κεφάλας (περίπου 2 χρονών), υπάκουος, πολύ ζωηρός και παιχνδιάρης (και ας είναι με τρία ποδαράκια) και πολύ χαδιάρης.
Ας βάλω και ένα τρίποδο πλασματάκι...που εδώ και έξη μήνες είναι είναι μαζί μας και μας έχει προσφέρει πιο πολλά από όσα του έχουμε δώσει εμείς.
Ο μεσιέ Λούλης ///////
Και μία κοντινή ///////

Ολίγον τι κεφάλας (περίπου 2 χρονών), υπάκουος, πολύ ζωηρός και παιχνδιάρης (και ας είναι με τρία ποδαράκια) και πολύ χαδιάρης.
Πανέμορφος!Λοξίας έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:13 .
Ο μεσιέ Λούλης ///////![]()
Και μία κοντινή ///////
Μπράβο σας που δώσατε την ευκαιρία, σε κείνον και σε σας, να ξεδιπλώσει όλες του τις χάρες και μαζί να γράψετε τη δική σας όμορφη ιστορία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 9 Απαντήσεις